Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Plimbare de duminica 18 noiembrie

Max

Postări Recomandate

Pacat ca nu este poza cand era si capota sub apa.

Intradevar, snorkel-ul si-a facut treaba. Daca avea si Defenderul unul, nu iar fi luat motorul apa. Dar va dati seama ca va avea in curand. :twisted:

Cu telefoanele mele am facut o prostie ca nu le-am pus sus in consola cu o fac de obicei. Cand le-am gasit pluteau pe sub scaune. :grin: Cred ca trebuie sa la pun si lor un snorkel. :grin:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 57
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Faina iesire, bravo voua, am vazut si ceva alunecari pe laterala :grin: ...

Am avut si alunecari laterale. Bineinteles ca iar am proptit aripa spate dreapta de un copac care mi-a sarit in drumul meu. Nemernicul... :P

Cat despre snorkel...m-as mira daca as afla ca au fost mai multi care puneau la indoiala necesitatea lui. Intradevar, sa stai acasa sau sa iesi la plimbare nu e necesar. :P

Link spre comentariu

Faina iesire, bravo voua, am vazut si ceva alunecari pe laterala :grin: Si cind ma gindesc ca sunt unii care zic ca snorkelul e inutil :oo

Da, au fost cateva... pe noroi alunecari pe laterala, in apa curenti laterali :grin:

E interesant cand dai din rasputeri in fata si masina o ia incet darb numai lateral spre dreapta vreun metru-doi... Si cred ca si aia e interesant cand simti ca masina incepe sa se intoarca ca o salupa...

73 de Zoli / YO5CRQ

http://www.yo5crq.ro

Link spre comentariu

... Si cred ca si aia e interesant cand simti ca masina incepe sa se intoarca ca o salupa...

da... si cand vezi atata apa in jurul tau...imbracat cu hainele de iarna ...si te uiti in jos si vezi si apa din masina cum creste cu viteza...si lucrurile plutesc... si sunetul infundat de la boxele de jos care sunt in apa deja... :grin:

faina senzatia..... :grin:

Link spre comentariu

Maxule, cum mere blocantu' ala? Vad ca ai curaj acum sa te iei in pxxa cu dunarea! :1 :smb

Inca nu am blocant... e diferentialul simplu.

M-am luat in pxxa cu "Dunarea" pt ca am crezut ca sunt mai greu decat apa. Dar nu prea e asa. M-a cam luat putin pe sus. Dar mi-am revenit rapid si am dovedit-o. :grin:

Link spre comentariu

Vizitator nr. 150
faină ieşirea. Dar, după câte văd eu, lui max ăi cam place să pedepsească portiera dreapta faţă: mai întâi oglinda, acuma văd şi un onduleu pe ea.
Link spre comentariu

ce zice vascocuplaju' cand da de apa??

pe la concursuri cand e de trecut un rau ceva, unii isi dau jos elicea dar voi?

:B

Vascocuplajul nu are nici o problema cu apa.

Unii isi dadeau jos elicea ca sa nu faca turbulente de apa pe langa motor.

Logic este ca vascocuplajul, cand este racit, se misca liber pe ax si nu prea incurca.

Eu unul nu am simtit nimic aiurea legat de elice...cine stie...

Link spre comentariu

Max, sa intelegem ca vrei sa treci pe veverita? Cu Doamne ai incaput acolo?

Culmea ca am incaput...si culmea e ca am reusit sa inchid si usa. :grin:

Eu eram pe post de balast acolo. :grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare