Alex4x4 Postat Martie 20, 2010 Partajează Postat Martie 20, 2010 Buna seara ! De curand amachizitionat un Mitsubishi Pajero SWB(englezoi) 2800 turbo intercooler , cutie automata si as avea cateva intrebari in momentul de fata , eventual mai revin pe parcurs cualtele . (Scuzati daca unele intrebari se mai regasesc pe forum , eu nu am gasit raspuns la ele , si scuze celor care i-am stresat cu telefoane) . 1) Vreau sa ii iau un set de anvelope . a) Anvelope de 31x10,5x15 merg pe jantele de fabrica de pajero (de aliaj) ? b) Ce imi recomandati intre BFG MT KM2 , reesapate (BP Pneus sau Insta Turbo) cu profil MT , Goodyear Wrangler MTR , Kumho , sau daca nimic din acestea , ce alte modele imi recomandati ? 2) Cum pot verifica daca masina mea are LSD pe puntea spate ? Fostul proprietar mi-a spus ca masina are LSD pe spate , asta descoperind ridicand-o pe elevator . Cum pot verifica ? 3) Am washere faruri , dar nu merg . Lichid au , dar motorasul nu se aude si nici nu scad farurile din intensitate cand apas butonul . Ce poate fi ? Siguranta ? 4) Cu farurile APRINSE nu se aprinde niciun bec in stopul spate . Adica este la fel ca atunci cand ar fi stinse .Poate fi deasemenea o siguranta/cablu intrerupt . Mentionez ca ambele becuri rosii merg cand apas pedala de frana . 5) Unde se afla sigurantele masinii , pentru a putea identifica eventuale sigurante arse ? Pentru moment cam atat imi vine in minte . Daca mai am vreo nelamurire o sa postez aici . Va multumesc mult , si ma scuzati daca unele raspunsuri se gasesc deja pe forum . :tk anticipat. O seara buna ! Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8 Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Martie 20, 2010 Partajează Postat Martie 20, 2010 Re: Intrebari si eventuale raspunsuri Mitsubishi Pajero SWB 2.8 ca sa stii ce anvelope sa-i cumperi trebuie sa-ti definesti scopul unde vrei sa le folosesti si merg pa jantele originale fara probleme insa daca ai jante de aliaj intra pamint in spate si nu le poti spala bine si vei avea avea bataie in volan insa nu este o regula si le poti folosi daca ai lsd sau nu poti verifica pe grup ca trebuie sa scrie...daca mai si functioneaza e alta poveste, daca nu vrei sa-l desfaci ar trebui sa blocheze atunci cind o roata spate patineaza si trebuie sa le invirta pe amindoua pe spate vasul pentru spalatorul de faruri este in aripa dreapta si are citeva suruburi si poti verifica mai multe pajero mk2 are 4 becuri de pozitie...intii verifica-le daca sint bune(sint cu 2 filamente) zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex4x4 Postat Martie 20, 2010 Autor Partajează Postat Martie 20, 2010 Re: Intrebari si eventuale raspunsuri Mitsubishi Pajero SWB 2.8 Multumesc pt raspunsul prompt sorin , masina se va folosi 30-40% off-road , dar nu doresc simexuri sau alt profil extrem . teoretic , daca masina are lsd , ridicata pe elevator daca invart cu mana o roata si cealalta sta pe loc , ar trebui sa se blocheze si sa se invarta amandoua nu ??:tk:h5 Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8 Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Martie 20, 2010 Partajează Postat Martie 20, 2010 Re: Intrebari si eventuale raspunsuri Mitsubishi Pajero SWB 2.8 Incearca mai intii mt-urile copie de bfg si apoi daca vei dori mai mult treci pe simexuri cel mai bine o verifici in teren zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Martie 20, 2010 Partajează Postat Martie 20, 2010 Re: Intrebari si eventuale raspunsuri Mitsubishi Pajero SWB 2.8 Ca sa verifici LSD-ul, urco pe un elevator, sau suspenda-i puntea spate cu un cric, apoi invarte o roata (masina sa fie scoasa din vit) ca si cum ar merge in fata. Daca si cealalta se invarte in acelasi sens, ai LSD, daca se invarte in sens contrat, nu ai... sau e varza. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex4x4 Postat Martie 21, 2010 Autor Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: Intrebari si eventuale raspunsuri Mitsubishi Pajero SWB 2.8 pajero mk2 are 4 becuri de pozitie...intii verifica-le daca sint bune(sint cu 2 filamente) la mine cand pun frana se aprind 4 becuri , 2 in stopul stanga , 2 in stopul dreapta , dar la faruri aprinse nu se aprinde nimic . Unde este cutia cu sigurante , sau ce poate fi ? Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8 Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Adi nebunul Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: Intrebari si eventuale raspunsuri Mitsubishi Pajero SWB 2.8 Cutia de sigurante se afla sub volan, in partea dreapta, chiar deasupra pedalei de acceleratie. Sunt sigurante separate pe pozitie si frana, asa ca ai toate sansele sa fie doar o siguranta arsa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ionak88 Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: Intrebari si eventuale raspunsuri Mitsubishi Pajero SWB 2.8 Sigurante ai in doua locuri:sub volan si in compartimentul motor.Verifica in principal sigurantele de la compartimentul motor(siguranta a 4a din dreapta spre stanga). Daca pe langa pozitii spate nu ti se aprinde nici in bord nimic cu siguranta o siguranta de acolo e buba sau in cel mai rau caz releul de intensitate sau cum io zice ars.(acela din stanga volanului care regleaza intensitatea luminii din bord). blocantul e simplu de verificat;suspenda spatele masinii apasa butonul de cuplare baga in viteza si gaca se invart ambele roti neputand tine nici una pe loc inseamna ca ai blocant. Poti face chestia asta si undeva in teren accidentat te bagi undeva unde sa patinezi cuplezi si pui pe cineva sa urmareasca daca trag amandoua rotile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ionak88 Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: Intrebari si eventuale raspunsuri Mitsubishi Pajero SWB 2.8 SI referitor la frana asa trebuie sa se aprinda cate doua becuri in fiecare parte,nu are nici o legatura cu nefunctionarea pozitiilor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex4x4 Postat Martie 21, 2010 Autor Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: Intrebari si eventuale raspunsuri Mitsubishi Pajero SWB 2.8 Multumesc mult ionak , potentiometrul merge , nu am blocant , am lsd (sau nu:)) ) dar am inteles cum sa il verific . O sa ma duc jos sa verific sigurantele de la motor , cele de sub volan le-am schimbat , verificat pe toate . Mai am o intrebare : pentru a schimba becul de faza scurta de la farul stanga trebuie sa ridic acel butoias , recipient sau sa scot farul prin fata ? La dreapta am schimbat simblu , pe la filtrul de aer dar aici am recipientul cu coolant si nu pot . MULTUMESC ! Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8 Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: Intrebari si eventuale raspunsuri Mitsubishi Pajero SWB 2.8 scoate busonul si trage de bazin in sus ca este bagat pe un suport conic zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex4x4 Postat Martie 21, 2010 Autor Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: Intrebari si eventuale raspunsuri Mitsubishi Pajero SWB 2.8 Gata ,probleme rezolvate , pozitiile merg , becuri schimbate , toate sigurantele puse , mai am doar LSD de verificat . Se rezolva ... Multumesc mult inca o data @Miron Sorin , @ionak88 si @Klez pt sprijin , raman dator:x. Daca o sa mai am vreo problema o sa revin . :tk:2dr ! O seara buna , Alex ! P.S.: Cine ma poate ajuta si pe mine cu niste manuale pt pajero , motor , electronica , piese , etc. De preferabil daca aveti linkuri cu manuale , masina mea fiind made in japan , totul este scris in japoneza si am cam uitat-o :ha: MULTUMESC ANTICIPAT ! Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8 Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: Intrebari si eventuale raspunsuri Mitsubishi Pajero SWB 2.8 Eu de aici am descarcat documentatie.... http://www.mitsubishilinks.com/ Este un topic pe aceasta tema. Nu am gasit insa manuale de utilizare :( www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Martie 27, 2010 Partajează Postat Martie 27, 2010 Re: Intrebari si eventuale raspunsuri Mitsubishi Pajero SWB 2.8 Da-ti-mi adresa de mail pe PM si va trimit manual de utilizator, scanat, format PDF. Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 (editat) Re: Intrebari si eventuale raspunsuri Mitsubishi Pajero SWB 2.8 M-am mai gandit putin: http://wssro.com/pajero.pdf E mai simplu pentru toata lumea. Editat Septembrie 27, 2010 de Marse Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mitsupajero44 Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: Intrebari si eventuale raspunsuri Mitsubishi Pajero SWB 2.8 Multam Marse! :tk Mitsubishi Pajero 2.5 TD SWB 1988 Toti iti vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex4x4 Postat Martie 28, 2010 Autor Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: Intrebari si eventuale raspunsuri Mitsubishi Pajero SWB 2.8 Multumesc mult @marse ! Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8 Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Eugen Remus Cucu Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: Intrebari si eventuale raspunsuri Mitsubishi Pajero SWB 2.8 Foarte util manualul.mersi mult. "Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now." -- Alan Lakein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: Intrebari si eventuale raspunsuri Mitsubishi Pajero SWB 2.8 Super. Multumesc mult si eu! www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex4x4 Postat Martie 28, 2010 Autor Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: Intrebari si eventuale raspunsuri Mitsubishi Pajero SWB 2.8 Mai am o intrebare . La Mishu meu am geamul de la proiectoare galben si nu prea se vede bine . Vroiam sa va intreb daca se poate gasi un geam clar care sa mearga pe proiectorul actual (Mitsubishi original) . Multumesc ! Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8 Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: Intrebari si eventuale raspunsuri Mitsubishi Pajero SWB 2.8 :h5Sper sa fie de folos manualul. Din cate am vazut si pe la altii, proiectoarele din acea vreme erau numai galbene. Poate din cauza normelor sau cine stie. Eu, dupa ce am schimbat o siguranta si le-am vazut ca se aprind amandoua (PIAA cu faza scurta si faza lunga), m-am apucat sa le desfac sa le curat ca erau cam ruginite. In secunda 2 am scapat unul pe jos si s-a facut sticla praf. Acum am cumparat de la ebay 6 bucati cu angel eyes cu intentia sa montez 4. Inca mai sper sa gasesc 2 PIAA de 7" cu bec H4 si daca se poate si bec pt pozitie :y Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex4x4 Postat August 13, 2011 Autor Partajează Postat August 13, 2011 Re: Intrebari si eventuale raspunsuri Mitsubishi Pajero SWB 2.8 Revin si aici dupa ceva timp . Pana acum masina a primit MT-uri Kumho 31x10.5xR15 , snorkel , troliu cu plasma , bari fata-spate custom (HD) , praguri si urmeaza un lift-kit de la OME . Momentan am o mica dilema : cum fac sa strag cablul de la frana de mana ? Am mai citit pe aici ca ar fi undeva in spatele rotii , un fel de garnitura de cauciuc si de acolo , cu o surubelnita strangi cablul , la fiecare roata. A facut cineva manevra asta pana acum ? Trebuie facut si altceva ? Mentionez ca la mine , la cursa maxima a manetei de frana (13-14 dinti) nu tine aproape deloc . Multumesc anticipat ! Cu respect , Alex ! Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8 Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat August 16, 2011 Partajează Postat August 16, 2011 Re: Intrebari si eventuale raspunsuri Mitsubishi Pajero SWB 2.8 Sub maneta de frana (pe sub masina), ai tija filetata. Cu o cheie tii contra, cu cealalta invarti. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 16, 2011 Partajează Postat August 16, 2011 Re: Intrebari si eventuale raspunsuri Mitsubishi Pajero SWB 2.8 Klez mie mi-a reglat mecanicul frana de mana (ca nu tinea ) cum spune colegul pe undeva prin spatele roti.A stans a invartit de roata iar a strans iar a invartit de roata pana i sa parut lui ca este ok. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionicajohn Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Re: Intrebari si eventuale raspunsuri Mitsubishi Pajero SWB 2.8 salut am si eu o problema care imi da mari batai de cap, nu imi merg pozitiile, am verificat toate sigurantele si potentiometrul acela si nu merge nimic, nici in bord nu am lumini:(.ma poate ajuta cineva? multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate