Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!"

Tractozaur

Postări Recomandate

Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!"

Episodul IV - Transeele (continuare)

Dupa ce Laur e scos de coada din sant si ne mai face cateva demonstratii de virtuozitate cu jipu', apare un nou moment de suspans. Maria a lu' Nike la volanul unui Patrol lung cat o zi de post, 10 Dorei care tipa in acelasi timp "Dreaaaaaptaaaa/ Staaaangaaa/ Ia de volaaaan/Nuuu asaaaa", premisele clare pentru dezastru. Si atunci, ca-n filmele americare, apare Super-Dorel cu cipilica alba aka Gaganul. Cu mintea cam incetosata de la petrecerea din seara precedenta, dar cu reflexele 4x4 intacte. Asa ca in doi timpi si trei miscari ghideaza Patrolu' afara din sant.

rSnbhLLJ0fQ

Toata lumea rasufla usurata, cineva intreaba "Mai sunt masini?" si atunci realizam ca de-abia au trecut jumatate dintre ele. Iar urmatorul autobuz Toyota e si mai si: proiectoarele prinse de bara, indreptate in jos:av

Gaganu' decide ca operatiunea de salvare e peste puterile lui asa ca Toyota vinovata trece la dezmembrat.

uPHc8KkW_AE

Una cate una trec si celelalte masini, o parte lasand si ceva maruntisuri in urma: ba un numar, ba un colt de bara, ba niste plastice...

d7OW5wGyMOI

Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 240
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!"

Episodul V - "Canalul de irigatii"

Dupa ce am trecut de nivelul "baltoaca" si de "transee" care credeti ca a fost nivelul urmator in jocul nostru? Normal, cele doua combinate. Asa ca am dat de ditamai canalul de irigatii, unde Gaganul a plonjat ca elefantul la noroi.

Eu in dreapta, incercam sa-mi aduc aminte de la scufundari cam cat traieste un om fara oxigen. Singurul lucru care-mi urla insa in minte erau cuvintele de imbarbatare ale lui Petre atunci cand a aflat ca sunt copilot la Gaganul: "Razvanutza ai pus-o!"

Dupa ce am fost de vreo doua ori sigur ca ne punem pe o parte (normal, pe partea pe care eram eu), Gaganul decide sa testeze inclinatia laterala si pe partea lui, asa ca eu sar fericit din masina, scuzandu-ma vinovat "Vreau sa apuc sa filmez si eu ceva"

gmjsP3xuoWk

Deja simtind miros de sange de Toyota blocata in sant, pradatorii Tractozaurul si GPScu urla din toti plamanii: Gagaaaaaneeeeee, aduc sufaaaa?"

Gaganul incearca din rasputeri sa se salveze singur, dar pana la urma diagnosticul e necrutator: planetara fata rupta, recuperare la troliu.

TEIjOqT_hts

E momentul de glorie al Patrolistilor, care cu Toyota ranita pe mal au posibilitatea sa-si recupereze centura. Asa ca Tractozaurul cu nelipsitul trabuc in coltul gurii se indreapta glorios spre mocirla. Si....surpriza:

HOVTXIRM4U4

Ramas blocat la intrarea in troaca, Tractozaurul apeleaza la prietenii Patrolisti care il pozitioneaza pe mijlocul baltii. Un spectator siderat pe margine: "Auziti, toata lumea vrea sa ii ajutati sa iasa din rahatul asta, Tractozaurul vrea sa-l bagati? Nu mai inteleg nimic"...

V0Ynbcm7z2s

Infipt cu putere in mocirla si incurajat frenetic de pe margine de Patrolisti, Tractozaurul trece la destelenit canalul. In fata lui se nimereste ghinionistul Razvan (GTC) care a incercat si el marea cu degetul si a proptit frumusete de Toyota in bot. GPScu zburda si el pe margine incercand sa calce in picioare orice Toyota ramasa in viata (sau toiotist?)

zbLZIvElXAk

ZNSKJqdkih0

Dupa ce Razvan este scos din sant, locul de joaca ramane liber numai pentru Tractozaur care e decis sa savureze fiecare moment de glorie.

24ENLx9nKmU

Dar gloria e efemera si cand spectatorii au plecat, ramane un singur lucru de facut: sa parasesti scena. Adica sa iesi din sant. Usor de zis, greu de facut. GPScu, zambitor pana acum, intelege ca lucrurile s-au complicat si se injecteaza brusc in rol de copilot.

MtEJDBL8BSg

Tractozaurul incearca in zadar sa iasa singur din sant, asa ca GPScu se indreapta inca o data catre Patrolul lui salvator.

ulUVBHA_KJ8

Link spre comentariu

worldscape & GPScu MUDMIX

Editat de Yonutz

jaguar X-Type 2.5

Mitsu L200

Jeep XJ 4.0

BMW R1200GS

HONDA CBR600RR

HUSABERG 450e

Link spre comentariu

Pt. razvanutza

Multumim Razvan ca ti firul epic al ne-intalnirii :grin:, da` astept filmuletzu` cu Tractozauru` CAND IESE din santz :grin:, sa nu creada lumea ca a fost cumva tractat din santz :wink:, NICI VORBA, TRACTOZAURU` A REUSIT SA IASA SINGUR! :y:ypu:br SE STIEEEE! :h5

Cateva poze cu flexari "de proba" specifice Tractozaurului :wink: :tk:tk:tk

Link spre comentariu

la gratar ....

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Episodul VI - "La joaca pe deal"

Dupa ce Tractozaurul a iesit singur din sant :2dr (dar nu avem dovezi filmate, deci poate fi contestat in instanta :ha:) am purces mai departe. Eu copilot la un Gaganul negru de suparare, pentru ca urma partea pentru care se pregatise toata saptamana - dealul pe care facuse show cu o saptamana in urma:

HoIj2K39QIw

Ajungem noi la locul cu pricina, Gaganul resemnat, eu bucuros ca nu trebuie sa-mi mai aduc aminte rugaciuni uitate. La un moment dat Gaganul scutura din cap, apasa butonul magic blocant spate si se indreapta hotarat spre deal. Eu nu mai apuc sa sar din masina asa ca arunc telefonul cu care filmam si ma apuc si cu mainile si picioarele de ce apuc, convins ca vor fi altii care ne vor filma cu cracii in sus... Masina, numai cu tractiune pe spate, tremura din toate incheieturile si dupa cateva zeci de secunde de puls 200+ ajungem in varful dealului.

Acolo, in ciuda protestelor mele Gaganul decide sa incerce si coborarea in bot, desi nu avea frana de motor si trebuia folosita frana masinii. Inca o duzina de cruci (cu limba in gura ca mainile erau ocupate) si ... crucile functioneaza, ajungem cu bine jos. Acolo decid ca mi-a ajuns ca si copilot si ma dau jos, dar constat dupe ce Gaganul pleaca la joaca inapoi pe deal ca aparatul a ramas in masina. Asa ca nu-mi ramane decat sa ma rog de toata lumea care era cu un aparat in mana sa-l filmeze pe Gaganul ca alfel "ma omoara nebunul".

Apel umanitar: daca aveti filme cu Gaganul urcand in 2 roti, please help!

Intre timp intra pe terenul de joaca toate masinile, asa ca in cateva minute locul se transforma intr-un furnicar de motoare care urca si coboara in toate partile, sub privirile admirative ale localnicilor adunati ca la balci.

Link spre comentariu

Episodul VII - "Gratarul"

Dupa ce am consumat si restul de adrenalina ramas, am ajuns la o concluzie ingrozitoare: muream de foame! Ca sa nu afumat tot satul am decis sa ne mutam cu satra de cai putere intr-o locatie mai linistita: pe malul unui alt canal de irigatie...

Mare greseala. In timp ce Gaganul isi sufleca mainile si sufla in jar, GPScu si Horace s-au apucat de fugarit broastele din canal. Dupa ei, cine credeti? Laur, normal. Adica Jipu' o are mai scurta?. In doi timpi si 3 miscari reuseste sa ne arate cat de repede poate fi pusa o masina pe o parte, asa ca GPScu intra iar in actiune:

NCgMl8WtD0E

De aici totul e istorie, fiecare si-a primit portia de gratar si hartia aferenta:

TIfdkf58WlE

ajoK4TdTQEo

SI9gB18hFVg

Editat de razvanutza
Link spre comentariu

Ultimul episod - "Daca nu ar fi, nu s-ar povesti"

Dupa atata adrenalina si cu burtile pline, probabil va puteti inchipui cum am terminat iesirea:

skHJ3WZcopU

Da, intr-o lume normala, cu niste oameni normali, asa incheiam scurta noastra iesire.... Dar cand drumul catre casa trece atat de aproape de Impotmoliada, nu ar fi bine sa verificam daca totul e in ordine si noroaiele sunt la locul lor?

Asa ca unul cate unul sar in groapa:

4uzGftA-dJg

KXTrZcdflGA

_hyPJ40gbz0

AshHExv5KZs

Mae7CFo0Kgs

Iar Niculae, cel mai ghinionist dintre ghinionisti, reuseste sa-si cracaneze Mitsu la ultima urcare:

3fCVI-JUfQg

Asa ca plecam si de aici cu masinile cam blege dar cu sufletul in rai si cu burtile pline. Cand ne-o fi ma rau, asa sa ne fie!

Link spre comentariu

...Dupa ce Tractozaurul a iesit singur din sant :2dr (dar nu avem dovezi filmate, deci poate fi contestat in instanta :ha:)...

N-am nevoie de dovezi filmate :wink: (se vede ca esti copilotu` lui Gaganu :grin:, imbarligator ca si el :ha:), il am martor pe GPScu si inca cativa (Marele Alb, Giorgian, s.a) care au vazut minunea :ha: si e suficient! :ypu:h5

Acuma sa vad ce te faci tu :ha: si pe unde "scoti camasa" :ha: cu Gaganu, ca nu au aparut filmuletzele alea cu Gaganu urcand dealu` in 2 roti! :dr3:hl:grin::h5

Intradevar, o zi splendida din toate punctele de vedere, va multumesc la toti pentru participare :tk si pentru adevaratul spirit off-road aratat :tk SI CAND NE-O FI MAI RAU, ASA SA NE FIE CUM A FOST DUMINICA 11 APRILIE :y, LA IESIREA PRIETENEASCO-HAIDUCEASCA :grin: "ACEI OAMENI MINUNATI SI MASINILE LOR..., ALERGATOARE!" :ypu:banana:br:h5

Link spre comentariu

N-am nevoie de dovezi filmate :wink: (se vede ca esti copilotu` lui Gaganu :grin:, imbarligator ca si el :ha:), il am martor pe GPScu si inca cativa (Marele Alb, Giorgian, s.a) care au vazut minunea :ha: si e suficient! :ypu:h5

Acuma sa vad ce te faci tu :ha: si pe unde "scoti camasa" :ha: cu Gaganu, ca nu au aparut filmuletzele alea cu Gaganu urcand dealu` in 2 roti! :dr3:hl:grin::h5

Intradevar, o zi splendida din toate punctele de vedere, va multumesc la toti pentru participare :tk si pentru adevaratul spirit off-road aratat :tk SI CAND NE-O FI MAI RAU, ASA SA NE FIE CUM A FOST DUMINICA 11 APRILIE :y, LA IESIREA PRIETENEASCO-HAIDUCEASCA :grin: "ACEI OAMENI MINUNATI SI MASINILE LOR..., ALERGATOARE!" :ypu:banana:br:h5

Filmele cu mine ,stiu unde sunt ,sunt la nisanisti :ha:le tin ascune ,din sursele ,cred ca se indreapta spre tine pe un dvd :ypudeci nu le poti sterge ca sti ca nu imi scapa nimic:h5

MITSUBISHI DE FAMILIE

Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie

Link spre comentariu

S-a facut o copie ptr conformitate ...Gagane ... :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

S-a receptionat sambata cu stampila cu tot! :grin::h5

Link spre comentariu

S-a receptionat sambata cu stampila cu tot! :grin::h5

Tractozaure nu ai selectat nimic din acel dvd :grin:.....hai cu dovada ...fal fericit si pe GAGANUL cu urcarea din rampa pe 2 roti :h5si fara directie (care era blocata din cauza capului de planetara ,rupt) :y

Editat de GPScu

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

GP, scuze, nu am avut timp... Sambata si duminica am fost prins cu stagiul de antrenament cu adultii..., acum intr-o ora plec la antrenament la copii :grin:..., ne vedem acolo :h5, da` zilele astea trebuie sa-mi fac timp sa-l fac pe Gaganu fericit! :ha: Am vazut filmuletzele cu Gaganu urcand doar cu spatele si sunt de belea! :y:h5 O sa placa la toata lumea :grin: in special cand se ridica masina de fatza la urcare! :br

Link spre comentariu

Din ciclul :grin: Gaganu poate si pe "doua roate" :ha: va prezint primul filmuletz cu Gaganu urcand dealu` doar cu spatele cuplat in diff lock! :h5

Nu de alta dar nu vreau sa fie kill-erit :ha:, un adevarat talent de povestitor in persoana lui razvanutza! :y:ha::h5

mHrR2fjtfw4

Link spre comentariu

Foarte tare cand se ridica de bot masina! :grin::h5

PGPp1-aXTK4

Link spre comentariu

Foarte tare cand se ridica de bot masina! :grin::h5

PGPp1-aXTK4

Aici se vede diferenta intr-e o maina usoara si una grea ....la plecarea din rampa .....:grin::hl

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare