NIK4X4 Posted August 22, 2010 Share Posted August 22, 2010 Re: modificare/preparare KDJ95 fff a iesit masina ta. so folosesti sanatos AB16NIK...AB23NIK Link to comment Share on other sites More sharing options...
catacore Posted August 22, 2010 Author Share Posted August 22, 2010 Re: modificare/preparare KDJ95 :tk :tk :tk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted August 22, 2010 Share Posted August 22, 2010 Re: modificare/preparare KDJ95 Frumoasa lucrare, sa te bucuri de ea! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinti Posted August 22, 2010 Share Posted August 22, 2010 Re: modificare/preparare KDJ95 poate vi odata sa o murdaresti:h5 ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted August 22, 2010 Share Posted August 22, 2010 Re: modificare/preparare KDJ95 A iesit frumoasa "sucula" ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
catacore Posted August 24, 2010 Author Share Posted August 24, 2010 Re: modificare/preparare KDJ95 poate vi odata sa o murdaresti:h5 Cred ca ar fi cazul :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maurizio Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 Re: modificare/preparare KDJ95 Gata, am luat masina de la Maurizio! Iata ce a primit: -bara fata cu suport troliu + troliu T-Max EWO 12500 lbs (LandAtelier) -bara spate cu suport antena -praguri HD -body lift +5cm -jante R16 x 8J cu ET-25 (avea deja flanse +30mm) Urmeaza un drum de Tm (prin septembrie), pentru suspension lift +50mm urmeaza sa si punem suport pt proiectoarele ..... dar nu am reusit sa plec la timisoara, problemele cu familia in crestere ma blocat in bucuresti .. DAR DUPA 16 MERG LA TIMIS SI TERMINAM MASINA. tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link to comment Share on other sites More sharing options...
catacore Posted September 24, 2010 Author Share Posted September 24, 2010 Re: modificare/preparare KDJ95 .. DAR DUPA 16 MERG LA TIMIS SI TERMINAM MASINA. Maurizio, n-ai specificat luna........:banana si nici anul !!:ha: Eu tot mai astept.....aviz amatorilor! Nu cred ca m-as mai incurca cu Maurizio si a doua oara (desi lucrarea e faina), termenele de executie lasa muuuult de dorit. Poate e mai simplu pentru bucuresteni, sau cei din apropierea Bucurestiului, pentru mine a fost ceva "clasic a la Romania" (genul "miine e gata si poti sa pleci cu ea acasa" - asta a fost placa 4 zile la rind). Link to comment Share on other sites More sharing options...
maurizio Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Re: modificare/preparare KDJ95 Maurizio, n-ai specificat luna........:banana si nici anul !!:ha: Eu tot mai astept.....aviz amatorilor! Nu cred ca m-as mai incurca cu Maurizio si a doua oara (desi lucrarea e faina), termenele de executie lasa muuuult de dorit. Poate e mai simplu pentru bucuresteni, sau cei din apropierea Bucurestiului, pentru mine a fost ceva "clasic a la Romania" (genul "miine e gata si poti sa pleci cu ea acasa" - asta a fost placa 4 zile la rind). Salut Cata, 16 ore 14.20 a nascut Mathias, din pacate cu niste probleme...... pt motivu acesta nu am plecat nici la Deva nici la Timis...... luni am ultime analize dupa care fac programa pt a pleca. tot ai drept la scuzele mele ...ca deja am postat pe forum , uitate si tu si vezi ca am anuntat pe toti prieteni si clienti ca nu am potut pleca si am cerut scuze pt asta. inca o data scuze, si mai vorbim dupa luni cand stiu exact cand pot sa plec. ai si uitat sa spuni ca ce te lipsa la masina este cadou din parte firmei, mai exact pt ca am intirziat la livrare masina 2 zile ( nu 4 ...... ) te am facut, atunci nu acum,cadou de bara suport proiectoare, de instalatia electrica, si de alte maruntisi care te le aduc cum am promis la tine acasa. eu am una dintre masinile mele personali, la reparat la un service ( pt ca este in garantia) piese nu au venit de fff muuuuuuuult timp si nu ma facut nici un discount si nici un cadou pt asta. credema ma pare rau ca nu am plecat , dar..... copilul meu vine inainte de clienti si de firma mea, ARE PRIORITATE pe contract. promit ca nu mai fac copii ( mai pot , dar cred ca 4 ajunge:ha:) maurizio tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link to comment Share on other sites More sharing options...
catacore Posted September 25, 2010 Author Share Posted September 25, 2010 Re: modificare/preparare KDJ95 Felicitari pentru bebe! Sa fie sanatos!! Nu stiu daca e cazul sa poluam topicul asta cu discutiile astea, dar am vazut ca tu ai preferat modul asta. Adica, in loc sa ma suni sau sa-mi dai PM referitor la montatul acelei bari cu proiectoare, tu ai preferat sa postezi aici. Poate nu stii, dar dupa 30 august te-am sunat aproape zilnic dar n-ai raspuns. Singurul semn de la tine a fost postul tau aici (cam prin 10 septembrie)!! Stiam ca astepti un bebe, dar daca ai avut timp sa scrii mesaje pe acest forum ma asteptam sa ai timp si de un telefon catre mine. Sau, din moment ce bara era cadou, nu meritam eforul unui telefon.... Pe de alta parte (poate unii care urmaresc postul asta se intreaba de la ce a plecat discutia asta) masina trebuia sa fie gata joi (12 august) dupa ce ti-am lasat-o doua saptamini pentru lucrare. Am plecat luni, 16 august. Deci 2 zile, cum ai zis :ha: Acum chestia ca bara asta e cadou de la tine, ca un fel de compensatie penru intirziere, e treaba noasta. Eu nici n-am amintit despre ea. Daca tu tineai sa se mentioneze, puteai sa scri in postul anterior. Eu nu ti-am impus nici data de 16, nici luna, nimic. Pur si simplu asteptam un semn (pe privat - ma gindeam, nu pe topic - care-i public). Pe linga programul tau (cind poti tu sa vii la Tm), mai exista si programul meu (doar stii in ce regim lucrez), asa ca discutii de gen "luni vin la Tm" nu inseamna mare lucru pentru mine. Sanatate tie si familiei! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maurizio Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 Re: modificare/preparare KDJ95 Ai dreptate nu trebuie poluat forum! t am trimis un mail. maurizio tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link to comment Share on other sites More sharing options...
FHM Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 Re: modificare/preparare KDJ95 Gata, am luat masina de la Maurizio! Iata ce a primit: -jante R16 x 8J cu ET-25 (avea deja flanse +30mm) Flansele si jentile cu ET negativ au fost necesare pt rotile 265/75? Nu mergeau cauciucurile de 265 si pe jentile originale si fara flanse? Din cate stiu eu rotile de 265 ar fi trebuit sa fie in lista de cauciucuri omologate de Toyota - si nu cred ca le-au omologat cu tot cu flanse si cu un set de jenti cu ET -25.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOYO L Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 Re: modificare/preparare KDJ95 Flansele si jentile cu ET negativ au fost necesare pt rotile 265/75? Nu mergeau cauciucurile de 265 si pe jentile originale si fara flanse? Din cate stiu eu rotile de 265 ar fi trebuit sa fie in lista de cauciucuri omologate de Toyota - si nu cred ca le-au omologat cu tot cu flanse si cu un set de jenti cu ET -25.... intra si pe jentile originale. rotile omologate sunt pe 70 nu pe 75 LJ 7O Link to comment Share on other sites More sharing options...
catacore Posted November 23, 2010 Author Share Posted November 23, 2010 Re: modificare/preparare KDJ95 Am mai facut un pas in actualul proiect de modificare, probabil ultimul pas "major", respectiv acaretu' a primit suspension-lift +5cm si MT-uri Cooper STT de 265/75R16. Ramine sa-i fac geometria la directie, conform cerintelor in astfel de situatii. Surpriza a fost sa constat ca STT-urile sint doar "o idee" mai mari decit fostele AT-uri (275/70R16 - BFG), deci tot la 33-uri visez. Sper sa ma mai edific intre timp ce inseamna sa pun 285/75 (ma refer la treburile de care m-am speriat cind am intrebat de varianta asta: modificare rapoarte in grupuri, uzura prematura, etc.), am vazut ca unii si-au pus pe LC95 sosoni asa de mari si par a fi ok. Mai sap...... http://img263.imageshack.us/img263/4/cat8762.jpg http://img600.imageshack.us/img600/9111/cat8797.jpg Iar astea ar fi suspensiile, merci @Dragoslav de pont http://img41.imageshack.us/img41/6933/cat8763.jpg Iar asta ar fi, pe scurt, povestea (pe dinafara): http://img819.imageshack.us/img819/5476/evolutie.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazvanGTC Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Re: modificare/preparare KDJ95 285/75R16 intra dar va atinge foarte putin baveta de noroi din spatele rotii fata; atentie daca pui resapate ca dimensiunea reala este mai mare decat cea inscriptionata pe anvelopa si va atinge. GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan Hunting Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 Re: modificare/preparare KDJ95 Salutare , Am si eu o masina identica , cu OME de 5 facuta la GTC, am 285/75/16 si nu atinge deloc ( doar in cazul incare este plina de noroi freaca un pic ). Sunt super multumit de modificarea facuta . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tavi D. Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 Re: modificare/preparare KDJ95 285/75R16 intra dar va atinge foarte putin baveta de noroi din spatele rotii fata; atentie daca pui resapate ca dimensiunea reala este mai mare decat cea inscriptionata pe anvelopa si va atinge. Aparatorile ne noroi de pe fata au fost demontate deja :wink:... hai Cata, mai pune poze si impresii despre cum merge cu noua suspensie ca si eu am in planuri de viitor... oricum, e superba! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites More sharing options...
catacore Posted January 8, 2011 Author Share Posted January 8, 2011 Re: modificare/preparare KDJ95 Mersi @ Razvan Hunting, daca stiam imi luam si eu 285/75, insa m-am cam speriat ca trebuie sa schimb si rapoartele pentru asa cauciucuri si am lasat-o balta. Acum imi pare rau, dar n-am de ales, am STT-uri noi si le-as vinde in pierdere daca as vrea sa le schimb (asa cum e si cazul cu AT-urile care mi-au ramas). Probabil viitoarele caucioace vor fi 33-uri. Sa inteleg ca tu ai si bodylift, si suspension lift la a ta? Ceva poze poti sa-mi trimiti (aici sau pe privat)? Iar de mers merge ok cu noile suspensii si noile caucioace. Pe asfalt, ca pe dealuri.......inca n-am scos-o :op Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinti Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 Re: modificare/preparare KDJ95 oricand ai chef de noroi eu am timp si chef ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristanx Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Re: modificare/preparare KDJ95 Salutare? Bara fata este facuta de vreo-un producator (ARB)? Sau este home made? Ma intereseaza o astfel de bara si ma gandesc si la varianta de a-mi face una. Nu am cautat inca, dar v-a trecut cumva prin fata vre-un proiect/schita de astfel de bara pt KZJ 90? Toyota LC KZJ 90 Toyota LC LJ 73 Fiat Stilo 1.6 16v Link to comment Share on other sites More sharing options...
catacore Posted January 9, 2011 Author Share Posted January 9, 2011 Re: modificare/preparare KDJ95 Salutare? Bara fata este facuta de vreo-un producator (ARB)? Sau este home made? Ma intereseaza o astfel de bara si ma gandesc si la varianta de a-mi face una. Nu am cautat inca, dar v-a trecut cumva prin fata vre-un proiect/schita de astfel de bara pt KZJ 90? Barile si pragurile sint facute de Maurizio (de la care inca astept bara pentru proiectoare + proiectoarele :uameni) Link to comment Share on other sites More sharing options...
catacore Posted January 9, 2011 Author Share Posted January 9, 2011 Re: modificare/preparare KDJ95 oricand ai chef de noroi eu am timp si chef mersi, dau PM cind o sa reusesc sa-mi fac timp Link to comment Share on other sites More sharing options...
le.sorin Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Re: modificare/preparare KDJ95 Barile si pragurile sint facute de Maurizio (de la care inca astept bara pentru proiectoare + proiectoarele :uameni) Scuze pt ca ma bag in discutia D-voastra, de fapt nu e discutia D-voastra, ea noastra, "Maurizio" ce inseamna ? O firma , o persoana? sau vorbiti codificat? Nu de alta dar ne intereseaza si pe noi bara asta. Multumesc pentru intelegere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 (edited) Re: modificare/preparare KDJ95 Scuze pt ca ma bag in discutia D-voastra, de fapt nu e discutia D-voastra, ea noastra, "Maurizio" ce inseamna ? O firma , o persoana? sau vorbiti codificat? Nu de alta dar ne intereseaza si pe noi bara asta. Multumesc pentru intelegere. @le.sorin, din cate observ, inclusiv din unele mesaje inutile pe care le-ai postat pana acum, (o parte sterse de mine azi) habar n-ai ce doresti. Ba vrei un Hilux, ba Rav4, ba J90. Acum te intereseaza bara dar masina nu am vazut ca sa iti fi luat. :grin: Nici o problema cu asta dar, acest forum are un Regulament. Unii zic ca e prea strict. Treaba lor. Regulamentul impune anumite chestii pe forum. In primul rand, cei care posteaza pe forum trebuie sa isi faca intai o prezentare ca sa vedem si noi cu cine stam de vorba. Aici este un topic dedicat acestui lucru: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41601-Topic-de-prezentare-a-membrilor/page41 In alta ordine de idei, incearca sa nu intervii cu mesaje inutile in diferite discutii facand offtopic-uri. Stai linistit ca nu esti cel care face cele mai multe offtopic-uri dar pe matale te-am nimerit acum. Daca ai nevoie de lamuriri suplimentare, nu ezita ca sa iei legatura cu mine sau cu unul dintre moderatorii forumului. :rules Max admin Edited February 12, 2011 by Max Link to comment Share on other sites More sharing options...
catacore Posted March 22, 2011 Author Share Posted March 22, 2011 Re: modificare/preparare KDJ95 Pentru cei care urmareau acest topic, si se intrebau despre calitatea lucrarilor lui Maurizio, postez poze recente cu bara fata, care are cam 6 luni de la 'data fabricatiei'. Aceste poze i le-am trimis si lui Maurizio, care mi-a spus sa-mi vopsesc eu bara si el imi deconteaza factura. Pare promitator, insa de 6 luni eu incerc sa-mi recuperez cele 4 proiectoare Hella pe care i le-am lasat sa mi le puna pe mult laudata bara pe care mi-a promis-o. Acum nu reusesc nici macar proiectoarele sa le mai recuperez, bara nici nu ma mai intereseaza. La telefon si pe e-mail, Maurizio e foarte amabil, ba imi promite ca-mi trimite proiectoarele peste 2-3 zile, ba chiar imi spune ca el stie ca mi-au fost trimise. AVIZ AMATORILOR!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts