Unimog4x4 Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 Am auzit ca iei o casa super cu doar 10.000e salarul mediu e 20e si e super viata OFF-ROAD cat vrei. Voi ce parere aveti? Tara e condusa execrabil si nu vreau sa mai vin 5 ani. A fost cineva acolo? E chiar asa? Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 Re: Imi sta in cap sa imigrez in Africa de Sud (ce parere aveti?) :ha::2dr:ha: Cred ca ai primit o scrisoare in care cineva i-ti vindea o casa cu 10.000E....:ha: Si la subiect...habar nu am! Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Re: Imi sta in cap sa imigrez in Africa de Sud (ce parere aveti?) Daca te duci repede, vezi si campionatul mondial. Acu cativa ani am cunoscut o persoana care o stat in Africa de Sud vre-o 5 ani. Era foarte incantata. S-o intors in romanica pt ca barbasu o fost inchis pt vreo 10 ani pt ceva evaziuni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Re: Imi sta in cap sa imigrez in Africa de Sud (ce parere aveti?) O fi bine, o fi rau.....au mai avut si altii dilema asta.....dar nu cred ca mai intra pe forum sa ne zica ce-a hotarat, daca a hotarat ceva..... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=48086&highlight=pleca Si, daca nu sunt indiscret, cum zici tu c-o sa te descurci acolo ? Iti cauti un job ? Pe salariu de ~ 20 euro ? Vinzi aici ce ai si te duci sa traiesti acolo si cand se termina banii te intorci ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
preda ion Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Re: Imi sta in cap sa imigrez in Africa de Sud (ce parere aveti?) :ha:du-te cu DOMNUL!:hw nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog4x4 Postat Aprilie 7, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Re: Imi sta in cap sa imigrez in Africa de Sud (ce parere aveti?) Cumpar 2 ap. cu 2 cam. si le inchiriez cu 200e/ap. si banii vor intra in cont. Deci eu vroiam sa ma duc acolo 5 ani la off-road si distractie continua.:grin: Iau femeia si am plecat, nu e greu. Am auzit ca acolo ai servitoare cu 20e + alte cheltuieli 70e/luna. E OK. Poate stau si 10 daca e bine.:grin: Nu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Re: Imi sta in cap sa imigrez in Africa de Sud (ce parere aveti?) Nenea Zoli, acolo nu e cu euro! Asta stiu precis!:ha:Si mai stiu ceva: esti alb! Deci...gasesti job!:y Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
preda ion Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Re: Imi sta in cap sa imigrez in Africa de Sud (ce parere aveti?) Nenea Zoli, acolo nu e cu euro! Asta stiu precis!:ha:Si mai stiu ceva: esti alb! Deci...gasesti job!:y :toplasa jobu! servitoarele sunt tentante:tk nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog4x4 Postat Aprilie 7, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Re: Imi sta in cap sa imigrez in Africa de Sud (ce parere aveti?) Am ras f. tare pe filmul asta.:ha::ha::ha: Poate o sa va convinga si pe voi....:grin: http://www.youtube.com/watch?v=yuideE9U5Y4 :gr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Re: Imi sta in cap sa imigrez in Africa de Sud (ce parere aveti?) daca te-ai hotarat deja detaliile nu mai conteaza, si eu cochetez cu ideea insa Africa de sud e pe locul 2, prioritara e Argentina. a'propos, ce-ti veni cu Africa de Sud ? DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Re: Imi sta in cap sa imigrez in Africa de Sud (ce parere aveti?) Anul trecut am petrecut cateva zile in compania unui sud african alb, din Johanesburg. Nu stiu ce salariu avea dar clar peste 20E/luna. De vreo cateva zeci e ori peste. Criminalitatea este foarte ridicata. Foarte multe jafuri armate, chiar si la semafor. Tipul locuia intr-un cartier de albi, imprejmuit cu gard de beton si sarma ghimpata si aparat de firma de paza inarmata. Regreta vremurile trecute, cand albii erau la putere. Acum populatia de culoare a invadat aparatul birocratic si lucrurile merg mai prost. Probabil ca poti locui si in zone neprotejate, cu 20E/luna, dar speranta ta de viata se va diminua considerabil. Puch 280GE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog4x4 Postat Aprilie 7, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Re: Imi sta in cap sa imigrez in Africa de Sud (ce parere aveti?) E viata iefina si super peisaje. Si mai am 8 care vor sa vina daca e OK. 2 sunt vanatori inraiti. Pana la urma trebuie sa merg intr-o vacanta de 2 saptamani sa vad exact cum e. Poate exista si ceva forumuri emigranti si acolo pot face ceva cercetari. Nu sunt Zoli de la Brasov sunt Iulian de la Sibiu.:grin: Nu trebuie sa ma leg prea mult acolo sa cumpar ceva. Pot sa stau si undeva in chirie la o super casa si atunci daca ma supar pot veni cand vreau eu. Mai greu e cu transportul masini mele de teren.:grin: Acolo e plin de WV T3 Syncro poate inchiriez una. Mai cercetam ca de aceeia am deschis topicul asta. Poate apare cineva care a fost acolo.:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog4x4 Postat Aprilie 7, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Re: Imi sta in cap sa imigrez in Africa de Sud (ce parere aveti?) Multumesc VLAD Asta chiar ma sperie....... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Re: Imi sta in cap sa imigrez in Africa de Sud (ce parere aveti?) ... Acum populatia de culoare a invadat aparatul birocratic si lucrurile merg mai prost. La noi aparatul birocratic este invadat de albi si uite unde am ajuns. :ha: Vai de noi. Probabil ca poti locui si in zone neprotejate, cu 20E/luna, dar speranta ta de viata se va diminua considerabil. La noi s-a diminuat speranta de viata in locurile protejate. :grin: PS. Pe mine ma tenteaza Noua Zeelanda. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Re: Imi sta in cap sa imigrez in Africa de Sud (ce parere aveti?) Scuza-ma Iuliane, a trecut PAstele asa ca mielul...la anul!:ha: Oricum, alegerea ta trebuie sa se bazeze si pe meseria pe care doresti sa o practici acolo. Si eu vreau sa plec din tara, in Canada, dar problemele apar cu jobul! Cat priveste criminalitatea...aici e o MARE PROBLEMA in Africa de Sud. Eu zic sa te gandesti de 3 ori inainte sa alegi aceasta destinatie! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog4x4 Postat Aprilie 7, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Re: Imi sta in cap sa imigrez in Africa de Sud (ce parere aveti?) Cred ca mai bine raman in Africa noastra condusa de babuini.:sc Nu am ce sa fac..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Re: Imi sta in cap sa imigrez in Africa de Sud (ce parere aveti?) PS. Pe mine ma tenteaza Noua Zeelanda. :grin: Am incercat eu. Nu merge! Acum cativa ani au avut un program de integrare a emigrantilor, dar l-au suspendat. Singura tara care mai ofera conditii de aclimatizare pentru noii veniti este Canada! Eu acolo am sa incerc sa plec. Daca ma ajuta Dumnezeu, la finalul anului voi folosi un server d'acolo!:top Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Re: Imi sta in cap sa imigrez in Africa de Sud (ce parere aveti?) Am incercat eu. Nu merge! Acum cativa ani au avut un program de integrare a emigrantilor, dar l-au suspendat. Singura tara care mai ofera conditii de aclimatizare pentru noii veniti este Canada! Eu acolo am sa incerc sa plec. Daca ma ajuta Dumnezeu, la finalul anului voi folosi un server d'acolo!:top norvegia ofera conditii mai bune decit canada, o gramada de olandezi au sters-o acolo. unimog - un lr discovery e in jur de 4000 e, eu am vrut sa cumpar unul pt. vacanta si sa-l revind. deci vw trece pe locul 2 ieri au aratat la stiri - in nl, ca noi latram asemanator cu ei - cum o adunatura de negri au asasinat un alb in baie pe motiv ca era alb. succes baieti! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Re: Imi sta in cap sa imigrez in Africa de Sud (ce parere aveti?) Daca ne dorim sa emigram atat de departe ......de ROMANICA.........treaba e nasoala rau! Un bun prieten de-al meu a lucrat vreo 3 ani in AFRICA ca inginer si a ramas "placut" impresionat si satisfacut de viata de noapte si de " servitoare" .In schimb s-a inbolnavit de malarie sau ceva asemanator , destul de grav, desi a fost obligat la plecare sa faca vaccinuri contra bolilor exotice! ( de luat in considerare si acest aspect) ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Re: Imi sta in cap sa imigrez in Africa de Sud (ce parere aveti?) http://en.wikipedia.org/wiki/Crime_in_South_Africa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DRAKUS Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Re: Imi sta in cap sa imigrez in Africa de Sud (ce parere aveti?) Hmm am eu un prieten de a fost acolo cam oluna,lucrurile nu sunt chiar cum par.... Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin: 2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Aprilie 8, 2010 Partajează Postat Aprilie 8, 2010 Re: Imi sta in cap sa imigrez in Africa de Sud (ce parere aveti?) Cumpar 2 ap. cu 2 cam. si le inchiriez cu 200e/ap. si banii vor intra in cont. Deci eu vroiam sa ma duc acolo 5 ani la off-road si distractie continua.:grin: Iau femeia si am plecat, nu e greu. Am auzit ca acolo ai servitoare cu 20e + alte cheltuieli 70e/luna. E OK. Poate stau si 10 daca e bine.:grin: Nu? si tot pentru 20 de euro ai si o sida prin casa cu servitoarea ta si vreo 5 negrii care sa te atace in fiecare noapte.........am vrut sa plec si eu in Dominicana unde cu 80.000 euro iti iei palat, dar toti prietenii de acolo au ajuns in Mexic, la fel si cei de prin Brazilia......toti erau sub stres si dormeau cu gratiile inchise la geamuri si inarmati. La fel si in Africa, nu e cum crezi sau ai auzit de la unii care au fost in vacante. Orice tara saraca de saraca, aduce criminalitate mare. Cat crezi ca poti sta asa sa te distrezi, o luna ....2.3.4 o sa o ei razana mai devreme decat crezi. In Dominicana, cu 80.000 euro iti iei casa ( si vreau sa spun ca arata exact cu ce vezi prin filme )de 500 m2 cu teren de 5000m2 6 dormitoare cu 6 bai, piscina si multi palmieri. Inchiriezi si stai din chirii si te plimbi pe plaja cand nu e cutremur, mai nou. Apoi te iau astia la ochi ca esti smecher si te ard tot timpul. Dar stai pe malul oceanului in caraibe sub palmieri :wink: Oricum, bafata daca pleci iar daca faci safari sau offroad sa ai grija la "pliznoci" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog4x4 Postat Aprilie 8, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2010 Re: Imi sta in cap sa imigrez in Africa de Sud (ce parere aveti?) DAR NU MAI MERG :grin: Am hotarat asta inca de ieri....:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 8, 2010 Partajează Postat Aprilie 8, 2010 Re: Imi sta in cap sa imigrez in Africa de Sud (ce parere aveti?) DAR NU MAI MERG :grin: Am hotarat asta inca de ieri....:grin: Intr-o zi te-ai hotarat si tot in ziua aia te-ai "dezhotarat"?:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cotizo Postat Aprilie 8, 2010 Partajează Postat Aprilie 8, 2010 Re: Imi sta in cap sa imigrez in Africa de Sud (ce parere aveti?) Ce bine ca nu mai pleci, poate vii cu fata aia din avatar la o tura... :x Niciodata nu esti destul de paranoic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate