Piratu Postat Martie 26, 2010 Partajează Postat Martie 26, 2010 Intr-un fel sunt indignat si parca m-am trezit cu fata la cearsaf. Am dus masina(Jeep Wrangler) la vopsit intr-un service autorizat ,cabina, cuptor si ce mai trebuie. Initial am intrebat cat dureaza vospitul masinii iar raspunsul a fost: o saptamana. Buuuun!!!! Am demontat tot ce-a fost de demontat dupa masina pentru a le usura munca si pentru a fi sigur ca nu-mi pierd/distrug unele si altele. Nu aveam rugina pe masina pe nicaieri motivul pentru care am vopsit-o este ca era matuita vopseaua ei iar usile si hardtopul fiind de la alta aveau alte nuante de negru. Nu era lovita, stramba, etc. De la o saptamana am ajuns la 3 si jumatate sau mai exact 25 de zile iar pretul cerut este de 10.600 RON aici fiind incluse materiale si manopera. Vi se pare pretul corect............? Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 27, 2010 Partajează Postat Martie 27, 2010 Re: Cat platim sa ne vopsim masinile......... Intrebarea este ...ai factura? Daca da mai ai o scapare ... Demonstrezi lucrul de mantuiala la un alt service in urma unei expertize (reprezentanta de obicei)...si ii halesti! Daca nu ... adio bani! Nu poti decat sa te plimbi cu un cocktail dala rusesc aprins pe langa service-ul ala si la un moment dat sa te impiedici ... :wink: Sau poate ti-a facut ceva prestari servicii pictura si nu mai iti amintesti tu ce ai cerut initial! :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 27, 2010 Partajează Postat Martie 27, 2010 Re: Cat platim sa ne vopsim masinile......... Hai ba Yoane ce dracu....zici ca i-au vopsit-o cu pensula aia mica de oja, manopera nu gluma.....niste nemernici.....mi se pare enorm....:uameni REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Martie 27, 2010 Autor Partajează Postat Martie 27, 2010 Re: Cat platim sa ne vopsim masinile......... Tin sa mentionez aici ca masina a iesit intr-un mare fel(ce-am vazut in poze si ce mi-a spus sotia) si nu am nimic de comentat.....dar totusi eu nu-mi pot explica pretul enorm......cat poate sa coste vopseaua.......cat pot fi materialele, etc......habar nu am.... In orice caz mi se pare ca m-au incaltat si asta pentru ca m-a dus prietenul meu care e prieten cu patronul. Ma asteptam undeva la 1500 euro si as fi fost multumit. Factura am sa o primesc maine si am sa o postez aici sa-si faca fiecare o idee. Vis-a-vis de intelegerea noastra(verbale ce-i drept) de a o termina intr-o saptamana nu pot face nimic pentru ca nu am avut contract sau altceva asemamator cu ei, deci sunt pierdut si a durat 25 de zile. As vrea sa va imaginati ca unde am vopsit eu masina este un service de oras cu 15000 de locuitori undeva in Modova si nicidecum reprezentanta Jeep sau mai stiu eu care........... Romania te iubesc.......... Off...... Cine vrea sa faca o revolutie in tara aia ma are de partea lui la orice ora si oriunde as fi...... Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 27, 2010 Partajează Postat Martie 27, 2010 Re: Cat platim sa ne vopsim masinile......... Nu pot sa cred. :uameni Cum naiba sa platesti atat pe un vopsit? Fa te rog o copie la devizul de lucrari (sper ca ai asa ceva) si pune-o aici ca sa vedem ce si cum. Daca nu ai primit asa ceva, cere. Sunt obligati sa iti dea. Veneai cu ea la Baia Mare si iti vopseam (nu eu) masina cu jumatate din banii aceia. Si tot la calitate super. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Martie 27, 2010 Autor Partajează Postat Martie 27, 2010 Re: Cat platim sa ne vopsim masinile......... Max data viitoare la tine vin....macar ma bucur si de-o palinca adevarata.... Maine merge sotia sa achite si am sa am factura si ce mai trebuie pe care am sa le postez aici. In alta ordine de idei oraselul meu e mic si ma stie lumea ca lucrez pe-o platforma ...............si chiar asa tot nu se justifica banii ceruti..............si culmea imi zice sotia ca mi-au facut si-un discount la manopera......:hw :uameni Si ca sa va mai zic una.......am dus masina la alt service inainte de vopsit sa-mi faca pe dedesupt, antifonare, curatare,etc Mi-au cerut 250ron pe materiale si 500ron manopera masina stand la ei una bucata zi.........bineinteles ca am luat foc.....stii ce mi-a zis mecanicul de-acolo ca i-a zis patronu???????? Las ca are bani deci nu-ti fa probleme. Eu sunt intr-un fel patriot, chiar daca la origini sunt jumatate ungur si jumatate neamt, si nu am vrut sa-mi parasesc locurile unde am copilarit dar de o bucata de vreme ma gandesc din ce in ce mai mult sa plec....... Am familia acolo ca de nu, as fi plecat demult. In tot ceea ce vrei sa faci in tara aia iti sunt puse piedici de tot felul.....vrei sa construiesti iti trebuie 10000 de avize de la 10000 de institutii diferite fiecare cu mofturile si pretentiile ei si bineinteles contra cost............ Oriunde te duci trebuie deschisa usa cu capul si cu plecaciuni mari.....ca doar sunt banii tai..........si munca ta.......e ca si cum ei te-ar platii pe tine si nu invers...........e totul alandala. Nu cred ca are nimeni idee ce simt eu acum la 10.000 km de casa legat de maini si de picioare..... Cui sa ma plang eu?.......Cine ma asculta pe mine?.........cand ala repara masinile tuturor jmecherilor din zona........fisc, politie,primarie si care mai sunt......... Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Martie 27, 2010 Partajează Postat Martie 27, 2010 Re: Cat platim sa ne vopsim masinile......... eu am vopsit un kadett.intr-adevar,fara cuptor,dar a iesit super.metalizat chiar.pe deasupra si visina putreda.m-a costat vreo 400 ron manopera si vreo 250 ron vopseaua.chiar daca nu a facut-o la cuptor vreau sa specific ca masina a iesit super.nu stiu ce metode a folosit meseriasul,dar este beton..... +10.000 mi se pare o exagerare... o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Martie 27, 2010 Partajează Postat Martie 27, 2010 Re: Cat platim sa ne vopsim masinile......... Inainte de a plati sotia factura... nu ar fi bine sa mearga insotita de un inspector de la Protectia Consumatorului? Cred ca instant s-ar micsora valoarea cu 20-30% Si in Constanta un total la o masina este intre 1000-1500euro la service-uri de fitze...sunt particulari care vopsesc muuult mai ieftin. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
staetu gigi Postat Martie 27, 2010 Partajează Postat Martie 27, 2010 Re: Cat platim sa ne vopsim masinile......... Si in Constanta un total la o masina este intre 1000-1500euro la service-uri de fitze...sunt particulari care vopsesc muuult mai ieftin. in constanta, wranglerul meu(identic cu al lui manuel) l-am vopsit total cu 2000 euro(plus 600 antifonarea) la cosmin acolo in viile noi. nu am ce sa reprosez calitatii lucrarii, nici ca timp de executie, dar cel mai important AM STIUT PRETUL DE LA INCEPUT, ceea ce mi se pare cinstit! si a fost optiunea mea, bazata si pe recomandarile altora ! si tot alegerea mea a fost de a lucra cu materiale ceva mai scumpe! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 27, 2010 Partajează Postat Martie 27, 2010 Re: Cat platim sa ne vopsim masinile......... Pai pretul platit de tine, 2000 euro, se cam apropie de cei peste 10000 lei ceruti lui Manuel....... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Martie 27, 2010 Autor Partajează Postat Martie 27, 2010 Re: Cat platim sa ne vopsim masinile......... O sa mearga sa achite jumatate din bani respectiv 50 mil dupa care o sa ceara factura si deviz pentru lucrare. In fuctie de cum arata ele am sa decid ce fac luni si unde merg, cui ma adresez, etc(cu toate ca e greu)..... Are instructiuni clare sa mearga sa plateasca cu martor si pe baza de factura detaliata, deviz si ce mai trebuie. Masina ramane acolo cel putin pana luni cand am sa hotarasc ce fac. Culmea mitocaniei ca ieri cand sotia a mers la service, seful nu era acolo, ea l-a intrebat pe tinichigiu-vopsitor daca e gata masina....tipul a raspuns ca: DA, ea a intrebat daca poate lua masina.....tipul a raspuns ca: DA, a luat masina si a dus-o in curte dupa care a fost sunata de seful de service sa duca masina inapoi , ca mai au de facut cate unele altele la ea, iar dupa ce a ajuns cu masina acolo, seful de service i-a zis de pret si ca ia masina cand vine cu banii.................. Pai unde esti tu Tepes Doamne!!!!! vorba unui coleg de forum........ Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
staetu gigi Postat Martie 27, 2010 Partajează Postat Martie 27, 2010 Re: Cat platim sa ne vopsim masinile......... @budaimanuel mai important decat factura e devizul ! ca pret tot pe acolo am ajuns si eu cu al meu. dar cred totusi ca manopera si materialele au fost mai multe la al meu pt ca eu l-am dus bucati, adica tablele goale si separate. dureros e ca ti-au spus(daca ti-au spus) un pret initial si pe urma altul , dublu....ceea ce nu mi se pare in regula deloc ! eu oricum as face ceva scandal si le-as face ceva deranj inainte de a plati...sigur gasesti ceva de ce sa te agati din acte... ps...si crede-ma (valabil si pt Astral) ...2500 euro in 2008 cand l-am facut eu aveau alta valoare cu mult mai mica decat in 2010, an de criza...si ca exemplu iti dau doar fierul beton care a scazut de la 38 ron kg la 16 ron in aceeasi perioada ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 27, 2010 Partajează Postat Martie 27, 2010 Re: Cat platim sa ne vopsim masinile......... O sa mearga sa achite jumatate din bani respectiv 50 mil dupa care o sa ceara factura si deviz pentru lucrare. In fuctie de cum arata ele am sa decid ce fac luni si unde merg, cui ma adresez, etc(cu toate ca e greu)..... Are instructiuni clare sa mearga sa plateasca cu martor si pe baza de factura detaliata, deviz si ce mai trebuie. Masina ramane acolo cel putin pana luni cand am sa hotarasc ce fac. Culmea mitocaniei ca ieri cand sotia a mers la service, seful nu era acolo, ea l-a intrebat pe tinichigiu-vopsitor daca e gata masina....tipul a raspuns ca: DA, ea a intrebat daca poate lua masina.....tipul a raspuns ca: DA, a luat masina si a dus-o in curte dupa care a fost sunata de seful de service sa duca masina inapoi , ca mai au de facut cate unele altele la ea, iar dupa ce a ajuns cu masina acolo, seful de service i-a zis de pret si ca ia masina cand vine cu banii.................. Pai unde esti tu Tepes Doamne!!!!! vorba unui coleg de forum........ Nu platiti nimic inainte ! Sa va dea ei inainte factura si devizul ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
staetu gigi Postat Martie 27, 2010 Partajează Postat Martie 27, 2010 Re: Cat platim sa ne vopsim masinile......... nici eu nu as plati nimic inainte !!!! si nu e nevoie de martori atata timp cat iti da chitanta ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 27, 2010 Partajează Postat Martie 27, 2010 Re: Cat platim sa ne vopsim masinile......... nici eu nu as plati nimic inainte !!!! si nu e nevoie de martori atata timp cat iti da chitanta ! Chitanta se da dupa ce dai bani....ideea mea este ca sa nu dea nici un ban inainte sa emita aia factura si devizul , si cu cele doua, sa mearga la Protectia consumatorului.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
staetu gigi Postat Martie 27, 2010 Partajează Postat Martie 27, 2010 Re: Cat platim sa ne vopsim masinile......... corect !!! ideea e ca nu ar trebui lasate lucrurile asa... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Martie 27, 2010 Autor Partajează Postat Martie 27, 2010 Re: Cat platim sa ne vopsim masinile......... Va dati seama ce complicat este, mai ales ca sotia nu are nici o vina, sa se certe cu aia pe-acolo si nici nu am pe cine sa trimit sa se lupte cu respectivul. Asa ca am hotarat sa fac juma-juma sa vedem ce-o sa iasa. Mie mi-au spus initial de 1000 de euro, cam atat costa un vopsit acolo, si am fost de acord cu pretul, am zis ca si 1500 e un pret bun daca-mi scoate masina bine. Dar 2500 domnilor.............e o aberatie. As mai putea sa optez prin a lasa masina acolo si sa merg sa o iau cand ajung acasa.......dar iar e o problema...eu ajung pe 8 April si tare mi-e teama ca recurge individul la cine stie de tertipluri si ma mai trezesc si dat in judecata pentru neplata, intarzieri, penalitati si cine mai stie.....ca doar e Romania , tara tuturor posibilitatilor, chiar mai bine ca in State. Pe zi ce trece ma scarbesc si mai mult de tara in care traiesc si-mi vine sa-mi iau campii.........ori haiduc pe dealuri, ori la capatul geografiei intr-o tara civilizata..................... Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 27, 2010 Partajează Postat Martie 27, 2010 Re: Cat platim sa ne vopsim masinile......... Poti s-o lasi acolo....n-o sa-i faca nimic....el acum este interesat sa scoata banii de la tine si doar cu masina in starea actuala poate dovedi ca si-i "merita"......8.04....mai sunt doua saptamani....nu te da in judecata, e prea complicat si mai si risca expertize etc..... Mai ia in calcul o chestie....daca ii platesti 1/2 din factura e cumva ca si cand ai fi de-acord cu intreaga valoare...... Cand vii, incearca s-o rezolvi romaneste : ii spui ca-i dai cat a zis la inceput, max.1500 euro....daca vrea - bine, daca nu - sa emita factura si deviz si-l ameninti cu Garda Financiara, cu Protectia consumatorului, cu toate autoritatile posibile cu care oricum nu vrea sa aiba de-a face...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Martie 27, 2010 Partajează Postat Martie 27, 2010 Re: Cat platim sa ne vopsim masinile......... hai sa privim lucrurile si altfel... romania..huoo ...le lasam la urma io am auzit asa ;nu e fraier cine cere ,e fraier cine plateste de ce dai vina pe romania inainte sa vezi partea ta de vina ai mers la service, aia au zis o mie tu din start ai zis '''dau si 1500 numa sa iasa bine''' daca vrei iti traduc eu ce ai zis tu''' va invit sa ma fraieriti is available'' de la bun inceput stabilesti un pret de preferat ii lasi pe oameni sa faca oferta nu supralicitezi in detrimentu tau mi se pare copilaresc tare ... specifici clar -orice modificare de pret sau de lucrare se face doar dupa ce ma anuntati in prealabil si imi dau acordul eu zic sa vorbesti PERSONAL cu omul sa ii spui ca vii doar pe 8 aprilie si rezolvati problema atunci si asta personal pt ca personal ati facut intelegerea si pe mine daca ma trimite nevasta la croitor din start iese in paguba no offence ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
staetu gigi Postat Martie 27, 2010 Partajează Postat Martie 27, 2010 Re: Cat platim sa ne vopsim masinile......... Poti s-o lasi acolo....n-o sa-i faca nimic....el acum este interesat sa scoata banii de la tine si doar cu masina in starea actuala poate dovedi ca si-i "merita"......8.04....mai sunt doua saptamani....nu te da in judecata, e prea complicat si mai si risca expertize etc..... Mai ia in calcul o chestie....daca ii platesti 1/2 din factura e cumva ca si cand ai fi de-acord cu intreaga valoare...... Cand vii, incearca s-o rezolvi romaneste : ii spui ca-i dai cat a zis la inceput, max.1500 euro....daca vrea - bine, daca nu - sa emita factura si deviz si-l ameninti cu Garda Financiara, cu Protectia consumatorului, cu toate autoritatile posibile cu care oricum nu vrea sa aiba de-a face...... iar trebuie sa recunosc ca sint total de acord cu Astral..si la fel as proceda si eu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Martie 27, 2010 Autor Partajează Postat Martie 27, 2010 Re: Cat platim sa ne vopsim masinile......... @zep Eu NU am disutat cu omul nimic de pret.....eu am intrebat in stanga in dreapta care sunt preturile practicate acolo si am aflat de 1000 de euro pentru vopsit complet o masina iar eu in mintea mea am zis ca si 1500 daca ar fi tot nu ar fi rau.......cu speranta ca-mi iese bine masina. Masina a iesit bine si nu te gandii ca m-am dus eu ''idiotul satului'' sa-i spun tembelului aluia: ia-mi te rog 2500 sau cat vrei tu.......nicidecum...... Referitor la Romania banuiesc ca sunt f multi ca mine care vor sa plece daca nu au facut-o inca........... Si mai observ ca pana la final din victima ajung acuzat...probabil e vina mea..........o fi..... @Zep intrebarea mea pentru tine este urmatoare: Unde este frate OMENIA din omul ala cand vine cu asemenea aberatii....unde este CINSTEA lui..........? Asa am sa fac, am sa las masina acolo. Am sa rog sotia sa mearga astazi sa ia factura si devizul( daca vrea sa i le dea) si rezolv lucrurile cand ajung in tara. Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
staetu gigi Postat Martie 27, 2010 Partajează Postat Martie 27, 2010 Re: Cat platim sa ne vopsim masinile......... eu nu as lua nici factura , nici devizul, pt ca sigur o va pune sa semneze ca le-a luat, si s-ar putea sa treaca pe factura termen de plata ! asa , fara ele , beneficiezi de avantajul ca nu esti in tara, si sa le iei cand vii tu ! plus ca odata facute acte, excluzi posibilitatea de a negocia tu pretul la negru ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 27, 2010 Partajează Postat Martie 27, 2010 Re: Cat platim sa ne vopsim masinile......... Daca lasi masina la service pana in 8 aprilie, ai sansa ca atunci cand te duci dupa ea, sa iti faca si o factura pt stationare acolo. Adica le-ai ocupat locul. Pacat ca au fraierit-o pe sotia ta ca sa duca masina inapoi. Trebuia sa o bage intr-un garaj si sa le spuna alora ca discutati in 8 aprilie. Oricum, in situatia asta, trebuie sa iti dea deviz si factura iar chitanta , dupa ce ii dai banii. Mare atentie! Daca poate, sa nu semneze factura. Daca nu i-o da fara sa semneze, sa ii ceara doar devizul. Sa ii spuna ca trebuie sa ti-l trimita tie pt ca tu nu crezi ca e atat si o banuiesti pe ea ca te fenteaza cu banii. E aiurea ca trebuie jucat putin teatru ca sa il fentezi si ca sa iti dea devizul. Se duce cu devizul la un alt service unde ii roaga sa il studieze si sa ii intrebe daca pare realist. Dupa asta, sa mearga la protectia consumatorului si la garda financiara si sa faca reclamatii scrise. E nevoie de putina agitatie dar poate ca o sa merite. Oricum, ala trebuie futut (scuzati cuvantul "trebuie" :grin: ) Am avut si eu o situatie asemanatoare cu masina sotiei. Diferenta era ca ala mi-a spus pretul de la inceput ca va costa sub 24 de milioane (cat era oferta serviceului unde era masina atunci). Am zis ca , hai, fiind vecin, o sa faca treaba buna si o sa ies si mai ieftin. Am scos masina de la primul service (cel care mi-a facut oferta completa cu 24 de milioane fara sa ii dau eu usile care erau lovite) si am adus-o la service-ul vecinului meu. Am lasat masina cat a vrut el pt ca aveam alta masina pt sotia mea. Dupa cateva zile ma suna si imi spune ca trebuie schimbate usile ca el nu are chef sa le repare pe cele de pe masina. Ok zic. Ii duc doua usi noi, si un prag nou. Asta m-a costat vreo 13,5 milioane. Dupa vreo o luna si jumatate ma suna ca masina e gata. Ma duc sa o iau. Era facuta binisor. Ma duc sa platesc. In birou, seful imi da devizul si facuta sa le semnez. Erau facute pe 30 de milioane. Ii spun, "omule, m-ai convins sa scot masina de la celalalt service unde imi cereau 24 de milioane si sa o aduc la tine ca ai spus ca faci mai ieftin. Plus de asta am mai adus eu si usile si pragul." A dat ca boul din umeri si a spus ca a fost de lucru mult si ca asta e situatia. Ii spun ca nu am fost pregatit penrtru suma asta si ca ii dau 15 milioane iar diferenta o sa i-o virez prin banca in cateva zile. Foarte nehotarat si suspicios dar pana la urma a acceptat. Am luat devizul, factura si chitanta si am plecat cu masina acasa. Pe drum observ ca nu mai mergeau incuietorile, inchidera centralizata, geamurile electrice, oglinzile, alarma. Au taiat fierele care treceau de la carosie la usa atunci cand au schimbat usile si le-au lasat asa. Absolut nimic nu au legat inapoi. Au izolat doar capetele taiate ca sa nu faca scurt. In fine... Plecand cu masina de acolo, la intrarea in Baia Mare deci dupa 3 km de mers, motorul a inceput sa bata, s-au aprins toate becurile la bord dupa care a murit. Am tractat masina acasa, am bagat-o in garaj si, resemnat, am zis ca , asta e, trebuie sa refac tot motorul. Am reparat eu motorul. M-a costat cam 1100 de euro in total. M-am apucat sa desfac si usile si sa repar tot ce trebuie. Constat ca mi-au furat difuzoarele din usi (erau difuzoare ALPINE montate cu mana mea cand am montat tot sistemul audio in masina) si au bagat niste cacturi de zbarnaituri de difuzoare ca sa se auda cat de cat ceva acolo ca sa nu ma prind eu ca lipsesc. Bineinteles ca am mai schimbat si diverse cleme si ornamente distruse de ei. Desi initial voriam sa la platesc diferenta, cand am vazut porcariile de mai sus, am renuntat sa o mai fac. Cand m-a cautat "vecinul" pentru bani, i-am spus pur si simplu ca nu ii platesc nimic. I-am spus si de ce. Nu i-am arancat in carca treaba cu motorul desi eu am dus masina la el cu motorul functional iar altul in locul meu poate ca facea scandal. A inceput cu amenintari si tot tacamul. Mi-a trimis chiar si o somatie scrisa de avocatul lui. M-a sunat in fiecare zi. La revedere. Nici nu am mai stat la povesti. Pana la urma s-a linistit si vad ca nu a mai zis nimic. Din bun simt, m-am lasat fraierit de o gramada de ori. De data asta nu am vrut sa ma mai las. Cu tupeu, i-am refuzat plata. Aveam avantajul ca masina era la mine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Martie 27, 2010 Partajează Postat Martie 27, 2010 Re: Cat platim sa ne vopsim masinile......... Si eu trebuie sa vopsesc Korando, am intrebat initial la Subaru (acolo cunosc) si mi-a zis omu ca imi ia minim 70 milioane. Mi s-a parut enorm, ce sa mai zic de 100 mil... Si la a mea mai era de indreptat pe ici pe colo. Pe de alta parte stiu pe cineva care a vopsit o dacie cu 10 mil doar manopera, au trecut 2 ani si deja se jupoaie. Cred ca cel mai important este ca omul care o vopseste sa fie constiincios si meserias, si nu vreun jnapan pus pe chiul si pileala. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Martie 27, 2010 Autor Partajează Postat Martie 27, 2010 Re: Cat platim sa ne vopsim masinile......... Sotia e in drum spre service si i-am spus sa nu ia nici o factura ci doar copie de la deviz ca vreau sa-l vad. Tot ce primesc de la ea se posteaza aici si fiecare are dreptul sa-si dea cu parerea. Bineinteles ca am apelat si la prietenul nostru comun(al meu si-al patronului), care in urma discutiilor avute cu patronu vis-a-vis de pretul enorm a motivat ca: 1. preturile la materiale sunt mari(motivatia patronului), si 2.tovarasul asta al meu crede ca cei din atelier(angajatii) fura materiale si ca doar asa se explica pretul final.........(vrajeala,vrajeala,vrajeala)..... Una peste alta si daca fura aia frate oare patronul ala care are service de cand il stiu eu nu are idee ce materiale intra la un vopsit........ Eu am sa vad ce fel de materiale sunt trecute acolo si la ce preturi dupa care dispun: Expertiza masinii cum era cand am dus-o la vopsit pe baza de martori si fotografiile aferente si o evaluare de la alte cateva service-uri de profil vis-a-vis de un pret pentru manopera si materiale consumate, timpi de executie. Urmeaza sa-l dau in judecata dupa care ......''om trai si om vedea'' Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate