svejk Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 am pus masina pe pom... :grin: o venit craciunul la tine? :grin: mda, baga-si-ar.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 Maxule vad ca la voi a venit primavara....la foc esti cu tricou cu mineca scurta ! Felicitari ! Se vede ca acolo este o gasca deja formata. Lasa ca o sa fac tot posibilul sa aveti concurenta...........chiar daca este de la distanta. www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 19, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 Maxule vad ca la voi a venit primavara....la foc esti cu tricou cu mineca scurta ! Felicitari ! Se vede ca acolo este o gasca deja formata. Lasa ca o sa fac tot posibilul sa aveti concurenta...........chiar daca este de la distanta. Intradevar a fost o zi foarte placuta. Am putut sta lejer in tricou cu maneca scurta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 Maxule, fata de masa o ai tot timpul in masina? Trebuie sa-mi pun si eu una, pe langa lucrurile pe care le car tot timpul cu mine. Ma gandesc ca 'masa' nu ati dus-o de-acasa... Lasand gluma la o parte, sunteti o trupa de invidiat. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 19, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 Maxule, fata de masa o ai tot timpul in masina? Trebuie sa-mi pun si eu una, pe langa lucrurile pe care le car tot timpul cu mine. Ma gandesc ca 'masa' nu ati dus-o de-acasa... Lasand gluma la o parte, sunteti o trupa de invidiat. Masa e cea mai importanta parte a turelor noastre. Asa ca, bineinteles ca suntem pregatiti cu de toate in acest sens. Mobilierul l-am incropit intradevar la fata locului. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 Max, Zoli, Domnul Bizo + Restul Gastii Super Adevarate din Baia Mare, Felicitari pentru Tura !... :roll: 8) :grin: :10 :rsp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Noiembrie 20, 2007 Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 am pus masina pe pom... :grin: o venit craciunul la tine? :grin: mda, baga-si-ar.... Da, si i-a adus un pom ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Noiembrie 20, 2007 Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 macar n-a fost cu becuri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Noiembrie 20, 2007 Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 LOLLLLL Pai n-a fost, ca becurile au ajuns la D-l Lipoveanu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate