Max Postat Noiembrie 18, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2007 Pacat ca nu este poza cand era si capota sub apa. Intradevar, snorkel-ul si-a facut treaba. Daca avea si Defenderul unul, nu iar fi luat motorul apa. Dar va dati seama ca va avea in curand. :twisted: Cu telefoanele mele am facut o prostie ca nu le-am pus sus in consola cu o fac de obicei. Cand le-am gasit pluteau pe sub scaune. :grin: Cred ca trebuie sa la pun si lor un snorkel. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Noiembrie 18, 2007 Partajează Postat Noiembrie 18, 2007 Faina iesire, bravo voua, am vazut si ceva alunecari pe laterala :grin: Si cind ma gindesc ca sunt unii care zic ca snorkelul e inutil :oo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 18, 2007 Partajează Postat Noiembrie 18, 2007 Numa unii Bruno....numa unii... :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 18, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2007 Faina iesire, bravo voua, am vazut si ceva alunecari pe laterala :grin: ... Am avut si alunecari laterale. Bineinteles ca iar am proptit aripa spate dreapta de un copac care mi-a sarit in drumul meu. Nemernicul... :P Cat despre snorkel...m-as mira daca as afla ca au fost mai multi care puneau la indoiala necesitatea lui. Intradevar, sa stai acasa sau sa iesi la plimbare nu e necesar. :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Noiembrie 18, 2007 Partajează Postat Noiembrie 18, 2007 Faina iesire, bravo voua, am vazut si ceva alunecari pe laterala :grin: Si cind ma gindesc ca sunt unii care zic ca snorkelul e inutil :oo Da, au fost cateva... pe noroi alunecari pe laterala, in apa curenti laterali :grin: E interesant cand dai din rasputeri in fata si masina o ia incet darb numai lateral spre dreapta vreun metru-doi... Si cred ca si aia e interesant cand simti ca masina incepe sa se intoarca ca o salupa... 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 18, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2007 ... Si cred ca si aia e interesant cand simti ca masina incepe sa se intoarca ca o salupa... da... si cand vezi atata apa in jurul tau...imbracat cu hainele de iarna ...si te uiti in jos si vezi si apa din masina cum creste cu viteza...si lucrurile plutesc... si sunetul infundat de la boxele de jos care sunt in apa deja... :grin: faina senzatia..... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 18, 2007 Partajează Postat Noiembrie 18, 2007 Sa va de fie de bine Domnilor,frumoase poze :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Noiembrie 18, 2007 Partajează Postat Noiembrie 18, 2007 Bravoi baieti, super iesire, partea cu apa e betooon!!! Maxule, cum mere blocantu' ala? Vad ca ai curaj acum sa te iei in pxxa cu dunarea! :1 :smb Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 18, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2007 Maxule, cum mere blocantu' ala? Vad ca ai curaj acum sa te iei in pxxa cu dunarea! :1 :smb Inca nu am blocant... e diferentialul simplu. M-am luat in pxxa cu "Dunarea" pt ca am crezut ca sunt mai greu decat apa. Dar nu prea e asa. M-a cam luat putin pe sus. Dar mi-am revenit rapid si am dovedit-o. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Noiembrie 18, 2007 Partajează Postat Noiembrie 18, 2007 faină ieÅŸirea. Dar, după câte văd eu, lui max ăi cam place să pedepsească portiera dreapta faţă: mai întâi oglinda, acuma văd ÅŸi un onduleu pe ea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 Bravo voua! Sunteti o trupa superfaina la Baia Mare. :B 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 ce zice vascocuplaju' cand da de apa?? pe la concursuri cand e de trecut un rau ceva, unii isi dau jos elicea dar voi? :B Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 bravo Sa va fie de bine si la vara cald. Faine poze. :D ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 19, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 ce zice vascocuplaju' cand da de apa?? pe la concursuri cand e de trecut un rau ceva, unii isi dau jos elicea dar voi? :B Vascocuplajul nu are nici o problema cu apa. Unii isi dadeau jos elicea ca sa nu faca turbulente de apa pe langa motor. Logic este ca vascocuplajul, cand este racit, se misca liber pe ax si nu prea incurca. Eu unul nu am simtit nimic aiurea legat de elice...cine stie... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 asta era motivul pt. care voiam s-o anulez si sa trec pe termocupla cu comanda la buton Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 19, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 Pun si eu niste poze... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 19, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 inca cateva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 Max, sa intelegem ca vrei sa treci pe veverita? Cu Doamne ai incaput acolo? Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 19, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 Max, sa intelegem ca vrei sa treci pe veverita? Cu Doamne ai incaput acolo? Culmea ca am incaput...si culmea e ca am reusit sa inchid si usa. :grin: Eu eram pe post de balast acolo. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 cu greu..... :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 max, pareai relativ infricosat :grin: in samurai adica :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 aaa, si inca ceva.... ieri am iesit si eu... am avut dreptate, BoGdaProste de AT-uri... am pus masina pe pom... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 19, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 max, pareai relativ infricosat :grin: in samurai adica :grin: :grin: Nu eram infricosat, incercam sa facem balans :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 am pus masina pe pom... :grin: o venit craciunul la tine? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YO2LZP Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 Felicitari,super iesirea.Maxule daca faci un H pe capota,poate te pricopsesti cu vreun elicopter. 0744616745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate