Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

proiect TIMISOARA

nissan4x4

Postări Recomandate

Dupa care ne-am apucat de treaba, pt ca avea un pic de rugina, adica cam asa era toata masina. Schimbat pedaliere, praguri, decupat si refacut pasajele de roata pt a avea loc anvelopele cele noi.....

840018894_k160TMresize11.jpg.db36e93e30620a2babbbfb41f36f467f.jpg

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

-si, pt ca proprietarul e vanator pasionat ne-am gandit sa-i facem cabina inchisa si o mica bena in care sa stea comod mistretul decedat.

- am cautat si gasit o masina donatoate de partea spate, care, ....... hmmm.... era un vechi HILUX ....... cred

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

Link spre comentariu

odata "juganita" Toyota, ne-am apucat sa legam Nissanul.

Deja caietul de sarcini cuprindea acu:

- roll cage interior

- roll cage exterior

- mult aluminiu

- geamuri policarbonat

- retapitarea scaunelor in piele

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

Link spre comentariu

acum am vazut ... geamul din spate se deschide .... marfa ...

ce gume i-i pune ....??????????????

-pt Lipoveanu : Are Yokohama MT 33"/ Bodilift / suspensie OME

-pt Dankrp: tevile din bena sunt parte a rollcage-ului interior, rolul lor este de a mentine in pozitie arcul de securitate din interiorul cabinei in situatia unei rasturnari

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

Link spre comentariu

acum am vazut ... geamul din spate se deschide .... marfa ...

ce gume i-i pune ....??????????????

-pt Lipoveanu : Are Yokohama MT 33"/ Bodilift / suspensie OME

-pt Dankrp: tevile din bena sunt parte a rollcage-ului interior, rolul lor este de a mentine in pozitie arcul de securitate din interiorul cabinei in situatia unei rasturnari

. Rollcage ext = tevile alea de protectie a streasinii ce trec prin aripile fata si se sudeaza de contraaripile masinii. In lungul plafonului, se racordeaza cu rollcage int.

Interesant e ca intr-o masina cu un rollcage bine proiectat si facut caroseria se rigidizeaza pe sasiu si dispar toate zgomotele alea mici si enervante (chitzaituri=soricei) ce le produce o masina de varsta asta.

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

Link spre comentariu

...

Interesant e ca intr-o masina cu un rollcage bine proiectat si facut caroseria se rigidizeaza pe sasiu si dispar toate zgomotele alea mici si enervante (chitzaituri=soricei) ce le produce o masina de varsta asta.

Nea Luigi, chitzaiturile de la soricei se pot anula si cu niste otrava. :grin: :grin:

Link spre comentariu

Vizitator koala
si oricum,conditia necesara si suficienta pt un nissan sa mearga bine este sa aiba o bucatzica de toyota in el :grin: :grin: :grin: nu e primul caz

... asta e clar ca lumina zilei ! ... de cand car dupa mine becurile alea ale tale [ pe care nu mai treci sa ti le iei :-( ], am senzatia ca motoru' trage mult mai bine :ga ...

Link spre comentariu

radeti voi...dar ...Nelooruner a plecat cu puntile de patrol ..... si nici nu cred ca are de gand sa le aduca inapoi...

este o problema totusi ..... nu prea gasesti la dezmembrari nissanuri.... si de la toyote raman doar plafoanele.... restul ce ramane se numeste rugina ... :ga

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

radeti voi...dar ...Nelooruner a plecat cu puntile de patrol ..... si nici nu cred ca are de gand sa le aduca inapoi...

este o problema totusi ..... nu prea gasesti la dezmembrari nissanuri.... si de la toyote raman doar plafoanele.... restul ce ramane se numeste rugina ... :ga

pe NELOO-l gasesti pe mania este in voga pe acolo :bleah

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

Lipovene, unde ai gasit tu Toyote la dezmembrari? Ca eu caut demult si nu am vazut... :grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare