gnok Postat Martie 31, 2010 Partajează Postat Martie 31, 2010 Povestea incepe in noiembrie 2008 cand in urma expirarii ITP a masinii ma duc la o statie ITP si surpriza ...masina blocata in sistem - o tai urgent la politie unde aflu ca desi masina e inmatriculata in RO in 1997 e de fapt furata din italia in ...2002.Nici un dosar aferent acestui fapt nu se afla in RO ci doar o sesisare din partea interpol italia catre politia romana cu datele de identificare ale masinii;toate bune pana cand intreb cei de facut : identificare RAR-> sesizare politie->asteptare raspuns interpol daca se confisca sau ramane la mine masina...asta ar fi fost calea daca macar 'toarsii de la politie nar fi inceput cu : dao dracu ca dureaza, oricum tio luam, mai bine dezmembreazo etc...iam vizitat de vreo 6-7 ori nici macar nu sau sinchist sami ia o declaratie(singura veste buna ...actele nu sunt false...masina ESTE inscrisa RO in '97,ITP la timp pana in 2008...),bineinteles ca nu dau de ultimul posesor inscris in C.I.V sa vedem ce si cum e cu masina,nici macar nam reusit sa aflu daca plangerea din italia e facuta de cetatean roman sau alta natie...din luna Iulie si pana in prezent detin absolut 0 informatii noi sau ceva concret in legatura cu actele masinii si tot de atunci masina e parcata in fata blocului unde incepe sa se degradeze(cam tot din vremea aia nam mai facut nimica la ea nevrand sa arunc banii aiurea (si asa aruncati pe cumpararea masinii)... Acuma intrebarea mea este:am vreo sansa reala de a ramane in posesia ei cu acte in regula si care ar fi solutia ideala de aplicat(si una de trecut peste indiferenta cu care e tratata problema ) sau ma mut cu ea la un thread de dezmembrari?... merci mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Martie 31, 2010 Partajează Postat Martie 31, 2010 Re: Ajutor...! Nu stiu daca iti putem raspunde noi ....normal ar trebui sa iti dea ei un raspuns oficial. Si mai ales trebuie vazut unde si cine a inmatriculat-o prima data. Din cite stiuu eu la tine se aplica principiul ca ai fost de buna credinta....dar stiu ca au fost cazuri in care pe un set de acte corecte s-au inmatriculat si alte masini clonate...Exact perioada 1996-2002.... Ca sa iti recuperezi banii...normal ar fi sa o dezmembrezi iar daca te acuza cineva de ceva...declari ca ti-au dezmembrat-o hotii...ca nu ai putut sa o misti din loc. Cel mai bine ar fi sa te sfatuiasca un coleg care stie sistemul.... Oricum...Mult succes:h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 31, 2010 Partajează Postat Martie 31, 2010 Re: Ajutor...! Soliciti instantei stabilirea calitatii de proprietar de buna credinta. Cu hotarea te duci la Politie. Apoi vor scrie ca masina e furata, dar e a ta! Romania te iubesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei popescu Postat Martie 31, 2010 Partajează Postat Martie 31, 2010 Re: Ajutor...! Din cate stiu eu, dupa ce s-a stabilit ca ai fost cumparator de buna credinta, masina poate ramane a ta insa fara drept de instrainare. 2 x Patrol Y61 LWB 2.8 si 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 31, 2010 Partajează Postat Martie 31, 2010 Re: Ajutor...! Din cate stiu eu, dupa ce s-a stabilit ca ai fost cumparator de buna credinta, masina poate ramane a ta insa fara drept de instrainare. Exact! Dupa un timp....poti s-o dai la intelegere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Martie 31, 2010 Autor Partajează Postat Martie 31, 2010 Re: Ajutor...! Sa inteleg ca trebuie sa fac identificarea masinii ca aceasta sa fie confirmata de RAR ca ea este cea in discutie dupa care sa ma adresez instantei iar cu verdictul dat de aceasta sa ma prezint pentru solutionare la politie. Problema este ca eu nu am nici o dovada ca aceasta a fost furata decat daca politia imi inmaneaza un act ,o adeverinta ca sa confirme acest lucru pentru ca ,am zis si in primul post, cazul de furt nu e inregistrat si nu exista nici un dosar sau o ancheta in legatura cu acest furt pe teritoriul romaniei,exista doar acea instiintare de urmarire a unei masini cu acele date de identificare si atat(ma intreb daca in acest caz politia nu ar trebui sa se autosesiseze si sa dea curs acelei instiintari...dar se pare ca asta e mare lor problema : sa deschida un dosar).Iam rugat inclusiv sa faca doar o cerere catre RAR in care sa imi acorde dreptul de a face ITP dupa care sa reblocheze masina...bineinteles ca nu se poate - motivul...nu este dosar in baza caruia sa se efectueze cererea...:sc astea fiind spuse va mai rog doar sa imi spuneti (in mare)cam cum ar trebui sa sune cererea catre instanta si/sau ce sa contina p.s...stiu ca va sacai si poate va plictisesc da am ajuns la capatul rabdarii in ceea ce priveste toata povestea asta, si as vrea sa ma duc cat decat pregatit de ''taraboi''... merci mult, Florin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Martie 31, 2010 Partajează Postat Martie 31, 2010 Re: Ajutor...! Foarte trist.Ai masina ta , macaronarii spun ca nu este a ta , politia romana spune ca este a ta dar nu-ti poate da o hartoaga care sa dovedeasca asta.Platesti impozit la ea?Asta este tara in care ne-am nascut si traim iar astea sunt legile facute de catre "alesii poporului" care ne-ar face tuturor o mare bucurie daca s-ar transforma peste noapte in "martiri ai neamului" ori "eroi". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 31, 2010 Partajează Postat Martie 31, 2010 Re: Ajutor...! Nu ma sacai deloc, Florine! Iata pasii: 1. te duci la instanta si soliciti ca autoritatile (Politia, parchetul, RAR-ul adica cei care ti-au luat actele) sa-ti elibereze actele! 2. ei o sa vina citati si o sa spuna ca masina e furata! 3. iei actul prin care se zice ca masina e furata si-l citesti 4. vezi cand a fost furata si cum de ti-au inregistrat-o tie legal 5. soliciti instantei ca Politia sa te despagubeasca penru inregistrarea eronata a masinii si/sau eliberarea de acte prin care sa se constate ca masina este furata, dar a fost inmatriculata legal 6. soliciti instantei sa stabileasca ca esti cumparator de buna credinta si va apartine in exclusivitatea celor care au inmatriculat-o si au legalizat furtul! Ideea este sa devii proprietar pe o masina furata inregistrata legal de Politie! Sa te duci cu avocat! Doamne ce-mi place Romania! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Aprilie 1, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: Ajutor...! O sa merg maine sa vorbesc cu cineva sa vad exact procedura si costurile,masina nu e inregistrata pe mine,ca nu a fost radiata de pe proprietarul vechi,nu platesc impozit,si actele mi leau inapoiat de la politie dupa vreo 2-3luni...(talon,CIV,contract de vanzare cumparare)pe motivele descrise in posturile anterioare convinsi probabil ca nui mai bat la cap. :tk de sfaturi,o sa vad ce iasa ...macar sa i pot face ITP sa ma dau cu ea... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Re: Ajutor...! Ii poti face tot. Eu sunt posesorul unui autoturism in situatia asta! Deh...atat am putut eu sa strang din criza asta si 15 ani de jurnalism si am toate actele IN REGULA! Si totul e ok: ITP, TALON, tot! Numai ca nu o sa fie pe numele tau, ci pe cel al proprietarului din talon! Adica te doare la basca!:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Aprilie 2, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Re: Ajutor...! hmm...acuma mam intors de la politie...si bineinteles ca acuma nu se poate ca nu am dreptul sa cer ITP si rezolvarea ...ca nu sunt eu cel trecut in acte iar in baza contractului de vanzare-cumparare nu pot cere deschiderea dosarului:uameni.Si mai mult am intrebat daca pot cere in instanta rezolvarea si cica ''cum dovedesc ca nu stiam de situatia masinii'' deci nu pot fi denumit sa zic asa cumparator de buna credinta doar cu acel contract...:dr3,o sa intreb si la tribunal dupa sarbatori sa vad ce zic si domnii de acolo.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Re: Ajutor...! Il cunosti pe proprietarul din acte? Ca sa stiu cum iti zic sa faci! 1. daca nu-l cunosti e o leaca mai tragic 2. daca ai idee de unde e masina, atunci poti lua legatura cu el si daca nu vrea il citezi Si intr-un caz si in alul esti cumparator de buna credinta. Explicatia pt politie este ca ai vrut sa faci actele, dar nu ai mai dat de vanzator. Pune mana pe tel si suna-ma sa-ti explic. 0732644338 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Aprilie 22, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2010 Re: Ajutor...! GOOD NEWSSSS...se pare ca masina NU mai e data in urmarire de interpol,deci exista posibilitatea inscrierii pe persoana fizica care este eu :banana...mai trebuie urmata doar procedura de transcriere mai dificila(dureaza ceva),si probabil in acte va ramane mentiunea '' auto furat''...who cares...:grin: :tk de ajutor Petre si sper sa ne vedem la o :dr2 :2dr.Oricum daca mai intervine ceva o sa te mai bazai...:bl P.S. mai e o persoana la care trebuie sai multumesc din suflet pentru sprijin si ajutor , se stie el nu mentionez numele ca nu a scris aici si stiu ca vrea sa ramana ''anonim''.....:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 Re: Ajutor...! Chiar ca sunt Good news :wink: Succes in lupta impotriva sistemului :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Ianuarie 16, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Re: Ajutor...! O MY GOD...daca ma consideram ghinionist ...nu cred ca mai e cazul...: colegul Adi Nicoara de la Cugir vrea acte de pajero...bun..ii dau PM...ne vorbim la bani totul ok ;stiam ca masina nu mai e ''urmarita'' deci am zis ca de ce nu oricum vreau sa o traforez ;i-am explicat cum e treaba cu actele...DAR:...(eu nici macar nu m-am gandit vreodata la impozit pe masina asta...)..ma suna Adi si imi zice ca in urma ''cercetarilor'' facute pe masina e de plata o suma de ceva lei/impozit...;inainte: Adi:-da ma ..dar impozitul e la zi?....io mau/mucles ca habar naveam....dupa alte discutii cu Adi...imi spune ca sa interesat de acte si masina are un anumit debit...in acel moment m-a luat cu lesin...era singura institutie unde nu verificasem...primaria serviciul taxe si impozite...sun acolo(in urma discutiei si la sfatul lui Adi)...si:un gura sparta care credea ca sunt proprietarul si vreau sa achit suma, imi spune ca adresa din talon nu mai e valabila...si ca e trecuta pe*** ma rog...nu fac public....eu intre lesin si orgasm abia am mai ingaimat daca e sigur de adresa...si DAAA...acolo e...tanti :arrow:din talon...deci POT radia masina...fratilor...de aseara beau de bucurie...in sfarsit dupa 2 ani si vo' 8 luni de cautari (inclusiv topicul asta)si necazuri,si disperari (era sa-i dau foc masinii de suparare...noroc cu nevasta-mea ca ma oprit...) POT FACE ACTELE PE MINE SAU CEL PUTIN POT RADIA MASINA... Nu aveti idee ce e acuma in sufletul meu....multumesc Adi (si langa :asfaltango,andreip. ,cyborgul2000.plummer)....multumesc Feli (sotia...ca nam ars draq masina sau nam dat-o naibii la remat),multumesc Petre...si da...multumesc Zippo pentru ajutorul dat... nici nu mai stiu cui sai multumesc pentru aceasta bucurie,(Petre cand te prind la SB te imbat de te rup) ,si aici nui vb de bani...masina sta din august 2009 si in sfarsit pot fi legal cu ea...(aici colegul Adi sper sa ma inteleaga daca intelegerea noastra pica/se amana pentru moment...desi nu e musai...am facut o intelegere si vreau sa ma tin de cuvant...doar ca se modifica anumite ''clauze''...o sa vb in particular asta)........atata sunt de fericit de am impresia ca bat campii deja...va rog sa ma scuzati daca am lungito prea mult:tk:cldar efectiv nici nu stiu daca sa rad sau sa plang de bucurie...a si culmea culmilor...exproprietarul e persoana publica...a fost sub nasul meu tot acest timp...nici acu nu pot sa cred...aaaaa...sa va mai zic ca masina nici macar nu a fost sub urmarire?...de fapt a fost un simplu blocaj cu info la politie pentru neplata taxelor?...ei de fapt ma cautau pe mine sa o radieze...noul proprietar caci la primarie masina figureaza instrainata de la o anume data...27/08/07...fix 6 luni inainte sa ajunga la mine masina... P.S. Inca o data multumesc celor implicati in a-mi da o mana de ajutor :->prin acest topic...si inclusiv in particular (PM, telefoane,relatii etc...) :cl iti multumesc , Florin. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Re: Ajutor...! Ma bucur pentru tine ca ai reusit sa rezolvi problema . Aseara am vazut un film in care un personaj dadea unui alt personaj replica , " de moarte si de taxe nu poti scapa " , se dovedeste foarte adevarata:ha:. Te sun saptamina viitoare . Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate