Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesire Provitza - sambata 20 martie 2010

razvanutza

Postări Recomandate

Vineri seara l-am sunat pe Cristi 1 sa facem o iesire pe unul dintre faimoasele lui trasee. Intrucat avea deja o invitatie de la Dok & friends, am decis sa ma lipesc si eu de grupul lor.

Fiind fara copilot, l-am sunat pe Gaganul sa-l iau cu mine. Pe drum m-a rugat sa facem un mic ocol pe la GPScu sa luam si niste arcuri si...l-am luat si pe GPScu la pachet :x

Ziua se anunta superba, baietii veseli nevoie-mare, doar cateva blocaje la iesirea din Bucuresti parca incercau sa-mi spuna sa las masina de "strada" acasa. Am ajuns la locul de intalnire din Ploiesti unde era stransa deja toata gasca.

f4SW4Ym66xA

Am plecat frumos spre traseu si dupa cata minute eram deja impotmoliti prin noroaie. Eu, care aveam parcata masina in varful dealului ma mananca sa-i dau iar cheile lui Gaganul sa inceapa operatiunea de rescue & recovery. Operatiune care s-a transformat in self-rescue:

9mifqXKgAr4

DczUHN14I84

_WzpjvC8E5c

wMC2fiuHgVY

Dupa vreo 2 ore de tras &rupt de sufe, am iesit la liman si am decis sa incercam alt traseu. Care traseu a inceput cu o plimbare de vreo ora pe langa un rau, mai treceam prin rau, mai intram pe drum, mai ajungeam aceeasi carutza din urma... Exasperati de atata relaxare, am intrat in sfarsit in padure. Care padure a inceput cu o panta innamolita ce a pus mari probleme TSL-urilor lui Goganul.

aZqCRMgeYZk

ANCkFTZ5ulU

t9i5efXoSbc

X95SgLvp-Ek

z-85_3Ymegw

Am mai pierdut vreo ora si aici si am plecat mai departe cu ganduri mari. La un moment dat, pe o coborare apare o rascruce: dreapta prapastie, stanga drupt rupt, in fata ravena. Toata lumea o ia prin stanga, eu decid ca ravena are potential. Ma urc la volan, incerc sa tin masina cat mai departe de mal asa cum tipau Gaganul si GPScu la mine (sau oare strigau STOOOP?:hw) eu ii dau span ca "TREEECEEE" si ....am trecut:old

attachment.php?attachmentid=70298&stc=1&d=1269333718

Vazand ca deja lumea ma priveste cu ochii oblici l-am lasat pe Gaganul la volan. Am mai facut vreo ora de noroaie (si o mica balta de 1 metru adancime) pana cand drumul s-a infundat. Deoarece noaptea se apropia rapid, am plecat spre Bucuresti, cu GPScu la volan. Dar lucrurile nu s-au terminat aici....:y

Editat de Miron Sorin
Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Iesire Provitza - sambata 20 martie 2010

Nu ajungem bine la civilizatie ca GPScu decide sa parcheze langa un chiosc in maniera proprie: cu scartait de roti si urcat bordura din viteza. Femeia de la chiosc impresionata, gaborii care tocmai treceau pe acolo nu. Asa ca parcheaza frumos masina in fata noastra si "davai papier". Prilej cu care aflam ca musiu sofer kanci papier. Dupa zeci de minute de rugaminti, juraminte ca "nu mai facem", "nu te uiti dom'le la astia doi, cum sa-i las la volan?", plecam (fara scartait) spre casa.

Morti de foame, punem cap-compas ciolanul de la Iacob si....surpriza. GPScu primeste un telefon pe filiera "comandamentul de urgenta": Un coleg de forum cu un Mitsubishi Stock a decis ca cea mai buna metoda sa-si impresioneza gagica e sa ramana impotmolit prin noroaiele din Fundeni. Ne-am decis sa nu lasam bietul baiat sa impresioneze fata toata noaptea, mai ales ca deja "conationalii" din zona venisera in ajutor...

Nu am ajuns bine pe camp, ca in fata noastra, tzuuuushti, un iepure... GPScu si Gaganul se transforma brusc din niste animalutze adormite si flamande in doua fiare nebune: staaaanga, dreaaaaapta, daaaaa-i ca scapaaaaa. Eu in spate urlam: "Ba nebunilor poate ne dam dracu peste cap in mijlocul campului.... Ma rog, iepurele scapa pana la urma, scapa si masina si pormim frumos catre Mitsubishi. Il scoatem in 2 timpi si 3 miscari si plecam in sfarsit spre ciolan.

Credeti ca s-a terminat? Nuuuuu. Dupa ce am trecut pe langa locul de Impotmoliada (cu regrete in ochii baietilor care dupa atata adrenalina ar fi incercat si un traseu de noapte), ajungem in primul sat. Unde dam peste....gabori. Care ne trec prin acelasi "ritual" ca prietenii lor de mai sus. Dupa inca 15 minute de juraminte, rugaminti si sfinti, plecam in sfarsit spre ciolan. Care pentru mine a fost cel mai bun ciolan mancat vreoadata la miezul noptii. Gata. Ma duc sa caut usi pentru HDJ.

Link spre comentariu

Am si eu vreo 20 de filmulete :bananacare o sa urmeze .....tinetiva bine .

Tocmai am ajuns acasa dupa un turneu de 1400 km cu nebunu de GPScu sa mai achizitioneze inca un patrol:h5

MITSUBISHI DE FAMILIE

Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie

Link spre comentariu

@razvanutza: esti un narator remarcabil ... n-as fi crezut ! :br

Respectele mele ! :h5

Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie

Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT

Bicicleta TREK 3700

"Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain."

4x4Maniac's is where we are

Link spre comentariu

Razvanuta, incet incet, incepi sa-l ajungi pe Bullbar la povestioare. Chiar un bun narator ! Mi-a placut mult. Si Misu a fost foarte incantat. Ne-am distrat de minune . :tk

Link spre comentariu

offf mai baieti .........daca stiam ce aveam de pierdut sigur veneam cu voi si lasam loganul cu demisie cu tot in benzinarie:ha:

dar cum fratele gps-cu a venit cu arcurile am dat repede fuguta la modificari sa am si eu jucaria cat de cat capabila de astfel de iesiri:h5

sa va fie de bine baieti:tk

Link spre comentariu

si ale mele.

creanga e mic copil,unde pui ca nu mi-a placut niciodata.

Are you sure,you want me to lead !!!???
Link spre comentariu

si ale mele.

creanga e mic copil,unde pui ca nu mi-a placut niciodata.

Sa vedeti cand pune Gaganul filmele ce distractie o sa fie. La cate impunsaturi, mistouri si glume (cu mai multa sau mai putina sare) sunt acolo, parca vad ca o sa se intinda topicul pe vreo 10 pagini.

Eu intre timp m-am intors de la Catalin din Calarasi care mi-a facut o oferta de nerefuzat la usi, asa ca in cateva zile sunt ca scos din cutie. Aviz amatorilor pentru urmatoarele iesiri!

Link spre comentariu

Ca sa va convingeti ca microbul 4x4 nu se vindeca asa usor, va mai povestesc un scurt episod din convalescenta mea.

Astazi am plecat la Catalin din Calarasi care avea o Toyota la dezmembrat si mi-a facut un pret bun pe usi si pe aripa 'rezolvate' sambata.

Dupa ce am umplut masina cu hainele de schimb, am decis sa bem adalmasul la o cafea. Cafeaua s-a transformat in pranz si o discutie de 2 ore despre concursurile la care a participat Catalin. La un moment dat, apare faimoasa intrebare: "Nu vrei sa vii sa-mi vezi G-ul cu care ma dau la extrem?". Calule, nu vrei ovaz? Iar vizionarea s-a mutat rapid in ....teren:

GAkS-_ahe4Q

Normal, putea sa nu ma manance? Si daca ma mananca, sa nu ma scarpin? Tzushti in masina si hai sa vedem ce-i pe fundul gropii:

fBzN3a8YFHQ

Si cum fundul gropii era cam aproape, am vizitat-o si pe sora-sa. Unde am ramas suspendat pe praguri, ca doar nu era sa ramana troliul lui Catalin nefolosit:

oQAaDaOQxdA

Am plecat cu regret spre Bucuresti, cu promisiunea ca facem o iesire adevarata, ca locuri de joaca sunt o gramada.

Zilele urmatoare vreau sa duc usile la vopsit. Stie cineva vreun meserias serios care nu are masina de offroad? :ha::ha::ha:

Link spre comentariu

Nice adventure! Da' unde erau actele? Credeam ca doar eu mai umblu ca habaucul fara acte - oricum as umbla o singura data cu ele si le-as pierde...

Niciodata nu esti destul de paranoic...
Link spre comentariu

Nice adventure! Da' unde erau actele? Credeam ca doar eu mai umblu ca habaucul fara acte - oricum as umbla o singura data cu ele si le-as pierde...

Pai pe saracul GPScu l-am luat aproape din pat, de unde sa stie el ca o sa conduca Toyota?

Link spre comentariu

Si inca un filmulet cu goganu in personajul principal :bananace bine ca sa inventat troliu

c2S8UHUc9iQ

MITSUBISHI DE FAMILIE

Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare