Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!"

Tractozaur

Postări Recomandate

Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!"

Am vazut ca e invalmaseala mare la iesirea asta....o toyota pick-up sa va care bautura si friptanele primiti in gasca?:x:2dr:h5....si este acelasi traseu ca si cel de pe 13 martie?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 240
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!"

Pt. alegros

Traseul va fi diferit, este o surpriza "a la GPScu" :grin::h5..., nu degeaba l-am botezat acum un an..., GPScu :banana:h5

Participantii celei de-a doua editii a intalnirii "haiducesti" :2dr intitulata sugestiv :grin: "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" :tr:j:Hr:ca:jp1

1) Off-Road Runner (Tractozaur smile%20%2810%29.gifpentru carcotasi Romstalozauru`:ha:- Patrol Y60) + TudorG

2) Marele Alb (Baracca Bianca :ha: - Patrol Top Line)

3) GPScu (Patrol Y60..., Y61..., vom vedea smile%20%2810%29.gif)

4) Yonutz img%20%2835%29.gif+ evgheny sau Astral :2dr ( Albastrozauru`smile%20%2824%29.gif - Patrol Y61)

5) Gaganu + razvanutza :ha: (cu Toyota ico%20%287%29.gif lui cu Doua Blocante cu butoane puse "la misto" :sc :ha: - Land Cruiser) smile%20%2824%29.gif

6) Giorgian (Furia Verde - Patrol Top Line)

7) Dragos (Defender..., cu bena cu tot smile%20%2824%29.gif)

8) Horace (Patrol..., rosu :wink:)

9) Giorgel (Palpatrol de Teren..., in pioneze :ha: - Patrol Y61)

10) Alex0pajero (Mitsu Pajero in curs de upgrade smile%20%2824%29.gif..., o sa-l ajutam noi sa-l upgrade-ze..., direct in teren :ha:)

11) Didone + una bucata Vio Turcu :ha: (Toyota :ha: Land Cruiser banuiesc..., :uameni ca daca e 4Runner... :hl)

12) Amaru (Patrol Top Line)

13) Watcher (Patrol Y61)

14) Robert1 (Patrol K260)

15) adi15mii (Patrol Y61)

16) Akon (Mercedes G 350)

17) Gabi (Mercedes G)

18) Schulti (Ja, ja smile%20%2810%29.gif Suzuki Vitara smile%20%2824%29.gif, nice rhyme isn`t it? :wink:)

19) catabala (cu una bucata Patrol Y60..., tot rosu! smile%20%2824%29.gif)

20) adiv6 (Mitsubishi Pajero)

21) alegros (Toyota pick-up, banuim Hilux :grin:, nu de alta da` cineva trebuie sa care "bauturile si friptanele" :h5)

Link spre comentariu

Buna ziua sint nou pe aici si as dori sa particip si eu am un ISUZU TROOPER 2.3 benzina 1986 .Precizez ca nu are anvelope de teren !:sc astept raspunsul vostru!!!!!!!!!!va multumesc.

Link spre comentariu

Nu stiu ce parere are Tractozaurul, el e organizatorul, dar mie mi se pare ca fara MTuri macar esti victima sigura si nu e ok fata de toti ceilalti, ca cineva va trebui sa traga mai mereu de tine :-(

Link spre comentariu

Ba io zic sa vina ... toti am fost incepatori ...este un inceput ptr toate ...Oricum la cata cardu s-a facut nu stiu cat offroad o sa se faca ... Eventual putem sa declaram nasterea a inca unui tip de offroad ... l'agratar ... :uameni:ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Tocmai va dau o veste prosta ,GPScu si cu mine ne-am terminat de montat snorkelu ,va recomand sa va luati skiurile nautice :ha::ha:,traseul nu o sa fie chiar simplu ,nu va culcati pe o ureche.

Friptura este mai buna cu noroi :grin:,o sa avem parte de:ravene,lacuri ,canale de irigatie,inclinari laterale,mlastina.......

MITSUBISHI DE FAMILIE

Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie

Link spre comentariu

Tocmai va dau o veste prosta ,GPScu si cu mine ne-am terminat de montat snorkelu ,va recomand sa va luati skiurile nautice :ha::ha:,traseul nu o sa fie chiar simplu ,nu va culcati pe o ureche.

Friptura este mai buna cu noroi :grin:,o sa avem parte de:ravene,lacuri ,canale de irigatie,inclinari laterale,mlastina.......

DA, DA, DAAAA! :banana:h5

Este o veste foarte buna Gaganule, este genul de traseu pe care si-l doreste (cred :wink:) majoritatea! :h5 Intradevar va fi foarte greu, in special pentru cei care nu sunt echipati si/sau nu au experienta in teren si la un moment dat pot deveni o povara pentru cei care intradevar vor sa se dea, dar pe de alta parte si Yonutz are dreptate, toti am fost incepatori si trebuie sa existe un inceput in toate, important este sa aveti spirit si inima mare (iti aduci aminte Gagane anul trecut, nu aveai masina echipata de off-road, dar aveai si ai in continuare un suflet mare, spirit si dorinta de a face off-road, si nimeni nu te-a oprit sa visezi la o masina mai bine echipata si la un off-road din ce in ce mai de calitate :h5) si restul va veni de la sine..., o sa incercam pe cat posibil ca daca la un moment dat traseul va fi mai dificil (sa zicem spre extrem :grin:) sa le gasim celorlalti mai putin dotati o alternativa standard spre open, in asa fel incat sa ocoleasca "primejdiile" :grin:...

Este posibil ca unii dintre voi sa spuneti ca suntem dilii :grin: si ca nu mai mergeti in teren cu "distrugatorii aia de masini" :ha: si eventual chiar sa abandonati pe drum :sc, iar altii sa fie mai mult decat atrasi si incantati si sa-si doreasca sa aiba in viitor o masina de teren si mai bine echipata, si sa capete si o mai buna experienta de pilotat in off-road...

Asa ca...,

Participantii celei de-a doua editii a intalnirii "haiducesti" :2dr intitulata sugestiv smile%20%2824%29.gif "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" :trico%20%2812%29.gifico%20%2822%29.gifsmile%20%2826%29.gifico%20%2831%29.gif

1) Off-Road Runner (Tractozaur smile%20%2810%29.gifpentru carcotasi Romstalozauru`:ha:- Patrol Y60) + TudorG

4) Yonutz img%20%2835%29.gif+ evgheny sau Astral :2dr ( Albastrozauru`smile%20%2824%29.gif - Patrol Y61)

5) Gaganu + razvanutza :ha: (cu Toyota ico%20%287%29.gif lui cu Doua Blocante cu butoane puse "la misto" :sc :ha: - Land Cruiser) smile%20%2824%29.gif

10) Alex0pajero (Mitsu Pajero in curs de upgrade smile%20%2824%29.gif..., o sa-l ajutam noi sa-l upgrade-ze..., direct in teren :ha:)

11) Didone + una bucata Vio Turcu :ha: (Toyota :ha: Land Cruiser banuiesc..., :uameni ca daca e 4Runner... :hl)

13) Watcher (Patrol Y61)

17) Gabi (Mercedes G)

18) Schulti (Ja, ja smile%20%2810%29.gif Suzuki Vitara smile%20%2824%29.gif, nice rhyme isn`t it? :wink:)

21) alegros (Toyota pick-up, banuim Hilux smile%20%2824%29.gif, nu de alta da` cineva trebuie sa care "bauturile si friptanele" :h5)

22) Brutaru Cristian Ionut (Isuzu Trooper - nu uita sa ai la tine macar o sufa k lumea :grin:)

Link spre comentariu

Sunt deja in bucuresti, ma pregatesc psihologic pentru iesire. Da domle, viu, cum sa nu viu, s-o gasi un loc undeva si pentru mine, ca is pe jos deocamdata.

Link spre comentariu

DA, DA, DAAAA! :banana:h5

Este o veste foarte buna Gaganule, este genul de traseu pe care si-l doreste (cred :wink:) majoritatea! :h5 Intradevar va fi foarte greu, in special pentru cei care nu sunt echipati si/sau nu au experienta in teren si la un moment dat pot deveni o povara pentru cei care intradevar vor sa se dea, dar pe de alta parte si Yonutz are dreptate, toti am fost incepatori si trebuie sa existe un inceput in toate, important este sa aveti spirit si inima mare (iti aduci aminte Gagane anul trecut, nu aveai masina echipata de off-road, dar aveai si ai in continuare un suflet mare, spirit si dorinta de a face off-road, si nimeni nu te-a oprit sa visezi la o masina mai bine echipata si la un off-road din ce in ce mai de calitate :h5) si restul va veni de la sine..., o sa incercam pe cat posibil ca daca la un moment dat traseul va fi mai dificil (sa zicem spre extrem :grin:) sa le gasim celorlalti mai putin dotati o alternativa standard spre open, in asa fel incat sa ocoleasca "primejdiile" :grin:...

Este posibil ca unii dintre voi sa spuneti ca suntem dilii :grin: si ca nu mai mergeti in teren cu "distrugatorii aia de masini" :ha: si eventual chiar sa abandonati pe drum :sc, iar altii sa fie mai mult decat atrasi si incantati si sa-si doreasca sa aiba in viitor o masina de teren si mai bine echipata, si sa capete si o mai buna experienta de pilotat in off-road...

Asa ca...,

Participantii celei de-a doua editii a intalnirii "haiducesti" :2dr intitulata sugestiv smile%20%2824%29.gif "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" :trico%20%2812%29.gifico%20%2822%29.gifsmile%20%2826%29.gifico%20%2831%29.gif

13) Watcher (Patrol Y61)

17) Gabi (Mercedes G)

21) alegros (Toyota pick-up, banuim Hilux smile%20%2824%29.gif, nu de alta da` cineva trebuie sa care "bauturile si friptanele" :h5)

22) Brutaru Cristian Ionut (Isuzu Trooper - nu uita sa ai la tine macar o sufa k lumea :grin:)

Cristi in primul rand cand am venit prima data cu voi aveam o masina stok si cu tote astea am mers pe unde uni sau troliat cu masini pregatite.

Noi nu am lasat in urma pe nimeni indiferent de situatie ,tu sti forte bine treaba asta.

Traseu care vrem sal facem,vrem sa fie complex sa intelega tota lumea cateva lucruri esentiale .

Exista rute ocolitoare petru cei care nu vor sa se bage ,dar nu in toate situatiile.:grin:

Daca pleci de acasa aoleu sa nu zgari masina sau sa nu o lovesc sa nu tai cauciucul,.......fii sigur ca o sa ti se intample,nu spune nimeni sa te arunci in prapastie dar vointa nu trebuie sa lipseasca,daca vrei si iti place sportul:h5

MITSUBISHI DE FAMILIE

Link spre comentariu

Cristi in primul rand cand am venit prima data cu voi aveam o masina stok si cu tote astea am mers pe unde uni sau troliat cu masini pregatite.

Noi nu am lasat in urma pe nimeni indiferent de situatie ,tu sti forte bine treaba asta.

Traseu care vrem sal facem,vrem sa fie complex sa intelega tota lumea cateva lucruri esentiale .

Exista rute ocolitoare petru cei care nu vor sa se bage ,dar nu in toate situatiile.:grin:

Daca pleci de acasa aoleu sa nu zgari masina sau sa nu o lovesc sa nu tai cauciucul,.......fii sigur ca o sa ti se intample,nu spune nimeni sa te arunci in prapastie dar vointa nu trebuie sa lipseasca,daca vrei si iti place sportul:h5

:g:g

Claudiu, ai spus exact acelasi lucru pe care am incercat sa-l spun si eu, doar ca ai folosit alte cuvinte! :h5

Deci, luati aminte va rog cu totii, stimati participati :grin: la ce v-a spus Gaganu, pentru ca a spus-o foarte concis, noi duminica mergem SA NE DAM, NU SA NE ETALAM MASINILE, prin urmare, citez un lucru esential: "Daca pleci de acasa aoleu sa nu zgari masina sau sa nu o lovesc sa nu tai cauciucul,.......fii sigur ca o sa ti se intample,nu spune nimeni sa te arunci in prapastie dar vointa nu trebuie sa lipseasca,daca vrei si iti place sportul! :wink: :grin::h5

Stef, sa ma anunti te rog daca ai reusit sa te lipesti :grin: la cineva! :ha::2dr:h5

Editat de Tractozaur
Link spre comentariu

Daca are cineva si pt mine un loc, il rog sa ma anunte la 0724.26.81.72, pt ca de vineri pana luni cred voi fi plecat pe la bucale si nu am acces la net, forum sau pm. :tk

"Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon
Link spre comentariu

blueheart, Sefulik, permiteti-mi va rog o mica sugestie :wink: ..., veniti voi duminica dimineata la ora 09:00 la Casa Iacob si..., poate :grin: se gaseste vreun loc..., in vreo masina :wink: ..., daca va doriti din tot sufletul sa fiti alaturi de noi! :y:h5

Link spre comentariu

Care este adresa de la Casa Iacob?

N-are nimeni un loc in plus in masina? Din 21 de masini?

Sau poate prezenta mea nu este dorita?

Link spre comentariu

Casa Iacob se afla la intersectia drumului ce duce catre Frumusani cu linia de centura, imediat ce iesi din Popesti Leordeni, treci de Danubiana, dai de aceasta intersectie, daca vi din aceasta directie, odata ajuns in intersectie faci stanga si la 30 de metri pe partea dreapta se afla restaurantul cu pricina..., daca vi pe linia de centura dinspre Glina, Casa Iacob este pe partea stanga..., evident, cu 30 de metri inainte sa ajungi in intersectie... :f2

Ce te face sa crezi ca prezenta ta nu este dorita? I-ai facut ceva rau cuiva ca sa aiba ceva de impartit cu tine? Nu cred asta... Prin urmare... Nu trage concluzii pripite, te rog! :wink: :h5

Somn usor! :sl1 Noaptea poate fi un sfetnic bun! :cn

Link spre comentariu

La mine a intervenit o modificare ... in masina voi avea pe Astral si vstef_is! Deci daca aveti boala pe noi, dintr-un simplu Molotov ne rezolvati pe toti trei odata! :ha:

Link spre comentariu

va multumesc ca ati acceptat sa particip si eu cu accea masina , maine ma duc sa cumpar o sufa .Pe viitor o sa ai cumpar si eu anvelope ,troliu si ce iimai trebuie sper sa nu ma bagati la apa mare ca am delcoul destul de jos!!!!!!!!!si filtrul de aer la fel . An rest nu ma sperie altceva.:banana:h5

Link spre comentariu

Cumpara si un spray cu silicon , sa dai pe la delcou si toate chestile care s-ar stropii cu apa si ar ceda.

Never stop exploring
Link spre comentariu

La mine a intervenit o modificare ... in masina voi avea pe Astral si vstef_is! Deci daca aveti boala pe noi, dintr-un simplu Molotov ne rezolvati pe toti trei odata! :ha:

Sa sti ca ne-ai pus pe ganduri... :ha: Intr-o singura masina un administrator, un supermoderator si un moderator... :wi:beat:bb:e:ps:ps:Hr:B:bc:av:happy Fratilor, a venit momentul mult asteptat :y va asteptam in numar mare si cu multe friptane si cocktail-uri..., :grin: Bloody Moderatory :grin: Moderalotov :ha:

Iti dai seama Yoane ca maine o sa fie inscrierea cea mai cea la acest eveniment? :wink::ha:

Pt. Sefulik

Apropo de ce spuneam aseara, dupa cum vezi am acceptat unanim-partial :ha: sa vina si doua-trei masini neechipate "extraordinar" :y de teren, asa ca urca-te tu frumusel in Galloperu` tau, ia-l si pe blueheart cu tine si impreuna, in loc de spectatori-fotografi, veti deveni pentru o zi pilot-copilot! :h5 Sunt convins ca nu o sa va para rau... :y

Ah, si nu uitati va rog, taxa de participare :ha::h5

- rezervorul cat de cat plin pentru cei aproximativ 100 de kilometri dus-intors;

- carne pentru gratar si bautura in functie de cat crede ca poate sa duca fiecare la ghiozdan (Avertisment smile%20%2824%29.gif :ha: ! Nu veniti cu mana goala ca o sa stati sa va uitati la noi cand infulecam haiduceste :ha: ! Nu aduceti nici peste masura sa aruncam, dar nici cu mana goala din respect pentru ceilalti, fiecare dupa posibilitati, ah si sa nu uitati, GRATARELE!!! :cort )

Prin urmare, in acest moment, participantii celei de-a doua editii a intalnirii "haiducesti" :2dr intitulata sugestiv smile%20%2824%29.gif "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" :trico%20%2812%29.gifico%20%2822%29.gifsmile%20%2826%29.gifico%20%2831%29.gif sunt urmatorii:

13) Watcher (Patrol Y61)

17) Gabi (Mercedes G)

22) Brutaru Cristian Ionut (Isuzu Trooper - nu uita sa ai la tine macar o sufa k lumea smile%20%2824%29.gif)

Link spre comentariu

Tizule, laso naibii de sufa ... :wink: Ne descurcam cu ce avem ... :grin:

Link spre comentariu

Salutare,

Daca ma primiti neechipat :cr as veni si eu cu al meu autobuz :j

Promit sa fiu ascultator :pr1

Langa mine ar mai fi si una bucata nevasta...copiloata

Multumesc

:tk

Editat de stefan79
Link spre comentariu

Sefulik , daca vrei hai cu mine . Am masina super echipata cu : -sufa

-2 ocheti

Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8

Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail

Link spre comentariu

Domnilor tocmai am achizitionat 13kg piept :topsi intra la condimentat a la GAGANU ........ASTRAL stie ,am terminat stocul maine ma duc iar:2dr

MITSUBISHI DE FAMILIE

Link spre comentariu

Domnilor tocmai am achizitionat 13kg piept :topsi intra la condimentat a la GAGANU ........ASTRAL stie ,am terminat stocul maine ma duc iar:2dr

Aaauuu, traiti-ar...........cand e iesirea, maine la 9 ????? :t1:t1:t1:dr4:pr1

Link spre comentariu

Aaauuu, traiti-ar...........cand e iesirea, maine la 9 ????? :t1:t1:t1:dr4:pr1

Tu dute maine .....:ha::ha:...noi duminica :grin:la 9

Acum cateva minute am ajuns de la montarea snorkerului :grin:Multumesc baietilor de la GTC :2dr.....asa ca :grin:

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Tu dute maine .....:ha::ha:...noi duminica :grin:la 9

Acum cateva minute am ajuns de la montarea snorkerului :grin:Multumesc baietilor de la GTC :2dr.....asa ca :grin:

Fara voi ??? N-are haz.....:ha::ha::ha:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare