tibone Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 cum , mai acum ceva vreme.... am fost invitat la o mica plimbare in zona Padina ca si copilot al lui COBRRA impreuna cu TOYOL si ADIONWEB la o mica plimbare prin zapada am fost infectat cu virusul naturii si cel al masinilor 4x4:uameni ,drept urmare am purces la achizitionarea unui minunat MITSUBISHI PAJERO MK2 2,5 TDI din 1995:h5 multumesc de asemenea lui TZUPARU si RUDI pentru ajutorul de a-mi aduce visul la indeplinire:tk si cum sunt cuprins de euforia virusului am si trecut la o reconditionare generala a jucariei:dr3 nume de cod REQUIN Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Martie 29, 2010 Autor Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: mandru posesor de jucarie ,,REQUIN,, gata de treaba :h5 Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: mandru posesor de jucarie ,,REQUIN,, felicitari pentru achizitie .....:2dr:2dr:2dr:2dr s-o noroiesti cat mai sanatos MAN:h5 apropo sete mare:x:x:x:x:x Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Martie 30, 2010 Partajează Postat Martie 30, 2010 Re: mandru posesor de jucarie ,,REQUIN,, :bananaFelicitari:2dr:2dr Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaila Postat Martie 30, 2010 Partajează Postat Martie 30, 2010 Re: mandru posesor de jucarie ,,REQUIN,, bravo, domnule! :banana sa o stapanesti sanatos, si sa te care peste tot! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Martie 30, 2010 Partajează Postat Martie 30, 2010 Re: mandru posesor de jucarie ,,REQUIN,, Felicitari de achizitie...sa te poarte sanatos si la cat mai multe noroieli:2dr Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Martie 30, 2010 Partajează Postat Martie 30, 2010 Re: mandru posesor de jucarie ,,REQUIN,, sa o stapanesti sanatos tibi ! mult noroi sub roti !:h5 LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 30, 2010 Partajează Postat Martie 30, 2010 Re: mandru posesor de jucarie ,,REQUIN,, sa o stapanesti sanatos tibi ! mult noroi sub roti !:h5 momentan are ceva dar ne luptam cu el sa-l dam jos :dr3 in cateva zile apare pe dealuri:h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ria auto trans Postat Martie 30, 2010 Partajează Postat Martie 30, 2010 Re: mandru posesor de jucarie ,,REQUIN,, felicitari si multi km linistiti Nissan terrano r20 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 30, 2010 Partajează Postat Martie 30, 2010 Re: mandru posesor de jucarie ,,REQUIN,, lucram lucram si din pacate urgentam:2dr Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Martie 30, 2010 Partajează Postat Martie 30, 2010 Re: mandru posesor de jucarie ,,REQUIN,, Sa te bucuri de ea si sa ne vedem la noroi !:h5 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 30, 2010 Partajează Postat Martie 30, 2010 Re: mandru posesor de jucarie ,,REQUIN,, Sa te bucuri de ea si sa ne vedem la noroi !:h5 chiar se bucura si vrea sa o termine inaintea mea:ha::ha::ha: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Martie 31, 2010 Autor Partajează Postat Martie 31, 2010 Re: mandru posesor de jucarie ,,REQUIN,, chiar se bucura si vrea sa o termine inaintea mea:ha::ha::ha: chiar o termin inaintea ta cobrra:ha::dr3:uameni Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Martie 31, 2010 Partajează Postat Martie 31, 2010 Re: mandru posesor de jucarie ,,REQUIN,, tibi, sefu" e sef ! LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Aprilie 1, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: mandru posesor de jucarie ,,REQUIN,, tibi, sefu" e sef ! toyo l sa stii ca eu ii ascult sfaturile lui cobrra si ii multumesc ca e alaturi de mine ,dar i-am spus sa nu ma ambitioneze:h5 Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: mandru posesor de jucarie ,,REQUIN,, toyo l sa stii ca eu ii ascult sfaturile lui cobrra si ii multumesc ca e alaturi de mine ,dar i-am spus sa nu ma ambitioneze:h5 fara ambitie nu faci nimic:wink: pune tu mana sa faci ceea ce e de facut:h5 ,,nu lasa pe altii sa-ti faca tie treaba,, era un moto o data:h5 stii ca te ajut :dr3 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: mandru posesor de jucarie ,,REQUIN,, cateva poze de la facere:wink: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 3, 2010 Partajează Postat Aprilie 3, 2010 Re: mandru posesor de jucarie ,,REQUIN,, Tibi Felicitari pentru achizitie abia astept sa reunim gashca!!!! :dr1:lr Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Aprilie 4, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Re: mandru posesor de jucarie ,,REQUIN,, Tibi Felicitari pentru achizitie abia astept sa reunim gashca!!!! :dr1:lr Nu stiu daca o sa fie jucaria gata. Dar o sa fiu prezent la intalnire pe 18.04:tk Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Aprilie 27, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2010 Re: mandru posesor de jucarie ,,REQUIN,, poze de la facere Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Aprilie 27, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2010 Re: mandru posesor de jucarie ,,REQUIN,, poze de la facere furia albastra Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 27, 2010 Partajează Postat Aprilie 27, 2010 Re: mandru posesor de jucarie ,,REQUIN,, avansezi man ! asteptam sa fie gata ! :h5 LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Re: mandru posesor de jucarie ,,REQUIN,, se avanseaza incet si sigur pentru a nu scapa nimic neverificat si reconditionat:2dr va urma si o serie de poze cu starea proiectului si piese schimbate:h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iunie 22, 2010 Partajează Postat Iunie 22, 2010 Re: mandru posesor de jucarie ,,REQUIN,, putem spune ca s-au reluat activitatile in ceea ce priveste punerea pe asfalt al requinului:h5 vor urma zilele acestea cateva poze cu starea agregatului.:h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Iunie 23, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2010 Re: mandru posesor de jucarie ,,REQUIN,, Diseara revin cu poze :y:dr3 Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate