andrei_save Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 buna seara . as vrea sa schimb si eu cauciucurile la nissan y61 din`99 cu unele mai mari( cele actuale sunt de 265/70R16 si as vrea sa-i pun de 35/12,5R16), m-ar interesa sa stiu cam cat trebuie sa o inalt si daca este de ajuns doar un body lift? sau cum este cel mai indicat?:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Re: inaltare y61 buna seara . as vrea sa schimb si eu cauciucurile la nissan y61 din`99 cu unele mai mari( cele actuale sunt de 265/70R16 si as vrea sa-i pun de 35/12,5R16), m-ar interesa sa stiu cam cat trebuie sa o inalt si daca este de ajuns doar un body lift? sau cum este cel mai indicat?:tk Ca sa-ti intre 35 ,trebuie so inalti din suspesie si sa-i faci si bodi lift daca nu vrei sa tai din ea. MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei_save Postat Aprilie 8, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2010 Re: inaltare y61 se poate inchide. multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate