maurizio Postat Martie 31, 2010 Partajează Postat Martie 31, 2010 as dori sa discutam despre buggy, projecte, buggy existente in comert, si de ce nu sa ne intalnim la o pista pt o tura cu prieteni. tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Martie 31, 2010 Partajează Postat Martie 31, 2010 Re: Buggy Poate te intereseaza,e cam la fel cu cel din poza cu exceptia suspensiei http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=48884 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Martie 31, 2010 Partajează Postat Martie 31, 2010 Re: Buggy Mie mi-a tot stat gandul sa construiesc un buggy dar a ramas la stadiul de gand... As fi construit ceva foarte simplu si sa arate si "bine", ceva de genul: Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Martie 31, 2010 Partajează Postat Martie 31, 2010 Re: Buggy poze... Acest tip de buggy e simplu de construit fiind format din "module". Poate ajuta pe careva care vrea sa-si construiasca unul.... Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Aprilie 1, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: Buggy poze... Acest tip de buggy e simplu de construit fiind format din "module". Poate ajuta pe careva care vrea sa-si construiasca unul.... da ca ai chef, poti sa probezi un buggy la pista din peris si o data ca t am imbolnavit ........ poti sa incerchi sa construiesti uno, am si sasiu gol la vanzare de la 500 de euro la 1500. da ca ai un motor si cutie de viteza de motocicleta sau de masina merita incercat, ca distractie este maxim. salutare tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: Buggy Jucariile alea sunt adrenalina pe 4 roti. Cine nu a incercat pana acum,Ii recomand sa incerce. Urgent! :y Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: Buggy Eu nu mi-am construit unul pentru ca, in primul rand nu aveam motor si orice gaseam era scump si in al doilea rand nu am unde sa-l tin... cu toate ca niste teava se gaseste pe toate gardurile...poate o data si o data imi voi construi unul.:dr2 Numa bine! Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Aprilie 1, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: Buggy Eu nu mi-am construit unul pentru ca, in primul rand nu aveam motor si orice gaseam era scump si in al doilea rand nu am unde sa-l tin... cu toate ca niste teava se gaseste pe toate gardurile...poate o data si o data imi voi construi unul.:dr2 Numa bine! da ca te ajuta cu ceva: motor , transmisie , electronica completa Mitsubishi 2000 cc 500 euro motor cutie electrica complet Mercedes 230 1000 euro motor cutie electrica complet mercedes 220 tdi 1000 euro motor cutie electrica honda 900 CBR 700 euro motor cutie electrica china 250 cc 300 euro :h5 incerca....... tava sa nu fie prea ruginita...:ha::x numai bine tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Aprilie 2, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Re: Buggy avem si sectiune pt fetele!!!! tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Re: Buggy acum cativa ani am facut si eu unu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Re: Buggy E cumva o Dacie 1100? VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Aprilie 2, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Re: Buggy acum cativa ani am facut si eu unu si il mai iai? ca da mai exista poti sa vii sa te dai cu el. tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fastervw Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Re: Buggy asta e ce am facut eu http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=40062 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
renegade Postat Aprilie 3, 2010 Partajează Postat Aprilie 3, 2010 Re: Buggy Pe unde te gasim in Peris? Ceva indicatii? Multumesc! Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Aprilie 6, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2010 Re: Buggy Pe unde te gasim in Peris? Ceva indicatii? Multumesc! service este in Ciolpani, fostul C.A.P. pista (acum nu este in functiune, trebuie facut revizia dupa iarna) l am facut impreuna cu baieti de la Otolgthing Otopeni in PERIS localitate BURIAS. idea este sa incepem in mai , si in timp sa organizam o concurs de buggy. maurizio tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Aprilie 6, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2010 Re: Buggy E cumva o Dacie 1100? nu , am folosit motor si cutie de -OLCIT -CITROEN 1400 -GOLF 1800 am folosit buggy facut cu motor si cutie de Dacia , in TrJiu, dar ma sa parut prea greu si slabut....... salutare maurizio tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Aprilie 9, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2010 Re: Buggy am vazut ca nu sunt singur cu pasiune pt buggy..... m am gandit sa facem un meeting cu buggy si sa ne distram impreuna. cine este interesat sa ne spune ......... gratare , mici,bere si BUGGY. un week end spre maj - iunie? maurizio tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tatarciucr Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Re: Buggy Vezi ca in urma cu vreo 2 saptamani vaceau prin presa reclama la doi baieti din Timisoara care construiai si ei asa ceva poate schimbati impresii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Re: Buggy Au si ei thread dedicat aici pe forum, cauta si ii vei gasi! Sunt acum la al 2-lea proiect! Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LAZ Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Re: Buggy impreuna cu un prieten am luat o broscuta acum 2 ani si de atunci lucram la ea (mai mult el) scurtare de sasiu ,constructie cadru..... speram ca in vara sa dam ture cu ea....e cu motorul original de 1200 boxer. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bmw330 Postat Aprilie 5, 2011 Partajează Postat Aprilie 5, 2011 Re: Buggy In constanta pe Bratianu am vazut un magazin care comercializeaza asa ceva...cei drept destul de scumpe dar isi merita banii....dar cred ca tot pe undeva pe acolo ar costa sa faci unu ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Aprilie 5, 2011 Partajează Postat Aprilie 5, 2011 Re: Buggy nu stiu de care ai vazut insa tot ce am vazut eu in comert nu isi merita banii la jumate suma iti faci un buggy serios rezistent la tavaleala , cele din comert sunt firave tare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bmw330 Postat Aprilie 6, 2011 Partajează Postat Aprilie 6, 2011 Re: Buggy Eu am vazut asta-vara prin oras vreo 2 si dupa ceva timp le-am vazut intr-un atelier sau magazin ...si am vazut ca vindeau si ATV-uri. Daca tin bine minte unu buggy costa in jur de 6000 de euro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Iulie 13, 2011 Partajează Postat Iulie 13, 2011 Re: Buggy Un proiect f frumos, poate creatorul vine si in randul nostru pentru a ni-l prezenta mai pe larg. http://www.4tuning.ro/masini-tunate-din-romania/buggy-cu-motor-de-tico-o-creatie-facuta-de-la-0-in-brasov-9728.html?utm_source=Newsletter__Newsletter_4Tuning.ro&utm_medium=&utm_campaign=newsletter_39518 Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Moss_ene Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Re: Buggy Daca doreste cineva planuri pentru buggy Pirnaha :grin: http://dl.transfer.ro/Piranha_II-transfer_RO-26sep-216275.rar daca expira data de pe transfer dati un pm si se rezolva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate