stilgar Postat Aprilie 10, 2010 Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" pai cred ca vin si io cu al meu jeep xj.... caut azi sa cumpar sufa..asta ptr ca dupca cum va arata masinile mie ca ramaneti pe acolo :ha: jaguar X-Type 2.5 Mitsu L200 Jeep XJ 4.0 BMW R1200GS HONDA CBR600RR HUSABERG 450e Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Aprilie 10, 2010 Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" Ati cerut aprobare de frasu' lui knor :grin: As veni si eu dar cred ca sunt in ilegalitate ,ca asa am citit undeva ,ca daca ne intalnim mai multi de X persoane trebuie anuntata politia ,jandarmeria ,aviatia ,submarinele ... :wink::wink::wink:[/quote Da da da .....suntem legali ....traseul se face pe echipe :grin: unii merg la ghiocei ...alti merg la arat ....alti la pescuit .... etc :uameni si intr-un final la un gratar in natura :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Aprilie 10, 2010 Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" :br...hai ca vad ca se lungeste g(l)uma...:br ma duc maine sa vad daca s-a uscat noroiul de anul trecut...:dr3 ...si in drum o sa trec pe langa Casa Iacob...pe la 09.00 ...:grin: altfel zis : I'm in !! again :h5 gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Aprilie 10, 2010 Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" bah, manca-v-as ochetii vostri...ce adunatura o sa fie:h5 omu' cu centrala portabila, in afara de diploma ceruta de mine deja, mai fa una....pt. cel mai fricos....mi-e sa nu ma fac dreaq de ras iar:dr1 credeam ca se vor strange 8-10 masini...si iaca aproape 30 acum...pana maine se fac 40... cat despre situatia din masina lui Yonutz, merita muuulta atentie....de-abia astept...de cate ori nu am batzait a bleaga pe langa computer, ca nu mergea forumul....am fost obligat sa ma uit pe alte forumuri:ha: prognoza meteo anunta ploaie, mai bine veniti cu fripturile gata facute de acasa:grin: hai sa ne vedem sanatosi maine, eu ma duc acum sa mai scap de niste pioneze:ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Aprilie 10, 2010 Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" Prezent si eu. Multumesc Stefan79! In afara de haine anti-noroi ce trebuie sa mai iau cu mine? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Aprilie 10, 2010 Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" Prezent si eu. Multumesc Stefan79! In afara de haine anti-noroi ce trebuie sa mai iau cu mine? ia-ti doar o perechede slipi si niste slapi... e de ajuns...ca o balta tot gasim unde sa ne spalam prin fata blocului :ha: daca nu curge apa la chiuveta acasa @Tractozaure ... daca tot nu plecam nicaieri atunci fac noaptea asta alba dar sa-mi spui maine dimineata la cat sa ma culc si pe unde, ca sa-i transmit si partenerului Nike :wink: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 10, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" Pt. rupere2004 Bogdane :grin: nu e cu bani, premii, este doar cu voie buna si katerinka, asa ca nu avem nevoie de autorizatii sa mergem sa culegem ghiocei, la arat, la pescuit si pe urma la un gratar in natura! :2drPlus ca avem o masina plina cu oficialitati!:uameni:dr3:ha: Asa ca iti recomand sa-ti iei de mancare si sa bagi motorina la cazan :ha: ca bea mult al tau :x ca e cu debitu` mai mare decat celelalte Patroale..., paracioasa mica :ha: Pt. gabi pas Sa ai grija unde te pozitionezi in coloana :grin: ca Tractozauru` meu dupa cum bine stii, musca Patroale Y60 :ha:, ce sa mai zic de-al tau pe care l-a devorat data trecuta... :ha::ha: Pt. giorgel Problema e ca nu am facut decat vreo 70 de diplome :sc, sper sa ne ajunga... :hw Ei si ce..., gratar cu apa de ploaie nu merge? :ha: Pt. Sefulik Ai vazut ca nu are nimeni ceva cu tine personal? :wink: Pt. worldscape Laure, nu ma bag, e problema ta cu Nike :top:ha: , oricum Nike a zis ca daca tot nu e nici o intalnire, atunci el se baga la nici o iesire! :ha: 1) Off-Road Runner (Tractozaur pentru carcotasi Romstalozauru`:ha:- Patrol Y60) + MarceL 2) Marele Alb (Baracca Bianca :ha: - Patrol Top Line) 3) GPScu (Patrol Y60..., Y61..., vom vedea ) 4) Yonutz + Astral + vstef + posibil evgheny :2dr ( Albastrozauru` - Patrol Y61) 5) Gaganu + razvanutza :ha: (cu Toyota lui cu Doua Blocante cu butoane puse "la misto" :sc :ha: - Land Cruiser) 6) Giorgian (Furia Verde - Patrol Top Line) 7) Dragos (Defender..., cu bena cu tot ) 8) Horace (Patrol..., rosu :wink:) 9) Giorgel (Palpatrol de Teren..., in pioneze :ha: - Patrol Y61) 10) Alex0pajero (Mitsu Pajero in curs de upgrade ..., o sa-l ajutam noi sa-l upgrade-ze..., direct in teren :ha:) 11) Didone + una bucata Vio Turcu :ha: (Toyota :ha: Land Cruiser banuiesc..., :uameni ca daca e 4Runner... :hl) 12) Amaru (Patrol Top Line) 13) Watcher (Patrol Y61) 14) Robert1 (Patrol K260) 15) adi15mii (Patrol Y61) 16) Akon (Mercedes G 350) 17) Gabi (Mercedes G) 18) Schulti (Ja, ja Suzuki Vitara , nice rhyme isn`t it? :wink:) 19) catabala (cu una bucata Patrol Y60..., tot rosu! ) 20) adiv6 (Mitsubishi Pajero) 21) alegros (Toyota pick-up, banuim Hilux , nu de alta da` cineva trebuie sa care "bauturile si friptanele" :h5) 22) Brutaru Cristian Ionut (Isuzu Trooper - nu uita sa ai la tine macar o sufa k lumea ) 23) stefan79 (Mitsu Pajero + una bucata nevasta..., ca deh... :hl + una bucata Sefulik ) 24) chitidinu (un Jeep Wrangler..., glumetz ) 25) GOGANU24CM (nah ca ai mai luat un cm in plus si ai ajuns la 25 :ha:..., Patrol Y60) 26) nike&patrol (nu esti pe lista la intalnire :ha:, hai ca ne vedem la gratar - sa vi cu niciun Patrol Y60 ) 27) worldscape zis si LARO zis si FIERBATORU` DE GIPURI :ha: (cazan Jeep Wrangler cu radiator aspirat la titlu` de racheta :ha:) 28) SANDUZZO (Toyota..., neechipata off-road :ha:) 29) rupere2004 (Paracioasa mica cu Patrol :ha:) 30) stilgar (Jeep Wrangler..., vine special numai sa ne tracteze :hl) 31) gabi pas (Tank reconstruit, feriti-va de Tractozaur :ha: Patrol Y60) Apropo, m-a sunat Luigi (nissan 4x4) vine si el maine, oare il ia si pe el careva in masina? :ha: Sau il bagam laolalta cu celelalte oficialitati :cl ? :uameni:2dr:ha::ha::h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 10, 2010 Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" Rupere ... daca te misti natural primesti si tu o "autorizatie" ... bine facuta pe gratar! :grin: Sa facem unele precizari: -intalnirea are caracter prietenesc! -cum zicea si GPScu se organizeaza o salba de mega concursuri ptr iubitorii fenomenului - de pescuit, de arat, de badminton, de adunat floricele, de pozat, de caterica ...etc Foarte important Fiecare participant merge pe barba lui. Adica isi asuma riscurile daca merge cu o masina neinmatriculata, fara asigurare, fara numere, fara roti, fara motor etc Consumul bauturilor alcoolice se face pe barba conducatorului auto. Organizatorii va recomanda sa nu consumati alcool atata timp cat aveti treaba cu covrigul! Adica daca opreste politia pe conducatorul auto si ii pune fiola in vederea stabilirii alcolemiei organizatorii acestei intalniri isi declina orice responsabilitate privind sanctiunile ce revin acestuia urmare a acestor proceduri. Nu se va circula decat pe drumuri de servitute sau drumuri publice. Orice iesire in decor a participantilor poate atrage neplaceri din partea autoritatilor locale. Orice incalcari de propietate, in special culturi, pot cauza participantilor neplaceri ptr care organizatorii nu sunt responsabili. Toate resturile menajere se vor depozita in masina, nu se vor arunca pe camp si se vor arunca la intoarcere in spatiile special amenajate. Vor fi printre noi fotografi care au in vedere sa imortalizeze aceste lucruri si se vor pune poze, in cazul in care vor exista incidente, in zilele urmatoare pe forum. Nu se vor face depasiri de coloana. Organizatorii isi doresc o iesire in natura civilizata cu scop declarat de initiatorul ei respectiv SOCIALIZAREA cu respectarea minimelor reguli ale bunului simt! VA ROG SA CITITI ATENT CE AM SCRIS AICI, SI SA INCERCATI SA VA CONFORMATI MAINE ptr a nu transforma aceasta iesire la iarba verde in altceva ... Drept ptr care va doresc o sambata placuta si va asteptam sa va alaturati noua! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Aprilie 10, 2010 Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" Daca mai e loc as veni si eu cu un Samurai. Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristicreatec Postat Aprilie 10, 2010 Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" Salutari Domniilor Voastre, Maine 11.04.2010 din Oraselul Targoviste pleaca spre voi 4 echipaje dupa cum urmeaza: 1. The Defender- bine si proaspat echipata(Doru). 2. Aaaarooo Rooosu-blocanti noi, gume de asemenea(Dl.Dichiara). 3. Wrangler YJ-in curs de amenajare(Stefan48-13ani si copilot Eugen-15ani). 4.G 230-micut,puturos si murdar(Cristicreatec si copilot Vali Geana). Un gratarel 20/20cm , 1/5 sac carbuni si vreo 30 de mici, 5 fripturi, etc... Toti cu statiile pe 16 si directia Casa Iacob.La 9:00 suntem acolo!!! Mercedes G 230- W463 /1991(instrainat, cu durere...) Suzuki Vitara 1,6 automata, atasata la nevasta. Citroen C4 coupe 1,6 benzina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marele Alb Postat Aprilie 10, 2010 Partajează Postat Aprilie 10, 2010 (editat) Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" Rupere ... daca te misti natural primesti si tu o "autorizatie" ... bine facuta pe gratar! :grin: Sa facem unele precizari: -intalnirea are caracter prietenesc! -cum zicea si GPScu se organizeaza o salba de mega concursuri ptr iubitorii fenomenului - de pescuit, de arat, de badminton, de adunat floricele, de pozat, de caterica ...etc Foarte important Fiecare participant merge pe barba lui. Adica isi asuma riscurile daca merge cu o masina neinmatriculata, fara asigurare, fara numere, fara roti, fara motor etc Consumul bauturilor alcoolice se face pe barba conducatorului auto. Organizatorii va recomanda sa nu consumati alcool atata timp cat aveti treaba cu covrigul! Adica daca opreste politia pe conducatorul auto si ii pune fiola in vederea stabilirii alcolemiei organizatorii acestei intalniri isi declina orice responsabilitate privind sanctiunile ce revin acestuia urmare a acestor proceduri. Nu se va circula decat pe drumuri de servitute sau drumuri publice. Orice iesire in decor a participantilor poate atrage neplaceri din partea autoritatilor locale. Orice incalcari de propietate, in special culturi, pot cauza participantilor neplaceri ptr care organizatorii nu sunt responsabili. Toate resturile menajere se vor depozita in masina, nu se vor arunca pe camp si se vor arunca la intoarcere in spatiile special amenajate. Vor fi printre noi fotografi care au in vedere sa imortalizeze aceste lucruri si se vor pune poze, in cazul in care vor exista incidente, in zilele urmatoare pe forum. Nu se vor face depasiri de coloana. Organizatorii isi doresc o iesire in natura civilizata cu scop declarat de initiatorul ei respectiv SOCIALIZAREA cu respectarea minimelor reguli ale bunului simt! VA ROG SA CITITI ATENT CE AM SCRIS AICI, SI SA INCERCATI SA VA CONFORMATI MAINE ptr a nu transforma aceasta iesire la iarba verde in altceva ... Drept ptr care va doresc o sambata placuta si va asteptam sa va alaturati noua! :g:g:g:g:g:br Multumim Yonutz pentru aceste precizari, sunt mai mult decat bine-venite!:h5 De fapt, sa se inteleaga foarte clar, NOI NU SUNTEM RESPONSABILI DE NICI UN INCIDENT S-AR PUTEA INTAMPLA IN TEREN SAU PE STRADA, DEOARECE NU OFERIM PREMII, NU LUAM TAXA DE PARTICIPARE, dupa cum a spus si Yonutz, ESTE O INTALNIRE CE ARE CARACTER PRIETENESC, NOI ORICUM IESEAM DUMINICA ASTA LA UN GRATAR IN AER LIBER SI NE-AM GANDIT DE CE SA MERGEM NUMAI NOI SINGURI, DECI CINE VREA SA VINA, VINE, CINE NU, NU, NU ESTE NIMENI OBLIGAT SA VINA, NU AM SEMNAT NICI UN CONTRACT CU NIMENI, NU PUTEM NOI SA-I OBLIGAM PE CEI CARE VIN SA SE COMPORTE CIVILIZAT SAU SA RESPECTE LEGILE IN VIGOARE, DAR CE PUTEM SA FACEM, IN CAZ DE INCIDENTE NEPLACUTE SI PARTICIPANTI INDISCIPLINATI, ESTE SA NE LUAM LA REVEDERE DE LA EI :grin: SI SA NE VEDEM DE PLIMBAREA NOASTRA FARA EI!! Locuri sunt nenumarate, dupa cum zicea si Tractozauru`, campul este vast si padurea mare, singura problema este ca nu s-au facut decat 70 de diplome :ha: De asemenea, ca o precizare, daca ploua tot asa ca astazi, si la cum ii stiu eu pe nebunii astia ca se dau, cei care nu aveti MT-uri o sa va simtiti ca pe patinoar, sunteti curajosi sa veniti cu masina echipata cu cauciucuri "de sufragerie" :ha: 1) Off-Road Runner (Tractozaur pentru carcotasi Romstalozauru`:ha:- Patrol Y60) + MarceL 2) Marele Alb (Baracca Bianca :ha: - Patrol Top Line) 3) GPScu (Patrol Y60..., Y61..., vom vedea ) 4) Yonutz + Astral + vstef + posibil evgheny :2dr ( Albastrozauru` - Patrol Y61) 5) Gaganu + razvanutza :ha: (cu Toyota lui cu Doua Blocante cu butoane puse "la misto" :sc :ha: - Land Cruiser) 6) Giorgian (Furia Verde - Patrol Top Line) 7) Dragos (Defender..., cu bena cu tot ) 8) Horace (Patrol..., rosu :wink:) 9) Giorgel (Palpatrol de Teren..., in pioneze :ha: - Patrol Y61) 10) Alex0pajero (Mitsu Pajero in curs de upgrade ..., o sa-l ajutam noi sa-l upgrade-ze..., direct in teren :ha:) 11) Didone + una bucata Vio Turcu :ha: (Toyota :ha: Land Cruiser banuiesc..., :uameni ca daca e 4Runner... :hl) 12) Amaru (Patrol Top Line) 13) Watcher (Patrol Y61) 14) Robert1 (Patrol K260) 15) adi15mii (Patrol Y61) 16) Akon (Mercedes G 350) 17) Gabi (Mercedes G) 18) Schulti (Ja, ja Suzuki Vitara , nice rhyme isn`t it? :wink:) 19) catabala (cu una bucata Patrol Y60..., tot rosu! ) 20) adiv6 (Mitsubishi Pajero) 21) alegros (Toyota pick-up, banuim Hilux , nu de alta da` cineva trebuie sa care "bauturile si friptanele" :h5) 22) Brutaru Cristian Ionut (Isuzu Trooper - nu uita sa ai la tine macar o sufa k lumea ) 23) stefan79 (Mitsu Pajero + una bucata nevasta..., ca deh... :hl + una bucata Sefulik ) 24) chitidinu (un Jeep Wrangler..., glumetz ) 25) GOGANU24CM (nah ca ai mai luat un cm in plus si ai ajuns la 25 :ha:..., Patrol Y60) 26) nike&patrol (nu esti pe lista la intalnire :ha:, hai ca ne vedem la gratar - sa vi cu niciun Patrol Y60 ) 27) worldscape zis si LARO zis si FIERBATORU` DE GIPURI :ha: (cazan Jeep Wrangler cu radiator aspirat la titlu` de racheta :ha:) 28) SANDUZZO (Toyota..., neechipata off-road :ha:) 29) rupere2004 (Paracioasa mica cu Patrol :ha:) 30) stilgar (Jeep Wrangler..., vine special numai sa ne tracteze :hl) 31) gabi pas (Tank reconstruit, feriti-va de Tractozaur :ha: Patrol Y60) 32) Un Mihai (cu Samurai) 33) lichter (Suzuki Samurai) 34) Doru - (The Defender) 35) Dichiara (Aaaarooo Rooosu) 36) Stefan + Eugen (Jeep Wrangler YJ). 37) cristicreatec + Vali Geana (Mercedes G 230) Editat Aprilie 10, 2010 de Marele Alb Marele Alb Off-Road Runners Team BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari "Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex4x4 Postat Aprilie 10, 2010 Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" Pana la urma , Sefulik merge cu mine sau cu stefan79 , ca nu am mai inteles ? :old:hl:ha: Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8 Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marele Alb Postat Aprilie 10, 2010 Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" Trimite-i un PM si intreaba-l! Marele Alb Off-Road Runners Team BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari "Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
taf Postat Aprilie 10, 2010 Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" am si eu un y60 cu gume BFG de 33 fara troliu.ce ziceti pot sa vin? shadow Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 10, 2010 Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" am si eu un y60 cu gume BFG de 33 fara troliu.ce ziceti pot sa vin? Doar daca ne spui de ce ai aceeasi semnatura cu a colegului Bestia de la Craiova ! http://forum.club4x4.ro/member.php?u=5319 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
taf Postat Aprilie 10, 2010 Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" nu stiu .astazi ma-m inscris. pun imediat si poza cu masina.este nr de inmatriculare TAF shadow Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 10, 2010 Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" nu stiu .astazi ma-m inscris. pun imediat si poza cu masina.este nr de inmatriculare TAF Ok, atunci intra in stanga "Panou utilizator", Editare semnatura si modific-o..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Aprilie 10, 2010 Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" Pana la urma , Sefulik merge cu mine sau cu stefan79 , ca nu am mai inteles ? :old:hl:ha: Am vorbit deja cu Stefan79,merg cu el. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
taf Postat Aprilie 10, 2010 Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" am schimbat-o. am pus si poza shadow Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Aprilie 10, 2010 Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" AdiOnWeb , terrano 2 , MT-uri , troliu ...si chei :grin: https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 10, 2010 Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" am schimbat-o. am pus si poza Atunci sa fii maine la Casa Iacob pana in ora 9.00 ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
milescusilvian Postat Aprilie 10, 2010 Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" Deoarece am masina in service, vin si eu maine in calitate de copilot cu @ROBERT1. -nissan k260. Deci pot sa :x:2dr. :2dr:2dr L200 2007 :2dr:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marele Alb Postat Aprilie 10, 2010 Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" 1) Off-Road Runner (Tractozaur pentru carcotasi Romstalozauru`:ha:- Patrol Y60) + MarceL 2) Marele Alb (Baracca Bianca :ha: - Patrol Top Line) 3) GPScu (Patrol Y60..., Y61..., vom vedea ) 4) Yonutz + Astral + vstef + posibil evgheny :2dr ( Albastrozauru` - Patrol Y61) 5) Gaganu + razvanutza :ha: (cu Toyota lui cu Doua Blocante cu butoane puse "la misto" :sc :ha: - Land Cruiser) 6) Giorgian (Furia Verde - Patrol Top Line) 7) Dragos (Defender..., cu bena cu tot ) 8) Horace (Patrol..., rosu :wink:) 9) Giorgel (Palpatrol de Teren..., in pioneze :ha: - Patrol Y61) 10) Alex0pajero (Mitsu Pajero in curs de upgrade ..., o sa-l ajutam noi sa-l upgrade-ze..., direct in teren :ha:) 11) Didone + una bucata Vio Turcu :ha: (Toyota :ha: Land Cruiser banuiesc..., :uameni ca daca e 4Runner... :hl) 12) Amaru (Patrol Top Line) 13) Watcher (Patrol Y61) 14) Robert1 + milescusilvian (Patrol K260) 15) adi15mii (Patrol Y61) 16) Akon (Mercedes G 350) 17) Gabi (Mercedes G) 18) Schulti (Ja, ja Suzuki Vitara , nice rhyme isn`t it? :wink:) 19) catabala (cu una bucata Patrol Y60..., tot rosu! ) 20) adiv6 (Mitsubishi Pajero) 21) alegros (Toyota pick-up, banuim Hilux , nu de alta da` cineva trebuie sa care "bauturile si friptanele" :h5) 22) Brutaru Cristian Ionut (Isuzu Trooper - nu uita sa ai la tine macar o sufa k lumea ) 23) stefan79 (Mitsu Pajero + una bucata nevasta..., ca deh... :hl + una bucata Sefulik ) 24) chitidinu (un Jeep Wrangler..., glumetz ) 25) GOGANU24CM (nah ca ai mai luat un cm in plus si ai ajuns la 25 :ha:..., Patrol Y60) 26) nike&patrol (nu esti pe lista la intalnire :ha:, hai ca ne vedem la gratar - sa vi cu niciun Patrol Y60 ) 27) worldscape zis si LARO zis si FIERBATORU` DE GIPURI :ha: (cazan Jeep Wrangler cu radiator aspirat la titlu` de racheta :ha:) 28) SANDUZZO (Toyota..., neechipata off-road :ha:) 29) rupere2004 (Paracioasa mica cu Patrol :ha:) 30) stilgar (Jeep Wrangler..., vine special numai sa ne tracteze :hl) 31) gabi pas (Tank reconstruit, feriti-va de Tractozaur :ha: Patrol Y60) 32) Un Mihai (cu Samurai) 33) lichter (Suzuki Samurai) 34) Doru - (The Defender) 35) Dichiara (Aaaarooo Rooosu) 36) Stefan + Eugen (Jeep Wrangler YJ). 37) cristicreatec + Vali Geana (Mercedes G 230) 38) taf (Patrol Y60) 39) adionweb (Nissan Terrano) Hai ca mai avem un pic si ajungem 40 de masini pe lista :grin: nu vreau sa ma gandesc daca mai apar si pe langa... :hl Marele Alb Off-Road Runners Team BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari "Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Aprilie 10, 2010 Partajează Postat Aprilie 10, 2010 (editat) Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" Deja sunt multi care nu s-au anuntat ....RAZVAN GTC ....ALEX GTC ....FILIP .....etc nu imi aduc bine aminte intrucat acum am venit de la un chef de la GAGANUL :2dr:grin: Va v-om astepta maxim sfertul academic ....la 9si 15 min plecam :grin:in teren :h5 Editat Aprilie 10, 2010 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
milescusilvian Postat Aprilie 10, 2010 Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" scuze de offtopic- actipilde :cl o sa gasim sa procuram de la cineva maine? :2dr:2dr L200 2007 :2dr:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate