Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

proiect TIMISOARA

nissan4x4

Postări Recomandate

radeti voi...dar ...Nelooruner a plecat cu puntile de patrol ..... si nici nu cred ca are de gand sa le aduca inapoi...

este o problema totusi ..... nu prea gasesti la dezmembrari nissanuri.... si de la toyote raman doar plafoanele.... restul ce ramane se numeste rugina ... :ga

pe NELOO-l gasesti pe mania este in voga pe acolo :bleah

OFF TOPIC

KATO, la intalnirea de la Baia Mare, desi erai pe lista ai dat flit, pe forum ai bagat destul de multe soparle, ai vre-un interes anume sau asa e firea ta. Am amintit de Baia Mare deoarece ardeam de nerabdare sa il intalnesc si mai ales sa il vad in actiune pe KATO, cel care pe forum avea cate un raspuns sau replica pt fiecare post.

Cer scuze pt offtopic inca o data

Nissan Patrol 3.3 SD

Audi A4 1.9 TDI

Mitu L200 2.5 DI-D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

stai linistit ca o sa ai ocazia ,cei care ma cunosc stiu !!! :ga

probabil ca sunt mai prost dar ce sa faci nu toti sunt inzestrati cu multa inteligenta !

dar daca tot sunt asa de antipatic probabil ca am sa ma retrag dar astept sa-mi spuna alcineva !la mine offroadu nu a inceput cu forumurile de profil si nici nu se va termina curand !

si despre soparle cred ca cu asta se ocupa alti care umbla si pe aici si pe dincolo si dau cu presupusu si ling unde au scuipat !!

faptul ca nu am ajuns la Baia Mare a fost din cauza unor probleme de familie nedorite de mine !dar in final nu cred ca trebuie sa ma disculp in fata nimanui !

scuze de off topic

cu respect

kato

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

Vizitator koala

... asta e sindromu' de inceput de weekend, nu-i asa ? ... ca altfel, nu vad ce aveti :D ...

PS 1 : ... de faptu' ca sunteti offtopic si ca stricati topicul omului, nu mai zic nimic ... potoliti-va, va rog ! ...

PS 2 : ... am vazut ca am scris oarecum simultan cu Max ...

Link spre comentariu

Mai oameni, linistiti-va.

Nu aveti altceva mai bun de facut?

Cryyst, eu sunt convins ca ari fi vrut si Kato sa vina la Baia Mare la fel ca si altora (Nanuk, alpinman etc...) dar nu totdeauna se poate. dar sunt convins ca la urmatoarea intalnire , face pe dracu'n patru si vine. :grin:

@kato... nu trebuie sa avem nimic cu altii care frecventeaza alte forumuri. E dreptul fiecaruia sa o faca.

Nu interpretati gresit ce zice unul sau altul.

Bafta

Max

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare