Ryder Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: Actuala Suzuki GrandVitara, potrivita pentru offroad? 2.0 Diesel, motorul de Peugeot HDI, 5 usi. :) VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tau Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: Actuala Suzuki GrandVitara, potrivita pentru offroad? mda, buna alegere! am pus GV pe lista, alaturi de Jimny si Vitara; poate am norocul sa gasesc si eu una buna - si tot diesel! multumesc inca o data pentru raspunsuri! numai bine, Aurelian Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcncata Postat Ianuarie 30, 2017 Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 (editat) Re: Actuala Suzuki GrandVitara, potrivita pentru offroad? Grand Vitara pana in 2004 sau 2005 este un offroader autentic. Are sasiu, reductor, posibilitati de modificare, se pot pune blocante, etc. Motorul 2.0HDi este cel de Peugeot. Fara modificari deosebite se comporta bine in teren, cu gumele potrivite, fara pretentii de extrem. Grand Vitara dupa 2005 este SUV. Caroserie autoportanta, nu stiu daca mai are reductor, tractiunea este controlata electronic de un calculator. Motorul diesel este un 1,9DDiS de la Renault. Se preteaza unui forestier, eventual la drumuri mai nasoale, cum spunea si colegul de forum mai devreme, dar in rest nu poti avea mari pretentii de la ea ca masina de teren. Salutare. @Ryder. Ai facut afirmatia ca pe GV diesel 2.0 motor Peugeot din 2002 deci < 2005, se pot pune blokante... Da-ne si niste solutii/exemple, ptr ca de cand caut si ma consult si cu SOSO, si cu Razvan - GTC AUTO SHOP, nu am identificat nici o solutie reala de a gasi un blocant/autodeblocant ptr acest model... Daca chiar ne poti lumina, te rog nu ezita.:tk:cl Editat Ianuarie 30, 2017 de dcncata http://www.scoala-navigatie.ro :ti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Ianuarie 30, 2017 Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 (editat) Re: Actuala Suzuki GrandVitara, potrivita pentru offroad? Eu am cautat acum multi ani, prin 2008-2009. Costa cu mult peste posibilitatile mele de atunci, vreo 500-600euro pentru fiecare punte. Cea mai ieftina solutie (inclusiv in termeni de transport) era ceva facut de niste greci. Acum nu am mai gasit, dar am cautat cam 5min. Uite o varianta: http://www.uneek4x4.com.au/cap-locker-rear-diff-lock-suzuki-grand-vitara-1998-2005/ Later edit: asta nu e un LSD (Sau autoblocant) e un blocant clasic. Sunt niste diferente, eu prefer un astfel de sistem unui autoblocant. Editat Ianuarie 30, 2017 de Ryder VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcncata Postat Ianuarie 30, 2017 Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Re: Actuala Suzuki GrandVitara, potrivita pentru offroad? Saru-mana boieru.:tk Este chiar ceea ce imi trebuie, si din locul care trebuie...:banana Ii dau de treaba varului din Australia, ca doar vine ziua mea in curand si un cadou mai frumos de practic, nici nu putea sa-mi faca...:ha: O zi frumoasa tuturor:cl http://www.scoala-navigatie.ro :ti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Ianuarie 30, 2017 Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 (editat) Re: Actuala Suzuki GrandVitara, potrivita pentru offroad? In Australia astia chiar fac chestii bune pentru 4x4, ca au teren pe acolo cacalau. E drept ca ieftine nu sunt si sunt un pic cam departe. Dar GV 1998-2005 a fost o masina foarte apreciata la ei. Modelul 2,5 V6 pe benzina, e drept, dar cred ca e compatibil blocantul. Daca ai modelul de grup spate cu 26 de caneluri, se pare ca merge si blocantul de la ARB RD79 (inlocuit cu RD209). Scump in draci. Material interesant de studiu: Editat Ianuarie 30, 2017 de Ryder VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate