giorgel Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 (editat) Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" sensei si horace, diluvieni lxh98C90MmY nu imi venea sa cred, motorul s-a oprit fix la iesire... MZyDdFCLFV0 tractozauru' nu se dezminte... waBKWJAcBWA cam asa trece patrolul, nu gogane? U-JOg9nmUFA qBWAxh3Q_gY patrol LWB b2p-_SHKWmQ ePNxCg4y19U unghi de atac lipsa... BNgqnizxvks Editat Aprilie 14, 2010 de giorgel Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" Ma nene, n-am inteles firul epic! Tractozaure, fi-ti-ar emoticoansele ale naibii, descrie-ne tu ce kil pe varza s-a-ntamplat ca nu-nteleg nimic de la colegii cu Mitsu decat ca masinile lor E BUNE iar worldscape are masina de rahat si a ramas ca gandacu-n buda cu GPScu atarnat de-o bara! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" Ma nene, n-am inteles firul epic! Tractozaure, fi-ti-ar emoticoansele ale naibii, descrie-ne tu ce kil pe varza s-a-ntamplat ca nu-nteleg nimic de la colegii cu Mitsu decat ca masinile lor E BUNE iar worldscape are masina de rahat si a ramas ca gandacu-n buda cu GPScu atarnat de-o bara! Mai bine ne zici tu de ce n-ai venit ca-ti descantam Mitsupishu` tau cu "apa vie" de ziceai ca-i Patrol.....cunoscatorii Adionweb si Watcher pot sa confirme efectele tamaduitoare......:ha::ha::ha: Zi bre de ce n-ai venit ? :uameni REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" @bullbar.......@gpscu si worldscape s-au bagat peste tot si au ramas intr un sant de unde iam skos eu (eram in trecere:top).....baietzii s-au dat grav (nota 10...au disperat utilajele)...... Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 11, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" Petre, Mitsu sunt foarte bune, si nu se troliaza si nu raman nicaieri, PENTRU CA NU SE BAGA LA GREU! :ha::ha::ha: In fine, rezumat, ne-am adunat la Iacob (ala de pe centura :wink: nu ala din LOST :ha:) peste 40 de masini (nu stiu exact da` eu am numarat peste 40, dupa acest numar eu nu am mai putut sa numar ca deja ma gandeam ca nu am diplome suficiente pentru aceasta NEIESIRE :grin:, si ma gandeam ca or sa ma linseze cand or sa auda ca n-am pentru toti :ha:..., pana la urma am avut chiar pentru toti, nu mi-a mai ramas nici una!!! :h5) De aici am plecat spre padure pe drumul pe care l-am facut anul trecut la "Noroi, soare si Patroale"... (din pacate, EU, nu am foarte multe poze ca nu am avut timp de asa ceva, da` a facut Astral si Watcher tone si asteptam cu mare interes :grin: sa le vedem) Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 11, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" Si am intrat intr-o balta in mijlocul padurii (cei care aveau masini pregatite PRIN BALTA :grin: cei cu masini nepregatite, gen Mitsu :ha: PE LANGA BALTA :ha::ha::ha:) Astept poze profi de la Watcher, Astral, vstef_is si pe urma continui povestirea, pana atunci pun eu ce am :h5 Prima este cu un Patrol stock care nici macar nu a reusit sa intre in balta... :ha:, ce sa mai si treaca... Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 11, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" WATCHEEEEER, ASTRALEEEE, STEEEEEF, HAI BAIETII, HAI CU POZELE ALEA! :tk:tk:tk:ha::ha::h5 Nu mai spun cate au facut si baietii cu Pajero-urile lor, da` nu vor sa le puna ca prin balta n-au avut ce cauta! :ha::y:grin: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" De la balta cu pricina eu n-am .....:sr REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" "Mitsu sunt foarte bune, si nu se troliaza si nu raman nicaieri, PENTRU CA NU SE BAGA LA GREU!" Am mers exact cat am considerat ca ma tin puterile, mai ales ca eram in echipare de sosea (ciungi h/t) Tot respectul pentu Patroale si restul MONSTRILOR preparati. Inca odata multumiri pentru sprijin! La mine a fost prima neiesire! www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi15mii Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" cateva poze........ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" cand doi se cearta, celui de-al treilea....i se rupe:ha::ha: damage report: nissan=zero mitsu=zero toyota=2 buc (si lucruri grele: planetare, bieleta de directie) care dreaq e buna?!?!?! nu cumva cea pe care tocmai o ai? NEintalnirea a fost in mare parte ok, un pic cam prea multe masini, timpi mari de asteptare la locurile mai greu de trecut. multumesc NEorganizatorului (cred ca are firma de tzevi:ha:), care NEbinevoitor m-a scos de 2 ori din NEkkt, unde NU ramasesem (pt. ca nu am participat la nimic, da?) omul s-a si ostenit sa imprime nishte hartii, le-a scris personal, le-a inmanat....RESPECT! Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" Bai flacai, daca mai poluati topicul asta cu discutii dastea de gradinita ... ca io am mai mai mare, ba eu ...etc ... rad tot ...PTR CA POT! NU VA CONVINE, DATI-MA IN JUDECATA! N-ati fost niciunul desi ati fost invitati, deci MUCLES! Baliti la poze dar abtineti-va de la comentarii care au rolul de a baga zanzanie, si data viitoare profitati de invitatie! :grin: Ca un amanunt neimportant, singura masina care nu a plecat pe rotile ei acasa ... ci a fost nevoie de platforma, MITSUBISHI ...asa ca maybe next time ... good news, now sorry, bad news! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" mama, ce ma pricep la masini....data viitoare imi notez pe hartie si fac poze pt. conformitate:ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Geoars Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" Felicitari tuturor participantilor ! Bravo domnu Yonutz ca ai oprit cearta, nu ar trebui sa fie acceptate acest gen de discutii - acesta fiind unul din motivele pt care nu am participat azi. Ideea este sa ne simtim bine impreuna si nu care e mai tare si care are masina mai buna sau care marca este mai buna. :off In primul rand nu ar trebui comparate masinile modificate cu cele stock ... `` Domnii cu Hiluxul de la Umanitara de Paste `` ''Nimeni nu are dreptul sa priveasca o alta persoana de sus decat in momentul in care se apleaca si ii intinde o mana de ajutor'' ------------------------ Toyota Hilux 2001 2.4TD Honda Accord 2007 2.4 AT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" da a fost super tractozaure sa speram ca o sa mai fie:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex4x4 Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 (editat) Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" Pana la urma a fost super aceasta neintalnire ... sunt mandru ca masina m-a dus pe unde au intrat toti ceilalti si ca nu am avut nevoie de sufa , masina neavand nici blocant spate , lsd , nimic . Felicitari tuturor organizatorilor , participantilor si un :br . P.S. Fiecare se da cu ce are ... *editat de Yonutz Editat Aprilie 11, 2010 de Yonutz Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8 Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" Domnilor tin sa va anunt ca acum am ajuns acasa de la spalatorie, si nu inteleg cine cum si si ce .......n-a fost bun grataru :ha:,aveti glicemia scazuta:ha:lasatile incolo de cazane si puneti poze cu gratarul sa vada ce au pierdut cei care nu au venit:h5 MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Schulti Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" cand doi se cearta, celui de-al treilea....i se rupe:ha::ha: damage report: nissan=zero mitsu=zero toyota=2 buc (si lucruri grele: planetare, bieleta de directie) Suzuki=zero te rog frumos :wink: :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 11, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" Ma bucur ca v-ati simtit bine cu totii, am incercat sa creez un ambient de prietenie, cred si sper ca mi-a reusit si ca ati petrecut o dupa-amiaza agreabila alaturi de Off-Road Runners Team si Zdrentzele Team carora le multumesc inca odata pe aceasta cale pentru sprijinul acordat, nominalizandu-i inca odata: Gaganu - Zdreantza Instigatoare :br, Yonutz - Zdreantza Moderatoare :br si bineinteles Zdreantza Conspiratoare - GPScu :br & :tk si nu in ultimul rand ii multumesc si coechipierului meu Marele Alb :tk fratele meu de off-road si vanatoare! :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" Toti au dreptul sa se bucure de masini asa cum sunt! Din punctul meu de vedere, acesta este un hooby si trebuie sa ramana un hobby. @Geoars Pacat ca nu ai venit. A fost o excelenta iesire cu de toate ptr toti, un excelent prilej de socializare ptr toti participantii. O sa pun un feedback si multe poze maine. Ceea ce m-a impresionat la cei prezenti: la plecare dupa inspectarea locului unde am facut gratarul am constatat ca era curatenie luna! Toate resturile menajere au fost depozitate in saci de plastic si aduse in Bucuresti spre a fi aruncate in locuri special amenajate!:h5:cl Multumesc celor care au venit din provincie sa ne fie alaturi in special baietilor din Targoviste ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 (editat) Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" Oare cat o sa va pierdeti timpul sa scrieti mesajele astea...?:uameni Imi ia exact o secunda sa le sterg!:wink: Nu am fost clar? Tot ce e offtopic rad! Le scrieti dupa ce ies, maine sterg tot ...deci nu scapati! TODAY - NO COMPETITION! LOVE IS IN THE AIR! :ha: Editat Aprilie 11, 2010 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 11, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" Domnilor tin sa va anunt ca acum am ajuns acasa de la spalatorie, si nu inteleg cine cum si si ce .......n-a fost bun grataru :ha:,aveti glicemia scazuta:ha:lasatile incolo de cazane si puneti poze cu gratarul sa vada ce au pierdut cei care nu au venit:h5 Gagane :grin: am o singura poza de la gratar :wink: super tare :ha: cand te infrupti tu din premiile speciale :ha:, sper sa-ti placa mancacios mic :grin: (daca nu, spune-mi pe PM si o dilesc, pardon delete in doi timpi si trei copane :ha:):h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Schulti Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" Thank´s for the nice sunday now a few pic´s :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" si nu in ultimul rand ii multumesc si coechipierului meu Marele Alb :tk fratele meu de off-road si vanatoare! :h5 x2! cel mai tare copilot contemporan vazut de mine pana acum.... schulti, entschuldigung, dar mi-a scapat suzuki.... tot asa ar trebui sa mentionez si mercedes, opel, land rover (defender-ul ala de DB arata intr-un mare fel...), jeep (wrangler place la noi...da' nu prea avem incredere in tehnologia americana:ha:) etc.. ma rog, m-am lasat purtat cumva de discutie...s-a terminat noi ne-am simtit foarte, foarte bine, a facut bine la moral. sa nu uitam, in ciuda prognozei meteo, vremea a tinut cu noi..., daca ar fi plouat asa cum s-a anuntat, sunt tare curios cam ce impresii as fi citit pe aici... Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 11, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Re: 11 aprilie - A 2-a intalnire prieteneasco-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" Schulti, the second picture is fabulous!!! :br We want more... :pl:grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate