ALPINA Postat Octombrie 24, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Re: asa sa fie oare? GTC domne...poate face si un ,,atelier mobil,, domnu Cirap:h5 NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Re: asa sa fie oare? GTC domne...poate face si un ,,atelier mobil,, domnu Cirap:h5 Multam frumos Cristi !! :tkAm o rugaminte pentru o operatiune contra cost la tine, dar asta mai tarziu pe PM. RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Re: asa sa fie oare? Maestre Ssrli, Motorul de LC cu 24 valve sa inteleg ca este Cummins !? pentru ca procedura se refera la motoarele astea de pe Dodge. Iertare daca e cu suparare dar nu sunt prea in tema cand vine vorba de motoarele de Land Cruiser HDJ-80 24Valve(1995). Multumesc anticipat pentru bunavointa de a raspunde.:tk A...si era sa uit...la cine apelez si eu pentru un asemenea reglaj in tara (priceput in motoare de LC-uri 80) ?? :tk Mii de scuze pentru raspunsul tarziu, n-am mai verificat topicurile la care eram abonat...:al Ma indoiesc foarte tare ca este Cummins, iar din informatiile mele, Cummins cu 24 valve este de 5.9L (urmasul clasicului 6BT) Procedura generala se aplica pentru orice motor, eu am dat exemplu de 6BT pentru ca il cautasem recent... '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate