Piratu Postat Aprilie 8, 2010 Partajează Postat Aprilie 8, 2010 Re: Imi sta in cap sa imigrez in Africa de Sud (ce parere aveti?) Este o tara frumoasa dar din pacate nu supraviestuiesti cu 20 euro pe luna , nici macar pe zi. Am fost de cateva ori si mi-a placut, sunt locuri frumoase dar este fffffffff periculos...nu exista stabilitate sociala, exista o lupta acerba intre albi si negri iar aceste lupte se dau pe strazi la miez de noapte. Nu cred ca-ti cumperi aprt cu 10.000 euro si nici nu cred ca iei 200 pe luna din chirie. Dar daca nu mai pleci degeaba discutam..... Table Mountain este atractia principala, urmeaza portul celor bogati, un oras exotic si foarte curat, plaje bantuite de marele alb, pietre pretioase,etc Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 8, 2010 Partajează Postat Aprilie 8, 2010 Re: Imi sta in cap sa imigrez in Africa de Sud (ce parere aveti?) Stiu eu o destinatie buna ...Angola ...Ramai fara bani mai ai o solutie ... mai vinzi o buca, o mana, un picior ...carnea de alb e delicatesa acolo! :uameni:ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Aprilie 8, 2010 Partajează Postat Aprilie 8, 2010 Re: Imi sta in cap sa imigrez in Africa de Sud (ce parere aveti?) Un loc bun unde sa te muti si unde am foarte multi colegi stabiliti este Tailanda.......foarte ieftin.....de preferat sa mergi fara sotie.......si cu 10.000 euro iti iei o proprietate faina......nu au probleme sociale...etc Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog4x4 Postat Aprilie 8, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2010 Re: Imi sta in cap sa imigrez in Africa de Sud (ce parere aveti?) ,,cotizo'' vin cu ea in 2saptamani. O pun sa se imbrace in chlotei de canuflaj top boxeri un pic deasupra de buculite si in partea de sus :top vede ea. E fotomodel e buna rau. Stam de aproape 3 ani, dar cred ca la anul nu mai scap de insuratoare.:sc Asta e.... Cand a auzit de Africa de sud a facut ca trenul.:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Aprilie 9, 2010 Partajează Postat Aprilie 9, 2010 Re: Imi sta in cap sa imigrez in Africa de Sud (ce parere aveti?) Un loc bun unde sa te muti si unde am foarte multi colegi stabiliti este Tailanda.......foarte ieftin.....de preferat sa mergi fara sotie.......si cu 10.000 euro iti iei o proprietate faina......nu au probleme sociale...etc Mexico !!....... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Aprilie 15, 2010 Partajează Postat Aprilie 15, 2010 Re: Imi sta in cap sa imigrez in Africa de Sud (ce parere aveti?) ai voia sa alergi negrii pe camp cu 4x4 ..???? ............. 3 negri intr-o puscarie din Africa de sud povestesc: Primul (5 ani): Treceam pe zebra si a venit un alb cu un mertan si m-a lovit de m-a runcat 10 m de la locul accidentului asa ca mi-a dat 5 ani pentru fuga de la locul accidentului. Al doilea (10 ani): Si eu trecem pe zebra cand a venit un alb cu un mertan si m-a lovit de m-a aruncat 10 m de la locul accidentului in curte la unul asa ca mi-a dat 5 ani fuga de la locul accidentului si 5 ani violare de domiciliu. Al treilea (15 ani): Asta nu-i nimic, eu trecem pe zebra cand a venit un alb cu un mertan si m-a lovit de m-a aruncat 10 m de la locul accidentului in curte la unul, care s-a enervat si mi-a bagat un cutit in mine asa ca am primit 5 ani fuga de la locul accidentului, 5 ani pentru violare de domiciliu si 5 ani port ilegal de arme. .......................... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Aprilie 15, 2010 Partajează Postat Aprilie 15, 2010 Re: Imi sta in cap sa imigrez in Africa de Sud (ce parere aveti?) daca ajungeti pe acolo sa va duceti la meciurile de polo....am inteles ca negri au casti albe si crocodilii albastre :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Aprilie 15, 2010 Partajează Postat Aprilie 15, 2010 Re: Imi sta in cap sa imigrez in Africa de Sud (ce parere aveti?) daca ajungeti pe acolo sa va duceti la meciurile de polo....am inteles ca negri au casti albe si crocodilii albastre :wink: si cand ai intreaba antrenorul daca mai pot juca,ei raspund.....pot dar n-am cu ce:tk:banana Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vladut Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Re: Imi sta in cap sa imigrez in Africa de Sud (ce parere aveti?) @Lipoveanu :ha: Mesaj pt. straini: Daca vine sfarsitul lumii, haideti in Romania ca noi suntem cu 100 de ani in urma.:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Re: Imi sta in cap sa imigrez in Africa de Sud (ce parere aveti?) Topicul asta cred ca se poate muta la sectiunea bancuri , omu nu mai pleaca Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate