Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Plimbare de primavara sambata 20.03 ?

Geoars

Postări Recomandate

As propune o iesire sambata pe undeva, mai ales ca s-au anuntat 20 de grade afara.

Stiu ca este cam in scurt, dar daca sunt doritori astept propuneri eventual si cu traseul de urmat ...

Toate cele bune.

Geoars

P.S.: Asa a fost ultima data ...

http://www.youtube.com/watch?v=Kc3xGnUu250

''Nimeni nu are dreptul sa priveasca o alta persoana de sus decat in momentul in care se apleaca si ii intinde o mana de ajutor''

------------------------

Toyota Hilux 2001 2.4TD

Honda Accord 2007 2.4 AT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Plimbare de primavara sambata 20.03 ?

m-as baga ca ma cam arde sa ma zrduncin nitzel :)). hai sa ne auzim la un telefon in seara asta sau maine dimineata. nr meu e 0756 162909, daca e ceva da un semn te rog

Pajero 3.2 DiD. Lung.

Link spre comentariu

a fost frumos rau.......:2dr mare pacat ca nu am jucaria disponibila ca sigur eram prezent. poate copilot cine stie:x

Sorry, dar s-a contramandat cred din lipsa de cvorum ...

''Nimeni nu are dreptul sa priveasca o alta persoana de sus decat in momentul in care se apleaca si ii intinde o mana de ajutor''

------------------------

Toyota Hilux 2001 2.4TD

Honda Accord 2007 2.4 AT

Link spre comentariu

Pana la urma am plecat singur, mai bine zis cu o singura masina si cu un prieten copilot. Traseul a fost Buc-Ploiesti-Drajna-Slon-pana unde ne-am impotmolit ...

Intentia a fost sa urcam cat mai sus spre Tabla Butii stiind ca va fi multa zapada si de unde nu se mai poate mers pe jos. Ceea ce am si facut.

Peisajul a fost unic si au meritat cele 3 ore de innotat prin zapada.

La intoarcere nu am mai coborat in Slon ci am facut dreapta spre valea Teleajenului pe unde am iesit apoi spre Cheia. Mentionez ca nu am vazut atata zapada pe un drum forestier circulat in viata mea ... La un moment dat zapada avea 1-1.5 m pe alocuri iar pe dedesubt era topita si se prabusea cu tot cu masina. Aici nu am mai facut poze ca deja se innoptase si ne era frica sa ne oprim deoarece totul trosnea si se prabusea sub noi...

In speranta ca la urmatoarea iesire nu o sa mai fiu singur, atasez si pozele de rigoare.

------------------------

Toyota Hilux 2001 2.4TD

Honda Accord 2007 2.4 AT

Link spre comentariu

Alte poze ...

------------------------

Toyota Hilux 2001 2.4TD

Honda Accord 2007 2.4 AT

Link spre comentariu

Si altele, ca parca era prea frumos ...

------------------------

Toyota Hilux 2001 2.4TD

Honda Accord 2007 2.4 AT

Link spre comentariu

Astea-s ultimele ...

In ultima se distinge drumul sub metri de zapada.

------------------------

Toyota Hilux 2001 2.4TD

Honda Accord 2007 2.4 AT

Link spre comentariu

super tari pozele:tk george data viitoare voi fi prezent si asa singur nu vei mai fii:2dr

sa mai zic ca sunt doritori?

chiar vom fii. ca si orientare sigur dupa 1-2 mai dupa trialul de la:h5 rasnov.

chiar frumoasa zona:wink:

Link spre comentariu

super tari pozele:tk george data viitoare voi fi prezent si asa singur nu vei mai fii:2dr

sa mai zic ca sunt doritori?

chiar vom fii. ca si orientare sigur dupa 1-2 mai dupa trialul de la:h5 rasnov.

chiar frumoasa zona:wink:

Poate ma luati si pe mine la urmatoarea iesire in teren. Am o toyota hilux 2,5 benzina din 90, inaltata, cu 33-uri,dar pana acum nu prea am avut cu cine sa ies in teren, iar singur era sa raman in namol odata pe la Cernica si am cam prins frica:sc...0751066207.

Link spre comentariu

Salut!

Foarte frumoasa zona!

Am fost de mai multe ori pe vala telejenlului si am stat cu cortul in zona cascadei. dar sa revin, vreau sa ma inscriu si eu la iesirile voastre, poate chiar weekendul ce vine (27-28martie), ca tocmai am terminat niva de inaltat si am incaltat-o cu simex.

Las si un nr. de tel: 0740087537

yo9gdj
Link spre comentariu

Georgele hai la Campulung la sfarsit de saptamana si urcam putin,,,,,

Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin:

2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare