cristi 1 Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 M-a imbatranit mult prea devreme acest GPS , am albit si acum trebuie sa ma vopsesc. :ang2 Am tot incercat sa instalez un track format .kml si n-am reusit . Stie cineva daca se poate face acest lucru ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator fender Postat Aprilie 12, 2010 Partajează Postat Aprilie 12, 2010 Re: Se poate instala un track pe un MIO MOOV 500? Nu se poate. Nu poti importa decat POI-uri si rute. Chiar daca s-ar putea, n-ai ce face cu un track in sistem. Cel mult sa faci un replay care nu-ti foloseste la nimic. Inregistreaza tu un track si vezi ce poti face cu el. In terorie exista ceva programe, de ex GPSBabel, care convertesc kml/gpx/etc in *.trk - pe care-l pui in directorul cu track-urile salvate. Am zis in teorie pt. ca tin minte ca mie nu mi-a reusit incercarea, rezultatul era prin Africa in loc de RO. Eventual mai incearca si tu daca vezi vreo utilitate a rezultatului. Sau poate gasesti alte convertoare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate