chevy Postat Aprilie 29, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2010 Re: M-am "toyotizat" !!! mama,ce masina, :uameni japonezii astia :tk acum ii inteleg de ce nu mai au unii timp sa intre pe forum. acum am doar probleme de genul: sa o vopsesc negru mat sau nu ? sa-i mai pun niste proiectoare,sau nu ? adica,nu am probleme. multumesc toyota si voua. Are you sure,you want me to lead !!!??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Aprilie 30, 2010 Partajează Postat Aprilie 30, 2010 Re: M-am "toyotizat" !!! daca esti asa de dezamagit de ea nu vrei sa mi-o donezi? :ha: Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Aprilie 30, 2010 Partajează Postat Aprilie 30, 2010 Re: M-am "toyotizat" !!! Unii cu Mercedesurile altii cu Toyotele...unu cu amandoua... Sa le stapanesti sanatos. :uameni PS. Ce ai facut cu cutia'' Daca vrei, vezi ca am gasit mecanic sa-i dea de cap. zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chevy Postat Aprilie 30, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2010 Re: M-am "toyotizat" !!! Unii cu Mercedesurile altii cu Toyotele...unu cu amandoua... Sa le stapanesti sanatos. :uameni PS. Ce ai facut cu cutia'' Daca vrei, vezi ca am gasit mecanic sa-i dea de cap. multumesc,da ma intereseaza,vreau sa fac si geul. Are you sure,you want me to lead !!!??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Decembrie 25, 2010 Partajează Postat Decembrie 25, 2010 (editat) Re: M-am "toyotizat" !!! Salut, in primul rand vreau sa te felicit ptr achizitie....frumoasa bestia, apoi....vreau sa te intreb cate ceva despre mamut. ce motorizare, 4x4 permanet, consum, cum te impaci cu volanul pe dos? vreau sa imi iau si eu una.....si nu stiu ce sa fac asta este Editat Decembrie 28, 2010 de Astral In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chevy Postat Decembrie 28, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2010 (editat) Re: M-am "toyotizat" !!! Salut, in primul rand vreau sa te felicit ptr achizitie....frumoasa bestia, apoi....vreau sa te intreb cate ceva despre mamut. ce motorizare, 4x4 permanet, consum, cum te impaci cu volanul pe dos? vreau sa imi iau si eu una.....si nu stiu ce sa fac asta este -motorizarea este aceiasi pt toate hdj-urile pe motorina (4,2),difera doar caii putere 131,167,180 -4x4 permanent sunt toate -consumul este dat si de dimensiunea rotilor si de stilul de condus si de alte eventuale modificari aduse masinii,uzura motorului etc. la mine cu roti de 37 si mult mai grea decat altele imi ia undeva la 13-14%,la mers prin bucuresti,nici nu ma asteptam asa putin. -volanul pe dos la mine nu a fost nici o problema,mai ales ca e si automata daca o iei si nu-ti place,mi-o dai mie,mai pui o diferenta si-ti dau geul cu volan normal si 3 blocante. Editat Decembrie 28, 2010 de Astral Are you sure,you want me to lead !!!??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chevy Postat Martie 7, 2011 Autor Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: M-am "toyotizat" !!! HDJ-81 VX 4,2 Turbo -pana acum HDJ80 este cea mai buna/tare masina pe care am avut-o,recomand cu caldura,aceasta bijuterie de masina pentru oricine. -sunt la dispozitia oricui vrea sa faca drive-test. -cu fiecare zi ce trece,nu ma pot opri din admiratie,am mai simtit asta doar conducand subaru. p.s. bineinteles ca imi doresc si un G brabus 6,3 :grin: Are you sure,you want me to lead !!!??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: M-am "toyotizat" !!! HDJ-81 VX 4,2 Turbo Am vazut masina in Bucuresti si nu stiam ca e a ta. Arata bine de tot.:br Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: M-am "toyotizat" !!! HDJ-81 VX 4,2 Turbo O masina PERFECTA!Felicitari!!!:h5 Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusache Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 Re: M-am "toyotizat" !!! HDJ-81 VX 4,2 Turbo Dementiala aratare domnule, intr-adevar; iti doresc sa te bucuri din plin de ea! O singura intrebare am: stii cumva de unde as putea achizitiona un set de overfendere mai mari, cum sunt cele pe care le-am vazut la tine? :tk TOYOTA HZJ80 de tura hakuna matata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
george_zainea Postat Octombrie 2, 2011 Partajează Postat Octombrie 2, 2011 Re: M-am "toyotizat" !!! HDJ-81 VX 4,2 Turbo Masina arata superb! Am avut si eu cu ani in urma ceva de genul, dar stock. Acum nu imi mai permit financiar asa ceva. Sa o stapanesti sanatos si cu bucurie! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate