PYZ Postat Martie 16, 2010 Partajează Postat Martie 16, 2010 Re: Vechituri care isi faceau treaba. Am o mica colectie de astfel de lucruri de la o matusa de a mea.O sa fac niste poze cu ele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Martie 16, 2010 Partajează Postat Martie 16, 2010 Re: Vechituri care isi faceau treaba. Eheheee... Si eu am un Elfa (parca). Prin 96-98 il foloseam pe post de amplificator la PC (6x86). Din placa de sunet pleca un cablu in jack-ul de microfon de la magnetofon, apoi alte 2 cabluri catre 2 Pioneer-uri de 50W. Normal ca nu le amplifica cat trebuia, dar era destul incat sa-mi bata vecinii de la etajul 6 in teava de la calorifer :ha: . Apoi m-am "enervat" si mi-am luat o statie de amplificare ruseasca de 4X100 w care rupea difuzoarele. A mers bine... cam 2-3 luni, apoi (cred ca m-au blestemat vecinii) mi-a topit bobinele de la difuzoare :grin: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: Vechituri care isi faceau treaba. Eheheee... Si eu am un Elfa (parca). Prin 96-98 il foloseam pe post de amplificator la PC (6x86). Din placa de sunet pleca un cablu in jack-ul de microfon de la magnetofon, apoi alte 2 cabluri catre 2 Pioneer-uri de 50W. Normal ca nu le amplifica cat trebuia, dar era destul incat sa-mi bata vecinii de la etajul 6 in teava de la calorifer :ha: . Apoi m-am "enervat" si mi-am luat o statie de amplificare ruseasca de 4X100 w care rupea difuzoarele. A mers bine... cam 2-3 luni, apoi (cred ca m-au blestemat vecinii) mi-a topit bobinele de la difuzoare :grin: Pai de bre,daca dai 100W in difuzoare de 50W....Difuzoarele ar fi mers mult si bine daca le exploatai in parametri.Ele pot suporta niste varfuri chiar si de doua ori mai mari decat puterea lor dar intervale foarte scurte de timp , adica poti da chiar si 100-150 w in difuzoare de 50w dar nu mai mult de o secunda la un interval de 3-5 secunde.Are nevoie de cele 5 secunde pentru a se raci bobina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Aprilie 5, 2010 Partajează Postat Aprilie 5, 2010 Re: Vechituri care isi faceau treaba. in acele vremuri ... fetele aveau si par la pasarica ..... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
staetu gigi Postat Aprilie 8, 2010 Partajează Postat Aprilie 8, 2010 Re: Vechituri care isi faceau treaba. in acele vremuri ... fetele aveau si par la pasarica ..... acum nu mai au ca sa poata aluneca cardul mai bine! :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat Aprilie 8, 2010 Partajează Postat Aprilie 8, 2010 Re: Vechituri care isi faceau treaba. sa nu uitam de casetofoane tovarasi. prima mea scula a fost un Unitra cu care faceam minuni de vitejie si-l caram pe munte in (daca mai tineti minte) rucsacul cu cadru ... am mai avut si un pick up din RDG care avea un amplif belea si venea cu 2 boxe, imi scapa numele, erau niste initiale parca ... DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Aprilie 8, 2010 Partajează Postat Aprilie 8, 2010 Re: Vechituri care isi faceau treaba. sa nu uitam de casetofoane tovarasi. prima mea scula a fost un Unitra cu care faceam minuni de vitejie si-l caram pe munte in (daca mai tineti minte) rucsacul cu cadru ... am mai avut si un pick up din RDG care avea un amplif belea si venea cu 2 boxe, imi scapa numele, erau niste initiale parca ... pick-upul poate era ITT? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate