gaganul Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Re: 3 04 =un raid scurt inainte de pasti Zdreantza de GPScu nu putea sa taca:grin: oKsE2OlTKrc Deschizatorul de drumuri :banana csajl5e0vUU 6d4EWMEgVU4 MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Re: 3 04 =un raid scurt inainte de pasti Petre:pe unde ma pun nebuni astia sa trec 7X1ILobb5OM 4Pse7rLDXV4 FaVLTPZjSjo MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Re: 3 04 =un raid scurt inainte de pasti No28jFEvVNw kR17RLGeJbI MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Re: 3 04 =un raid scurt inainte de pasti Foarte frumos!!! PASTE FERICIT !!!:g jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Re: 3 04 =un raid scurt inainte de pasti samurai stok ytoRoS44oXc simplu q7RfIM-cyZQ terano stok bOYbmRNKtzc MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Re: 3 04 =un raid scurt inainte de pasti Multumim frumos de invitatie Petre. Ne-am simtit foarte bine si curand Ciprian va posta cateva filmulete facute de la noi din cockpit. Ne cerem scuze ca nu am continuat cu voi dupa sant - in schimb am gasit niste drumuri destul de in regula pana la Impotmoliada. Asteptam urmatoarea iesire! Cosmin, Ciprian si Radu I am planning to live forever. So far, so good. www.tudoroiu.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 (editat) Re: 3 04 =un raid scurt inainte de pasti Si urmeza soul:ha: a la zdrente v62w1Rh-Ip0 cu toyota la pascut:ha: muEp19Ut6Uk YIux_Q6ngoo m578wtgWMwU Editat Aprilie 4, 2010 de gaganul MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Re: 3 04 =un raid scurt inainte de pasti Nu credeam ca o sa treaca Terrano santul ala,in afara de gume mai are si alte modificari? :br Pajero-ul lui Bullbar,daca are SuperSelect,degeaba "nu era in 4x4" la urcarea dealului :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Re: 3 04 =un raid scurt inainte de pasti Ce aia Sefulik "superselect"? Sa nu mor prost!:al Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Re: 3 04 =un raid scurt inainte de pasti Chiar nu stii? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Re: 3 04 =un raid scurt inainte de pasti http://en.wikipedia.org/wiki/Super_Select I am planning to live forever. So far, so good. www.tudoroiu.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 (editat) Re: 3 04 =un raid scurt inainte de pasti Chiar nu stii? Faci misto de mine? Nu de alta, dar fa-mi cu ochiul "ca sa ma rad" si eu! Draga Miron, oare nu eu am venit la tine cu Mitsu si prima intrebare pe care ti-am pus-o a fost: "Cum kil se conduce chestia asta cu doua diferentiale?" Daca stiam, nu faceam pe prostul la intrebarea lui Sefulik. In general nu prea fac pe prostul sau nu te-ai prins!? Acum, cu amabilitatealui Radu, am vazut ce inseamna: NU, nu am kil pe varza de superselect d'ala! Deci Sefulik, n-am frate. Mi-a ramas mic si l-am donat! Am mers in LOW! Editat Aprilie 4, 2010 de Petre Niteanu a.k.a. bullbar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Re: 3 04 =un raid scurt inainte de pasti GPScu cameramanul:wink: -LlLPhRMlhI PETRE si mitu:grin: ey9Zbb4l69s ATgnzjCyAS8 MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Re: 3 04 =un raid scurt inainte de pasti si inca Xg6K4M7XSs0 NdBp-04GwbA MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Re: 3 04 =un raid scurt inainte de pasti Zhxg0JK7Z10 nYF_FendZCo MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Re: 3 04 =un raid scurt inainte de pasti Faci misto de mine? Nu de alta, dar fa-mi cu ochiul "ca sa ma rad" si eu! Draga Miron, oare nu eu am venit la tine cu Mitsu si prima intrebare pe care ti-am pus-o a fost: "Cum kil se conduce chestia asta cu doua diferentiale?" Daca stiam, nu faceam pe prostul la intrebarea lui Sefulik. In general nu prea fac pe prostul sau nu te-ai prins!? Acum, cu amabilitatealui Radu, am vazut ce inseamna: NU, nu am kil pe varza de superselect d'ala! Deci Sefulik, n-am frate. Mi-a ramas mic si l-am donat! Am mers in LOW! Ce am ras aici (p bune) ,ma mir ca nu e asa de cunoscut SuperSelect-ul. Daca erai LOW si nu ai AVM-uri,erai in 4x4,corect? Daca nu,greseala mea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Re: 3 04 =un raid scurt inainte de pasti Pomul lui GPScu [YOUTUBE]MEEWbhgm4jk[/YOUTUBE] [YOUTUBE]92Z9tggTJxo[/YOUTUBE] xC1qbcHmA1U MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Re: 3 04 =un raid scurt inainte de pasti GPScu o zdreata acum am vazut ca a fugit la nissan :uameni vsyQ74x8eEI ykcUIlOuWgo HxRO1yNTGGM MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 (editat) Re: 3 04 =un raid scurt inainte de pasti urcare cu span e_wcOGw4h7s Urcare in relanti fara sa se rupa aderenta _rET_SegLqU zdrentele la plecarea din rampa si carcotasi:grin: HoIj2K39QIw si un pic de balaceala a la GPScu 9HQT4YkAXh0 data viitoare iau un schoci la mine :ha: Editat Aprilie 4, 2010 de gaganul MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Re: 3 04 =un raid scurt inainte de pasti Ce am ras aici (p bune) ,ma mir ca nu e asa de cunoscut SuperSelect-ul. Daca erai LOW si nu ai AVM-uri,erai in 4x4,corect? Daca nu,greseala mea. Era in low adica prima treapta de viteza nu in low in cutia de transfer Adica era cu prima viteza si tractiune spate zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Re: 3 04 =un raid scurt inainte de pasti Cu toyota prin apa [YOUTUBE]x8qjT2gUsj0[/YOUTUBE] [YOUTUBE]5Sig-YbjPoo[/YOUTUBE] [YOUTUBE]kVXb0b0G8cs[/YOUTUBE] MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Re: 3 04 =un raid scurt inainte de pasti trolierea uGBfKioepVs hcTaZgePLoc EPSb-TxPlOE MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Re: 3 04 =un raid scurt inainte de pasti Foarte tare :uameni:ha:, traseu a la GPScu (pacat ca ne-au rupt copacelu` GPScule :sc), un Gagan in mare forma (a fost vreun sant, groapa, mlastina in care sa nu ramana? :hw:ha::ha::ha:), d-abia astept sa ne vedem duminica viitoare pe baricade! :y:h5 P.S. Nu stiu cine a facut pozele, dar sunt de belea! :br Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Re: 3 04 =un raid scurt inainte de pasti Foarte tare :uameni:ha:, traseu a la GPScu (pacat ca ne-au rupt copacelu` GPScule :sc), un Gagan in mare forma (a fost vreun sant, groapa, mlastina in care sa nu ramana? :hw:ha::ha::ha:), d-abia astept sa ne vedem duminica viitoare pe baricade! :y:h5 P.S. Nu stiu cine a facut pozele, dar sunt de belea! :br Ai vazut alte filmulete:ha: MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Re: 3 04 =un raid scurt inainte de pasti Hai mah Gagane :grin: te oftici? :ha: Eu stiu ca tu esti mereu primul, la inaintare si e normal sa se intample asa si dupa care vin carcotasii :wink::uameni :hw si o iau prin alta parte pe unde este mai usor si se poate... :2dr Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate