Vizitator ciulacflorin Postat Aprilie 3, 2010 Partajează Postat Aprilie 3, 2010 Astazi am profitat de aceasta frumoasa zi si am incins ambreajele masinilor. Chiar daca a fost o iesire scurta ne-am bucurat cu toti de putina adrenalina. Va urez tuturor un PASTE FERICIT si ,,transformati visul vostru in viata ca viata voastra vis sa fie!'' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ciulacflorin Postat Aprilie 3, 2010 Partajează Postat Aprilie 3, 2010 Re: Iesire scurta Ploiesti- Valeni 03.04. Paste fericit tuturor! ...si sunt sigur ca vor posta si ceilalti! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macinici Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Re: Iesire scurta Ploiesti- Valeni 03.04. Paste fericit tuturor! :W .... felicitari pentru achizitie, mai asteptam poze. Sa iti aduca multe satisfactii ( ... adica noroaie etc.) altfel trage un ochi pe http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=50612&page=8 este vorba de prima intalnire a entuziastilor offroad din Ploiesti-Prahova. Te asteptam..... Salutari de la Macinici " I don't always know what I'm talking about, but I know I'm right" -- Muhammad Ali Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate