tibone Postat Iulie 8, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2010 Re: mandru posesor de jucarie ,,REQUIN,, am revenit cu poze Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Iulie 8, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2010 Re: mandru posesor de jucarie ,,REQUIN,, aproape gata.... Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Iulie 8, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2010 Re: mandru posesor de jucarie ,,REQUIN,, si acum la noroi :banana:h5 Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 Re: mandru posesor de jucarie ,,REQUIN,, sa o noroiesti sanatos man !:h5 LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 Re: mandru posesor de jucarie ,,REQUIN,, Ce frumos si curat e Rechinu albastru :h5:10 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 Re: mandru posesor de jucarie ,,REQUIN,, acum gata cu .....eticheta ....la noroiala cu el :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 Re: mandru posesor de jucarie ,,REQUIN,, Felicitari Tibone! :cl Multe:h5 ore de munca si pasiune. Requinul arata si merge senzational.:ypu Cele cateva mici reglaje se vor face in timp. Rabdare! Stiu are greutatea plumbului acest cuvant. :wink: Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Iulie 17, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2010 Re: mandru posesor de jucarie ,,REQUIN,, Felicitari Tibone! :cl Multe:h5 ore de munca si pasiune. Requinul arata si merge senzational.:ypu Cele cateva mici reglaje se vor face in timp. Rabdare! Stiu are greutatea plumbului acest cuvant. :wink: salut @nessum ceva reglaje pe la pompa inj,(fum nu mai da),schimbat cruci cardane, pus si statie(multzumesc e ok):h5si maine pe deal cu eko si mugur:banana:ypu Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macinici Postat Iulie 17, 2010 Partajează Postat Iulie 17, 2010 Re: mandru posesor de jucarie ,,REQUIN,, ... întradevăr masinuta arata super. Multe satisfacții în teren iti doresc. Toate cele bune de la Măcinicu :cl " I don't always know what I'm talking about, but I know I'm right" -- Muhammad Ali Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvan_m2002 Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 Re: mandru posesor de jucarie ,,REQUIN,, Salut, de unde ai facut rost de proiectoarele pe care le-ai pun pe capota motorului?si cati bani au fost? Mitsubishi Pajero 2800 Turbo Intercooler, 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Iulie 21, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2010 Re: mandru posesor de jucarie ,,REQUIN,, Salut:cl De la Davema:tk.,un prieten adv.{270}ron. Au fost luate pt. steluta lui dar mi le-a dat mie la pret de achizitie.:tk:h5:ypu Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 Re: mandru posesor de jucarie ,,REQUIN,, @TIBONE!!! Arata f. frumos :br :br :br Mai urmeaza un mic hop financiar si anume niste "Simex-uri". Asta mai incolo ca dhe vine perioada concediilor! :dr3 Astfel chiar ca vei ajunge unde vrea cardanul tau :grin:(cum spunea un vechi coleg de pe forum)! :x Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Scorpion Postat August 8, 2010 Partajează Postat August 8, 2010 Re: mandru posesor de jucarie ,,REQUIN,, Salut, de unde ai facut rost de proiectoarele pe care le-ai pun pe capota motorului?si cati bani au fost? http://www.direct4x4.co.uk/view-product.php?id=2861 :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat August 8, 2010 Partajează Postat August 8, 2010 Re: mandru posesor de jucarie ,,REQUIN,, Salut, de unde ai facut rost de proiectoarele pe care le-ai pun pe capota motorului?si cati bani au fost? Ia legatura cu Geppeto. Ai banner in stanga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate