ciprian1975 Postat Septembrie 27, 2011 Partajează Postat Septembrie 27, 2011 Re: Buggy salutare, ce parere aveti de scula asta? mie imi place la prima vedere ar merita cumparata second hand? http://www.polarisindustries.com/en-gb/ATV-RANGER/2011/Multi-Passenger-Utility-Vehicles/RANGER-CREW-800/Pages/Overview.aspx merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Septembrie 27, 2011 Partajează Postat Septembrie 27, 2011 Re: Buggy salutare, ce parere aveti de scula asta? mie imi place la prima vedere ar merita cumparata second hand? http://www.polarisindustries.com/en-gb/ATV-RANGER/2011/Multi-Passenger-Utility-Vehicles/RANGER-CREW-800/Pages/Overview.aspx merci Asa ceva utilizeaza paznicii de la Targul din Vitan. N-am remarcat sa aiba cine stie ce capabilitati... It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Septembrie 27, 2011 Partajează Postat Septembrie 27, 2011 Re: Buggy Nici rau nu e [video=youtube;SFi-no8l4qw] Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Octombrie 6, 2011 Partajează Postat Octombrie 6, 2011 Re: Buggy salutare, ce parere aveti de scula asta? mie imi place la prima vedere ar merita cumparata second hand? http://www.polarisindustries.com/en-gb/ATV-RANGER/2011/Multi-Passenger-Utility-Vehicles/RANGER-CREW-800/Pages/Overview.aspx merci Acela este un CUV, nu are legatura cu Buggy, cel mult e inrudit cu ATV-ul. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sososs Postat Octombrie 15, 2011 Partajează Postat Octombrie 15, 2011 Re: Buggy exista ceva planuri de buggy de dat jos .... sunt destul de detaliate .... m-am uitat si eu pest ecand am avut o tentativa de buggy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sososs Postat Octombrie 15, 2011 Partajează Postat Octombrie 15, 2011 Re: Buggy ca motor erau bazate pe motor de motocicleta ..... la alegere ..... nu erau f complicat de facut, iti trebuia ceva de indoit teava in principiu si de sudat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alingb Postat Martie 3, 2012 Partajează Postat Martie 3, 2012 (editat) Re: Buggy Am o mica intrebare , vreau si eu sa-mi construiesc un buggy cu un singru loc 4X2 tractiune spate dar nu stiu ce motor sa pun. Daca pun de motocicleta cati CC3 ar trebui sa aiba si daca pun de masina ( dacia , tico , oltcit .... ) cum schimb vitezele ca nu vreau sa-i pun si schimbator , ca am vazut multe care au motor de masina si nu au schimbator ! .... cum vine asta nu inteleg. Multumesc Editat Martie 3, 2012 de alingb Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 Re: Buggy Din pacate nu mai am poze dar pe vremuri am facut si noi un buggy foarte usor cu motor de 1100 de Wartburg era pericol public puteai merge cu peste 100 km/h lejer tractiune numai pe spate . Avea aprox 120 kg si era cu 2 persoane dupa o rasturnare zdravana ( noroc soferul n-a patiti nimic) a ajuns la fier vechi 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gclaudiu83 Postat Aprilie 12, 2012 Partajează Postat Aprilie 12, 2012 Re: Buggy cine doreste sa construiasca in buggy am eu planuri pentru PIRANIA.lasati o adresa de maill si vi le trimit.stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vivasilache Postat Aprilie 23, 2012 Partajează Postat Aprilie 23, 2012 Re: Buggy Simbata m-am dat si eu prima oara cu un buggy prin padure si noroaie pe la Fundatica... Alt fel de senzatii fata de o masina de offroad! Cei de la care le-am inchiriat spuneau ca pe acelasi traseu as fi "simtit" pantele mult mai tare. Mi-a placut, dar pe sosea nu prea eram in largul meu... O sa mai incerc pentru ca baiatului meu i-a placut foarte tare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate