didone Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 ptr cine este tentat de un mic raid in jurul bucurestiului ptr sambata dimineata :h5 Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: 3 04 =un raid scurt inainte de pasti Gaganu vine ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: 3 04 =un raid scurt inainte de pasti Eu vin! Didone baga un tel Astrale, ai pus-o!:grin: Cu patentu' prin parcare, Astral frane nu mai are!!!!:y Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: 3 04 =un raid scurt inainte de pasti ptr cine este tentat de un mic raid in jurul bucurestiului ptr sambata dimineata :h5 simt io` ca se lasa cu ciolan ... deci PREZENT ! mersi @didone pentru invitatie ! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: 3 04 =un raid scurt inainte de pasti Eu vin! Didone baga un tel Astrale, ai pus-o!:grin: Cu patentu' prin parcare, Astral frane nu mai are!!!!:y Parol daca te mint : asta vroiam sa intreb acum, daca vine Petre ! Naspa e ca masina mea e plecata de acasa.......:sc Ma iei cu tine ?:pl REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
didone Postat Aprilie 1, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: 3 04 =un raid scurt inainte de pasti 1.DIDONE 0721299413/0762206099 2.Horatiu 3.Astral? 4.Petre 5.Adi 6.Amaru 7.Drifter lista deschisa, iar ciolanul este patentul zdrentzelor onorurile la ei:2dr Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: 3 04 =un raid scurt inainte de pasti Hai Petrica sterge si tu semnul intrebarii din lista de mai sus ! :pl REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Re: 3 04 =un raid scurt inainte de pasti Normal ca te iau, al naibiului lungan mistocar si conspirator!:hw Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Re: 3 04 =un raid scurt inainte de pasti Sa-ti dea D-zeu sanatate boierule ! :tk Hai ca scot anuntul de pe autovit sa stai linistit macar in Vinerea Mare.....:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VIO TURCU Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Re: 3 04 =un raid scurt inainte de pasti bravo fratimeu ma suna prietenii sami spuna ca iesim ...discutam noi la garaj :dr3:dr3:dr3 :2dr:2dr:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Hexen Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Re: 3 04 =un raid scurt inainte de pasti la ce ora si unde ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
didone Postat Aprilie 2, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Re: 3 04 =un raid scurt inainte de pasti Intalnirea are loc la ora 09:00,in parcarea de la Casa Iacob. Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Re: 3 04 =un raid scurt inainte de pasti Va urez din tara frigului (Covasna) noroiala (sau ce o sa gasiti pe acolo) placuta ...si un Big Ciolan ...cu "fasolea separat" (ptr cunoscatori ... :ha:) Uite un nr de telefon de la Casa Iacob ... 021 467 11 30 ... sunati inainte sa pregateasca halcile si fasuiul, ca am impresia ca maine baietii de acolo au ceva program "special" ... Vedeti cum tin eu la ciolanul vostru ...? :ha: Pont ...sunati si celelalte Zdrentze (in special Zdreantza conspiratoare) ... spunetii ca nu iegzista GPS mai bun ca Patrolu ... :ha: asa cum nu exista cursor mai bun ca Toyota ... (Zdreantza instigatoare) :ha: Distractie placuta baieti si PASTE FERICIT ...:h5 LE...nici eu n-am rezistat tentatiei noroiului (va spun mai multe maine seara :uameni, acu e orezu umflat in mine si inca sunt sub influenta otomanilor care m-au atras in aceasta "cursa" ...:dr3) consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Re: 3 04 =un raid scurt inainte de pasti Gaganu vine ? Maine sant prezent cu TOYOTA:grin: ,am facut rost de gume ,sa traiasca razvanuta MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Re: 3 04 =un raid scurt inainte de pasti Maine sant prezent cu TOYOTA:grin: ,am facut rost de gume ,sa traiasca razvanuta Si GPScu ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Re: 3 04 =un raid scurt inainte de pasti Si GPScu ? Acum am trimis un mesaj(sms) catre gpscu ! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Re: 3 04 =un raid scurt inainte de pasti Si GPScu ? Vine cu mine MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Re: 3 04 =un raid scurt inainte de pasti Eu vin! Didone baga un tel Astrale, ai pus-o!:grin: Cu patentu' prin parcare, Astral frane nu mai are!!!!:y Petre nu te lua de fratele Astral ca santem in gasca:2dr MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Re: 3 04 =un raid scurt inainte de pasti :2dr gaganu si gpscu poate nu intarziati la fel si nea didone cu vio poate venti la 9.00 nu la 9.20:dr3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Re: 3 04 =un raid scurt inainte de pasti Petre nu te lua de fratele Astral ca santem in gasca:2dr Ba vere, in "gasca" sunt baietii de la Ploiesti! Voi trei sunteti in grup organizat! 323 Cod Penal!:ooo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Chris Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Re: 3 04 =un raid scurt inainte de pasti Mai este loc si de un samurai, la ciolan ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Re: 3 04 =un raid scurt inainte de pasti normal ca este loc sar putea sa mai aduc si eu un prieten cu un samurai:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Re: 3 04 =un raid scurt inainte de pasti Acum 30 minute am intrat in casa....de la cazan....am tras tare sa montez caseta de directie, termostat , radiator si m-am impiedicat la niste filtre ..... nu sa putut ...e VINEREA MARE .... am muncit ca un pagan ....si hop ghinionul ....am dat drumul la ulei ....sa il schimb ... si surpriza ...tuate filtrele ...ulei, aer,motorina ... nu se potriveau :uameni.... manjit pana la cuate de negreala uleiului .... fript ... :hl am renuntat la idea sa ies in teren cu ZDREANTA ALBA ..... :grin: Ma bazez pe Gaganul si a lui toyota ....vin ca copilot ...asa cum mi-a propus Gaganul ....inainte sa ma apuc de treaba ....:dr3:h5 Multumesc pt invitatie tuturor ...........:2dr tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Re: 3 04 =un raid scurt inainte de pasti Sa-mi trimiteti si mie pe mail un ciolan ...cu fasolea la punga de aia cu bule de aer sa nu se streseze (ptr cunoscatori)...:dr3 Gasca (grupul organizat in vederea savarsirii de infractiuni de deturnari de noroaie si sleauri) se mareste ... infractori cu antecedente grave ... aventura de zile mari ...:h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Aprilie 3, 2010 Partajează Postat Aprilie 3, 2010 Re: 3 04 =un raid scurt inainte de pasti Paste Fericit tuturor ! http://i971.photobucket.com/albums/ae191/adionweb/frumusani2010%20aprilie/03042010298.jpg https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate