Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pentru "ruginitii "din Bucuresti iesire la Calugar

niros05

Postări Recomandate

Duminica 18.11.2007 sunteti invitati sa va "ungeti" oasele cu o tuica si o friptana intr-o "batalie" la Calugareni, dupa un mic traseu de off road.

Plecarea spre "cimpul de lupta" se va face de la Statia CFR Progresul, la orele 10,00.

Nu uitati sa va luati antigel (tuica), unsoare (slanina) si ceva produse pentru gratar.

Prezenta obligatorie.

Deja pe lista s-au inscris:

1. Nike 4x4

2. Zippo

3.

.

.

n. Niros05

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Svek stai linistit ca si eu am gume de sosea si cu toate astea la Baia Mare am iesit printre primii atit la Open cit si la Trial. Ca sa nu-ti mai spun ca in seara si noaptea precedenta a plouat cu galeata.

Nu-i asa Maxule ?

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

n-am roti ca as fi venit si eu.

:evil:

te poti bucura si cu rotile at .!doar este Toy !

mt-urile nu sunt cele mai bune daca gasesti si ceva zapada !

distractie placuta ! :D

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

Salut, eu si cu un carcotas am fost si ne-am dat la Glina cu tigaile ... Locul faptei este undeva dupa targul vitan in sensul de mers spre Glina... se intra de langa chei, se trece pe langa o mlastina si se merge spre dealuri: inclinatii de la 45gr... Cand nu ploua e vax ... Acum dupa ce a plouat cateva zile e super! As cataloga traseul unul soft-mediu ...Exista mai multe variante de urcare: pe drum (sunt niste sleauri uriase facute de noi) sau pe iarba uda ... Adrenalina vine din faptul ca daca te dai de-a dura vi cu agregatul direct in mlastina ... Iar ptr masochisti recomand cu caldura campurile arate! Din pacate eu am ATuri (noroc ca sunt noi) dar pun eu mana pe niste MTuri si dupa aia sa vezi distractie...E un loc perfect ptr incepatori in vederea obisnuirii cu masina! ... + ca in drumul spre casa pe chei sunt niste balti pe care daca le iei cu 80 la ora speli si masina (for free) :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Pentru ca vremea este foarte capricioasa cu temperaturi scazute , vint si ploaie am zis sa aminam "batalia" pentru o data anuntata ulterior.

Asa ca pastrati "antigelul" ca nu scapati asa usor.

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

Pentru ca vremea este foarte capricioasa cu temperaturi scazute , vint si ploaie am zis sa aminam "batalia" pentru o data anuntata ulterior.

Ma oameni buni ... aruncati-va ochii vreo 2 posturi mai sus ...

E super mijto frate acolo! Ideea este sa o tina asa cu ploaia si saptamana viitoare ...poate da si ceva ninsoare ... :y traseul va deveni si mai greu ... E aproape de casa (spuneti nevestelor ca ati plecat la paine) ...+ ca daca nu va place va urcati in sareta si go acasa!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Bai da' ce usor va dati batuti. :P

Link spre comentariu

Ce usor vorbesc unii care au gume si troliu !

Plus de asta mergeau si copiii; plus de asta vroiam sa savuram momentul nu sa stam in masini; plus de asta nu au intrat zilele in sac poate o sa si ninga.

Si Maxule.....stai............. am vrut sa fac si un "sondaj" ca sa vad cine are spirit de echipa; asa ca acum stiu cine este dornic sa iasa la "iarba verde".

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

Ce usor vorbesc unii care au gume si troliu !

Plus de asta mergeau si copiii; plus de asta vroiam sa savuram momentul nu sa stam in masini; plus de asta nu au intrat zilele in sac poate o sa si ninga.

Si Maxule.....stai............. am vrut sa fac si un "sondaj" ca sa vad cine are spirit de echipa; asa ca acum stiu cine este dornic sa iasa la "iarba verde".

Iarba verde, zapada alba, noroi negru... ce conteaza... :grin:

Go. go. go!!!

73 de Zoli / YO5CRQ

http://www.yo5crq.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare