cabrio Postat Martie 27, 2010 Partajează Postat Martie 27, 2010 Fiind o zi cu mult soare, am decis sa scoatem Vitara si Samuraiul la o plimbare pe Magura Odobesti. Sus pe deal e un releu, unde nu am putut ajunge din cauza zapezii, si mai sunt si doua manastiri. Pentru cine are chef de plimbari. sunt zeci de kilometrii de drumuri forestiere... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: O IEȘEALA pe plaiuri vrancene Frumoasa zona...si stiu ca e plina de potential.Unele zone se apropie de salbaticie maxima. Mai delectati-ne cu foto:h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cabrio Postat Martie 28, 2010 Autor Partajează Postat Martie 28, 2010 alte poze... intr-una dintre ele se vede M-rea Tarnita... iar in alta poza am vrut sa vad dak mai sunt ceva piese pe sub masina...:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: O IEȘEALA pe plaiuri vrancene Cunosc zona...! Ma gandesc sa urc si eu, peste vreo 2 saptamani pana sus la releu! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boczarionut Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: O IEȘEALA pe plaiuri vrancene SI eu cunosc zona am fost de muuuuuulte ori pe acolo, de la drtv se poate ajunge pana in Vidra am stat de vorba cu un angajat de acolo e o zona superba Patroll Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolf Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: O IEȘEALA pe plaiuri vrancene Dr la releul de pe Magura Odobestilor candva era un drum care cobora pe valea Milcivului, exact la ieşirea din comuna Mera şi intrarea in comuna Reghiu. La un moment dat se mergea pe firul paraului Milcovelu. O parte din drum este si acum dar nu stiu daca mai ajunge la releu. Prin zona este si un catun, Scorus parca se numeste. Un loc arhaic si splendid. Am fost acolo acum multi ani, pe vremea impuscatului si pe jos desigur. Zona merita explorata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Martie 30, 2010 Partajează Postat Martie 30, 2010 Re: O IEȘEALA pe plaiuri vrancene Cand se mai incalzeste e faina o campare pe acolo...! Stiu ca sunt animale salbatice, dar ne-am descurca! Am fost in vara si am poposit vreo 2 zile langa Tarnita, dar in week-end ajung si localnici in boscheti si ai ocazia sa te delectezi cu "privighetori" in ritm de manele de o iei razna! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cabrio Postat Martie 30, 2010 Autor Partajează Postat Martie 30, 2010 Intr-adevar, de la releu se poate merge inainte spre Milcovel; am fost anul trecut. De catunul de care zice Wolf nu am auzit. Acum in weekend am fost de la releu spre Vidra, traseul este prin padure...foarte frumos... Poate ne adunam mai multi intr-o zi sa 'exploram' zona... Mai pun niste poze, dar sunt din toamna... sa nu fie cu suparare!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fyn11 Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: O IEȘEALA pe plaiuri vrancene Am fost in iarna asta de 2 ori la vanatoare pe acolo si intr-adevar e un peisaj superb. Daihatsu Rocky 2.8td since '85 Mitsu Pajero 3.2did since '08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolf Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: O IEȘEALA pe plaiuri vrancene Catunul de care am scris este pe partea dreapta a drumului spre Milcovelu. Din drumul principal se urca cred ca 1 - 2 km. Mi-e greu sa apreciez, am fost acolo acum foarte mult timp, 25-30 ani, dar stiu ca mai exista catunul si acum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate