Alin Postat Martie 30, 2010 Partajează Postat Martie 30, 2010 Are cineva cunostinta despre vreun concurs sau vreun eveniment legat de offroad in zilele de 14-16 Mai la Piatra Neamt? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 Re: 14-16 mai la Piatra Neamt Nu am auzit nimic de genul asta, dar suna foarte bine sa fie asa. Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Aprilie 6, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2010 Re: 14-16 mai la Piatra Neamt Am primit o cerere de oferta pentru scena+sunet+lumini+ecran cu LED.Am fost imformati ca este vorba de un eveniment legat de offroad pe datele de 14-15-16 mai la Piatra Neamt.Vroiam sa aflu ceva concret pentru ca agentiile astea de organizare evenimente nu prea dau toate datele problemei de frica sa nu le fie furat "ciubucul". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 Re: 14-16 mai la Piatra Neamt O sa contactez baietii din zona si te tin la curent. Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Aprilie 6, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2010 Re: 14-16 mai la Piatra Neamt Multumesc:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian celentanu Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Re: 14-16 mai la Piatra Neamt Da, dorim sa organizam un concurs la Piatra Neamt in acea perioada.Pregatirile sunt incepute dar mai avem de lucru.Cand va fi ceva sigur vom anunta oficial.Cam ciudat stilul de lucru al colegului care vorbea de cererea de oferta pentru scena.Cred ca ar fi mai bine daca ma-r suna pe mine sa lamurim ce neclaritati are.Baietii din Piatra nu au amanunte despre partea de enterteiment. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 12, 2010 Partajează Postat Aprilie 12, 2010 Re: 14-16 mai la Piatra Neamt Adica asta: "14-16 mai : Trial - (Bucuresti) - Club Skywalker" ? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate