Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Buggy

maurizio

Postări Recomandate

Re: Buggy

salutare,

ce parere aveti de scula asta? mie imi place la prima vedere

ar merita cumparata second hand?

http://www.polarisindustries.com/en-gb/ATV-RANGER/2011/Multi-Passenger-Utility-Vehicles/RANGER-CREW-800/Pages/Overview.aspx

merci

Asa ceva utilizeaza paznicii de la Targul din Vitan. N-am remarcat sa aiba cine stie ce capabilitati...

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...

salutare,

ce parere aveti de scula asta? mie imi place la prima vedere

ar merita cumparata second hand?

http://www.polarisindustries.com/en-gb/ATV-RANGER/2011/Multi-Passenger-Utility-Vehicles/RANGER-CREW-800/Pages/Overview.aspx

merci

Acela este un CUV, nu are legatura cu Buggy, cel mult e inrudit cu ATV-ul.

S-auzim de bine

:cl 4x4 fun for all :h5

RR Classic 1986 - 200Tdi

www.lroc.ro

Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...

Am o mica intrebare , vreau si eu sa-mi construiesc un buggy cu un singru loc 4X2 tractiune spate dar nu stiu ce motor sa pun. Daca pun de motocicleta cati CC3 ar trebui sa aiba si daca pun de masina ( dacia , tico , oltcit .... ) cum schimb vitezele ca nu vreau sa-i pun si schimbator , ca am vazut multe care au motor de masina si nu au schimbator ! .... cum vine asta nu inteleg.

Multumesc

Editat de alingb
Link spre comentariu

Din pacate nu mai am poze dar pe vremuri am facut si noi un buggy foarte usor cu motor de 1100 de Wartburg era pericol public puteai merge cu peste 100 km/h lejer tractiune numai pe spate . Avea aprox 120 kg si era cu 2 persoane dupa o rasturnare zdravana ( noroc soferul n-a patiti nimic) a ajuns la fier vechi

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Simbata m-am dat si eu prima oara cu un buggy prin padure si noroaie pe la Fundatica... Alt fel de senzatii fata de o masina de offroad!

Cei de la care le-am inchiriat spuneau ca pe acelasi traseu as fi "simtit" pantele mult mai tare.

Mi-a placut, dar pe sosea nu prea eram in largul meu... O sa mai incerc pentru ca baiatului meu i-a placut foarte tare.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare