Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Senzor presiune ulei Y61

ozo

Postări Recomandate

Re: Senzor presiune ulei Y61

daca tot vorbim de ulei & Y61 - am vazut ieri la un prieten care si a pus Catch Can ceva interesant dpmdv: pe la joja de ulei ies putine gaze, in schimb pe la busonul de ulei de sus gazeaza bine si sare si ulei ....

nu stiu daca are vreo influenta catch canul pus sau nu

Dacă gazeaza și arunca ulei mult pe la bușon, mai ales la rece, motorul e aproape gata, o mica bătaie nu aude pe la pistonul 4?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu nu am auzit nici o bataie ....

mi s-a parut ciudat ca nu gazeaza carterul (probabil din cauza recircularii gazelor), ci gazeaza sus ....

motorul are 190k, l-a adus din Germania, cu istoric de revizii. cat de reali sunt sau nu nu stiu .....

Dacă gazeaza și arunca ulei mult pe la bușon, mai ales la rece, motorul e aproape gata, o mica bătaie nu aude pe la pistonul 4?
Link spre comentariu

eu nu am auzit nici o bataie ....

mi s-a parut ciudat ca nu gazeaza carterul (probabil din cauza recircularii gazelor), ci gazeaza sus ....

motorul are 190k, l-a adus din Germania, cu istoric de revizii. cat de reali sunt sau nu nu stiu .....

Poate scăpa cu un schimb de ulei bun :))

Link spre comentariu

Poate scăpa cu un schimb de ulei bun :))

ala l-a facut acuma cu sintetic 5w40 - si m-am dus sa vad unde a montat catch can-ul ... eram curios unde il poti pune daca ai si webasto pe masina .... ca nu prea incape .....

Link spre comentariu

ala l-a facut acuma cu sintetic 5w40 - si m-am dus sa vad unde a montat catch can-ul ... eram curios unde il poti pune daca ai si webasto pe masina .... ca nu prea incape .....

Vara, 5w40, e cam subțirel... 10w40 e ok

Link spre comentariu

Vara, 5w40, e cam subțirel... 10w40 e ok

E aceeasi branza la cald, de ce n-ar fi bun 5W40 vara?

'02 WG CRD - EGR delete

'94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid.

Link spre comentariu

E aceeasi branza la cald, de ce n-ar fi bun 5W40 vara?

Nu cred ca are de a face cu uleiul (vâscozitate identica la cald), motorul fiind cald când am văzut gazele ... În plus gazele de carter ajung și sus la chiuloasa ...

Poate ne lămurește cineva care se pricepe de ce sus la bușon sunt mai multe gaze ca și la joja de ulei .... În afara de neetansare supape nu mi trece prin cap .... Dar gazele astea merg și jos la carter și implicit la joja .... Ar trebui sa gazeze identic .... Cam atât cunoștințele mele în tainele motorului cu aprindere ...

Editat de sososs
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare