Alex4x4 Postat Mai 18, 2012 Autor Partajează Postat Mai 18, 2012 Mitsubishi Pajero SWB 2.8 Revin dupa ceva timp cu starea actuala a masinii. Trecuta prin cateva serii de modificari,acum arata asa: -OME +5 -Federal Couragia 33x12.5 -bara ARB style -praguri HD -snorkel -bara spate si praguri custom -troliu,plasma -proiectoare -etc. A fost la vanzare,m-am mai gandit putin si am decis sa o pastrez.Sunt convins ca a fost o decizie inteleapta. A avut cateva probleme la instalatia de racire,acum am capace de aluminiu la radiator(in locul celor de plastic),pompa de apa noua,termostat nou si toata instalatia curatata(a curs la rugina...). To be continued! Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8 Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Mai 18, 2012 Partajează Postat Mai 18, 2012 Re: Mitsubishi Pajero SWB 2.8 acum am capace de aluminiu la radiator(in locul celor de plastic) To be continued! Ia dezvolta putin subiectul. Cum ai reusit treaba asta? Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex4x4 Postat Mai 19, 2012 Autor Partajează Postat Mai 19, 2012 Re: Mitsubishi Pajero SWB 2.8 Ia dezvolta putin subiectul. Cum ai reusit treaba asta? La ultima iesire mi s-a fisurat o portiune din garnitura de alama care uneste capacul de plastic de la radiator de restul radiatorului.Scotea apa pe-acolo la greu.Am dus-o la un atelier de sudura in argon si reparatii radiatoare care mi-a confectionat capacul superior de la radiator din aluminiu. Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8 Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 Re: Intrebari si eventuale raspunsuri Mitsubishi Pajero SWB 2.8 Salut, frumoasa masina ! :br Rotile fata nu ating in aripi la flexari? Eu am modelul cu aripi evazate si atingeau putin in aripa, jos la aparatoarea de noroi... doar 2 cm am decupat si a fost de ajuns :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 Re: Intrebari si eventuale raspunsuri Mitsubishi Pajero SWB 2.8 Doctore ,nu au cum sa atinga pe (trafic greu):ha1 Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex4x4 Postat Mai 19, 2012 Autor Partajează Postat Mai 19, 2012 Re: Intrebari si eventuale raspunsuri Mitsubishi Pajero SWB 2.8 @Doctoru: Multumesc pt aprecieri. Am decupat in partea din spate a aripii si acum e ok. @Cristi: Mai merge Jeepu'?:old Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8 Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex4x4 Postat Mai 25, 2012 Autor Partajează Postat Mai 25, 2012 (editat) Re: Intrebari si eventuale raspunsuri Mitsubishi Pajero SWB 2.8 Revenind... Zilele astea masina a primit si un roof-rack. Cu ocazia asta au sarit pe ea 4 proiectoare cu led 27W (House4x4) si mai urmeaza inca 2 proiectoare pe bara fata ,tot LED de 51W. Editat Iunie 3, 2012 de Astral Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8 Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Mai 25, 2012 Partajează Postat Mai 25, 2012 Re: Intrebari si eventuale raspunsuri Mitsubishi Pajero SWB 2.8 foarte misto arata.:br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex4x4 Postat Mai 25, 2012 Autor Partajează Postat Mai 25, 2012 Re: Intrebari si eventuale raspunsuri Mitsubishi Pajero SWB 2.8 Multumesc frumos! :tk:wink: Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8 Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
House4x4 Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 Re: Intrebari si eventuale raspunsuri Mitsubishi Pajero SWB 2.8 Cristi, daca ne iei, mergem si in teren sa vedem si ce poate, nu numai cum arata. Cu stima, Marcel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 Re: Mitsubishi Pajero SWB 2.8 La ultima iesire mi s-a fisurat o portiune din garnitura de alama care uneste capacul de plastic de la radiator de restul radiatorului.Scotea apa pe-acolo la greu.Am dus-o la un atelier de sudura in argon si reparatii radiatoare care mi-a confectionat capacul superior de la radiator din aluminiu. Hai ca pana la urma mi-am adunat si eu mintile si am inteles. Tu ai radiator de aluminiu la care ai pus capace tot de aluminiu. In mintea mea, radiatorul era de cupru...:grin: Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Iunie 3, 2012 Partajează Postat Iunie 3, 2012 Re: Intrebari si eventuale raspunsuri Mitsubishi Pajero SWB 2.8 Cristi, daca ne iei, mergem si in teren sa vedem si ce poate, nu numai cum arata. Cu stima, Marcel Salutare,eu va iau in teren dar nu o sa mai vreti sa-l vindeti :wink: P.S cum te mai simti ? Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexmosu Postat Iunie 11, 2012 Partajează Postat Iunie 11, 2012 Re: Mitsubishi Pajero SWB 2.8 Revin dupa ceva timp cu starea actuala a masinii. Trecuta prin cateva serii de modificari,acum arata asa: [ATTACH=CONFIG]140804[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]140805[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]140806[/ATTACH] -OME +5 -Federal Couragia 33x12.5 -bara ARB style -praguri HD -snorkel -bara spate si praguri custom -troliu,plasma -proiectoare -etc. A fost la vanzare,m-am mai gandit putin si am decis sa o pastrez.Sunt convins ca a fost o decizie inteleapta. A avut cateva probleme la instalatia de racire,acum am capace de aluminiu la radiator(in locul celor de plastic),pompa de apa noua,termostat nou si toata instalatia curatata(a curs la rugina...). To be continued! Salut , superb off:)) ai si ceva preturi pe ce ai adaugat? ma intereseaza in special , snorkel , praguri ,si troliu.....si rotile Sa stapanesti sanatos ....si inoroiere placuta Calitatea Primeaza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex4x4 Postat Iunie 11, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2012 Re: Mitsubishi Pajero SWB 2.8 Salut , superb off:)) ai si ceva preturi pe ce ai adaugat? ma intereseaza in special , snorkel , praguri ,si troliu.....si rotile Sa stapanesti sanatos ....si inoroiere placuta Salut,toate modificarile au fost facute la House4x4.Trimite-le un mail: office@house4x4.ro. Multumesc pt aprecieri! Poze recente:(a primit 2 proiectoarex51W pe bara fata) Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8 Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jack Postat Octombrie 16, 2016 Partajează Postat Octombrie 16, 2016 Re: Intrebari si eventuale raspunsuri Mitsubishi Pajero SWB 2.8 Da-ti-mi adresa de mail pe PM si va trimit manual de utilizator, scanat, format PDF. As putea primi un manual pe calin_vancea@yahoo.com? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shopy Postat Octombrie 16, 2016 Partajează Postat Octombrie 16, 2016 Re: Intrebari si eventuale raspunsuri Mitsubishi Pajero SWB 2.8 As putea primi un manual pe calin_vancea@yahoo.com? Ti-am trimis Pajero Owners manual in format PDF. E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra. (Jules Renard) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jack Postat Octombrie 16, 2016 Partajează Postat Octombrie 16, 2016 Re: Intrebari si eventuale raspunsuri Mitsubishi Pajero SWB 2.8 Ti-am trimis Pajero Owners manual in format PDF. Multumesc!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate