Astral Postat Aprilie 10, 2010 Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" .................... intrucat acum am venit de la un chef de la GAGANUL :2dr:grin: ............. Ce-ati facut, bre? Repetitii pentru maine ? :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 10, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" Deja sunt multi care nu s-au anuntat ....RAZVAN GTC ....ALEX GTC ....FILIP .....etc nu imi aduc bine aminte intrucat acum am venit de la un chef de la GAGANUL :2dr:grin: Va v-om astepta maxim sfertul academic ....la 9si 15 min plecam :grin:in teren :h5 DA, DA, DAAA:dr1ce de masini :y s-au adunat la strigarea Off-Road Runners Team si Zdrentzele Team!!! :hl:uameni:ha::ha::h5 Sorine, am anuntat oficial la inceputul topicului ca le dam o jumatate de ora intarziatilor, asa ca hai sa ne tinem de promisiune pana la capat si sa aratam clementa :ha: Toti cei care vin dupa ora 09:00 la intalnire au de dat o friptura si o bere la cei care sunt deja acolo! :2dr:ha::ha::h5 Pt. milescusilvian Pentru colante :cl ramane sa vorbesti cu inaltele oficialitati :cl ce vor fi intr-un Patrol albastru , Albastrozauru` (ai sa dai un miel la nasu` pentru botez Yoane, sper ca ai preparat pastrama aia bine pentru maine :h5) Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 10, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" Ce-ati facut, bre? Repetitii pentru maine ? :ha: Am fost in repetitii in tandem Astrale, ei la petrecere la Gaganu, eu la cumnatu` meu ca e ziua lui astazi... Repetam, repetam, repetam... :ha::2dr Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 10, 2010 Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" Iau cainele cu mine ... il primesti ca miel? Aduc cu mine maine cateva seturi de autocolante :cl... nu mai am multe ... @Astral I-am gasit pe cei doi infractori afumati tare ... :2dr Cica maine vom vedea Patrol zburand pe post de barza in plisc cu o mica Toyota ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 10, 2010 Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" distractie placuta si noroi maxim maine:h5 va asteptam duminica viitoare la ploiesti pe cei care doresc si rezista :ha: Am zis MAXIM :2dr Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 10, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" Mah Yoane, `oi fi eu profesor de arte martiale, da` delicatese chinezesti nu servesc :ha::ha::ha::h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 10, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" distractie placuta si noroi maxim maine:h5 va asteptam duminica viitoare la ploiesti pe cei care doresc si rezista :ha: Am zis MAXIM :2dr Multumim cobrra! Succes si la voi in Ploiesti saptamana viitoare! :h5 Oameni buni, somn usor, sa ne vedem mai ne cu bine si... HAI LA NOROAIEEE!!! :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rupere2004 Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" Nu am intrat pe forum ca mi-au faramat astea mici calculatorul! Acum cand l-am reinstalat, am vazut ca eram pe lista dupa gluma pe care am incercat s-o fac. Imi pare nespus de rau ca am ratat intalnirea. M-am balacarit si cu nevasta de dimineata! Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 (editat) Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" A fost o NEINTALNIRE reusita. Sunt fericit ca am reusit cu Mitzu meu nepregatit sa nu raman pe nicaieri. Multumesc pentru sfaturile primite. Au fost de mare ajutor si asa am evitat sa fiu troliat sau tras la sufa. Astept cu nerbadare urmatoarea NEIESIRE, pana atunci o sa imi pregatesc si Mitzu. Asteptam cu nerabadre comentariile, pozele si filmuletele. Aparatul meu a cedat psihic :sc Multumesc! :tk acum merge o bere :x Editat Aprilie 11, 2010 de stefan79 www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" runda 2 de poze www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" runda 3 de poze www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" runda 4 si ultima momentan ...mai am ceva poze pe bb dar nu am cablul de date acasa..asa ca maine restul www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" Abia acum nu am ajuns si eu acasa. Intregi si eu si masina mea (care e in service la Calarasi). Ca o concluzie: Injectatii sunt injectati, orice ai face: "Gagane, mergem la impotmoliada, dar nu o bagi, juri, da? Ai rupta planetara fata, deci stam cuminte..." Ce credeti ca s-a intamplat dupa 10 minute de juraminte?...Stay tuned! Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex4x4 Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" Multumim mult de tot , organizatorilor , un suuper eveniment , a fost prima mea iesire :top si a foost bestial !:grin: Felicitari tuturor celor care au participat , lui GPScu pt traseu si pt ca a fost deschizator de drumuri , si tuturor celor care s-au implicat . Felicitari Tractozaur , gaganu , etc. MAI ASTEPTAM astfel de neintalniri pt cules ghiocei si pe urma socializare la un gratar . Poze si de la mine (am vreo 200 , dar pun doar 50 , cele mai semnificative) : Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8 Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex4x4 Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" Poze cu coloana : Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8 Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex4x4 Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" Incepe padureaaa ... :banana Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8 Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex4x4 Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 (editat) Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" Primele noroaie si prima impotmoleala Editat Aprilie 28, 2011 de Alex4x4 Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8 Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex4x4 Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 (editat) Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" Poze cu santul care le statea in cale Editat Aprilie 11, 2010 de Miron Sorin Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8 Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" Alex0pajero, eu zic ca Mitzurile noastre au facut fata mai mult de cat onorabil! Mai ales ca erau echipate de "strada". www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex4x4 Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" Santul care le-a pus unele dificultati catorva ... Si normal , worldscape ... No comm :grin: Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8 Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex4x4 Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" @stefan79 : asa e , mai ales ca aveam amandoi cauciucuri de strada , eu pe fata nu aveam crampoane , m-a uimit , si nici nu am LSD , blocant spate , nimic .. MITZU FRATEE !! :x P.S. : Erau echipate de Calea Victoriei , nu de strada :)) Mai departe il vedem pe gaganu curatand canalul de irigatii : Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8 Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" @Alex0pajero, nici cu rotile mele "de sufragerie" nu ma gandeam ca o sa trec. Mda, la mine au ajutat si blocanti :2dr www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex4x4 Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" Noroi , namol , apa , tractari ... :hl . Laur : Gogane , scoate-ma din apa ! Goganu 24cm : ce e Nissan ? Laur : Un cacat ! Goganu 24cm : Atunci sa te scoata altu din apa ! :ha::hl Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8 Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex4x4 Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" Frontera suspendat , bullbar rupt , flexare de Mitsu , etc. : Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8 Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex4x4 Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" Panta ucigatoare , toti au strans din ... dinti :grin: la panta aia (zic eu ... ) si worldscape cu GPScu . GPScu : Baa , ma omoara asta aici baa ! :ha: . A fost super iesire , felicitari tutuorr ! Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8 Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate