cobrra Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 (editat) dupa cum majoritatea celor din aceasta mare familie cunosc am purces la infintarea unei ,,gasti 4x4 ploiesti,, mai oficial CLUB 4X4 PLOIESTI datorita adeziunilor mai multor pasionati.:cl drept urmare s-a adjudecat ca si data 18 04 2010 locatia de intalnire PECO ROMPETROL BLEJOI ora 8.30 --9.00. de stabilirea traseului se va ocupa ca intotdeauna un ,,maestru,, CRISTI 1 :2dr dupa cum se stia lista participantilor este deschisa si asa va ramane tutoror doritorilor:tk 1 cobrra 2 cristi 1 3 toyo-l 4 tibone 5 nessum 6 andrei popescu 7 marse 8 macinici 9 cezarium 10 mugur iacob 11 sierra 12 emanoil 13...... 14...., si mai vin participanti care momentan nu sunt menbri ai forumului:wink: deschid aceasta invitatie deschisa tuturor celor care ne cunosc si care au un statut mai vechi in aceasta bransa ,,comunitati,, precum ZDRENTE TEM .....KAMIKAZE TEAM... sa fie alaturi de noi si sa ne dea binecuvantarea acestei grupari chiar si pe post de NASI:h5 sunt bineveniti absolut toti doritorii:2dr apropo de gratar si lichide fiecare dupa dorinte si posibilitati:2dr MULTUMIM ANTICIPAT SI VA ASTEPTAM CU DRAG:h5 Editat Aprilie 13, 2010 de Yonutz Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Re: ,,Botez,, club-4x4-ploiesti 18-04-2010 trasee medii ,gratar si voie buna Reconfirm participarea!:banana daca mai era cazul... Se anunta o iesire pe cinste, abia astept:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihail Postat Aprilie 8, 2010 Partajează Postat Aprilie 8, 2010 Re: ,,Botez,, club-4x4-ploiesti 18-04-2010 trasee medii ,gratar si voie buna Shi io...! Respect. From all the things I've lost, I miss my mind the most [Mark Twain] Land Rover - Discovery 2 (Largareta) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 8, 2010 Partajează Postat Aprilie 8, 2010 Re: ,,Botez,, club-4x4-ploiesti 18-04-2010 trasee medii ,gratar si voie buna Prezent! :2dr Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierra213 Postat Aprilie 9, 2010 Partajează Postat Aprilie 9, 2010 Re: ,,Botez,, club-4x4-ploiesti 18-04-2010 trasee medii ,gratar si voie buna prezent si eu :P. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 9, 2010 Partajează Postat Aprilie 9, 2010 Re: ,,Botez,, club-4x4-ploiesti 18-04-2010 trasee medii ,gratar si voie buna BRAVO, baieti ... :h5 WELCOME in :cl! :y consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 9, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2010 Re: ,,Botez,, club-4x4-ploiesti 18-04-2010 trasee medii ,gratar si voie buna BRAVO, baieti ... :h5 WELCOME in :cl! :y[/QUOT invitatia este deschisa si pentru prieteni vechi:h5 va asteptam:2dr Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 9, 2010 Partajează Postat Aprilie 9, 2010 Re: ,,Botez,, club-4x4-ploiesti 18-04-2010 trasee medii ,gratar si voie buna Sper ca ploaia nu va reprezenta o bariera in calea fericirii nostre?:cl :2dr :jp1 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Aprilie 9, 2010 Partajează Postat Aprilie 9, 2010 Re: ,,Botez,, club-4x4-ploiesti 18-04-2010 trasee medii ,gratar si voie buna Prezent si eu.Salut la bajeti.si abia astept.RESPECT:cl:x:x:x:uameni Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Aprilie 9, 2010 Partajează Postat Aprilie 9, 2010 Re: ,,Botez,, club-4x4-ploiesti 18-04-2010 trasee medii ,gratar si voie buna Salut baieti, intentinez sa particip si eu, nu sunt sigur 100% dar in principiu vin. Pe unii dintre voi va stiu, pe ceilalti vreau sa va cunosc :2dr multumesc de invitatie nessum Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 9, 2010 Partajează Postat Aprilie 9, 2010 Re: ,,Botez,, club-4x4-ploiesti 18-04-2010 trasee medii ,gratar si voie buna Salut baieti, intentinez sa particip si eu, nu sunt sigur 100% dar in principiu vin. Pe unii dintre voi va stiu, pe ceilalti vreau sa va cunosc :2dr multumesc de invitatie nessum Suntem onorati prietene! :g Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 10, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Re: ,,Botez,, club-4x4-ploiesti 18-04-2010 trasee medii ,gratar si voie buna eu dau ,,bice,, cu masina :dr3 sper sa o termin pana atunci:pr1 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Aprilie 12, 2010 Partajează Postat Aprilie 12, 2010 Re: ,,Botez,, club-4x4-ploiesti 18-04-2010 trasee medii ,gratar si voie buna s-a stabilit care e traseul de duminica sau va fi unu surpriza? :grin: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stilgar Postat Aprilie 12, 2010 Partajează Postat Aprilie 12, 2010 Re: ,,Botez,, club-4x4-ploiesti 18-04-2010 trasee medii ,gratar si voie buna primiti si din Ilfov? jaguar X-Type 2.5 Mitsu L200 Jeep XJ 4.0 BMW R1200GS HONDA CBR600RR HUSABERG 450e Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 12, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2010 Re: ,,Botez,, club-4x4-ploiesti 18-04-2010 trasee medii ,gratar si voie buna sunt bine veniti toti doritorii si toti cei care sunt alaturi de noi:tk Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
milescusilvian Postat Aprilie 12, 2010 Partajează Postat Aprilie 12, 2010 Re: ,,Botez,, club-4x4-ploiesti 18-04-2010 trasee medii ,gratar si voie buna Mentionati si voi despre ce tip de traseu este. Poate veni o masina fara cauciucuri MT (de strada- sau AT?) De exemplu la plimbarea de ieri - care nu a fost- nu aveai ce sa cauti fara MT-uri si acest lucru sa precizat de la primul post in acea discutie. Poate veni si o masina lunga? Probleme cu zgarieturile? Multe sufe? Daca iese masina din service pana vineri vin si eu(vopsitorie capitala + scut nou motor, trepte inox inlocuite, overfendere schimbate) . Anunt inainte.:2dr P.S: sa nu uitati carbunii, painea, sarea si saci de gunoi. :2dr:2dr L200 2007 :2dr:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Geoars Postat Aprilie 12, 2010 Partajează Postat Aprilie 12, 2010 Re: ,,Botez,, club-4x4-ploiesti 18-04-2010 trasee medii ,gratar si voie buna Prietenii vechi nu se uita ... 99% vin si eu - singurul motiv care nu m-a lasat sa merg nici duminica asta la prieteneasca/haiduceasca este o varicela (varsat de vant) pe care l-am cules de la ala mic.:ha: Nu prea e de ras, ca ma simt ca dracu si arat ca el. Sper sa mai imi treaca si sa apar. Multumesc de invitatie Nessum. ''Nimeni nu are dreptul sa priveasca o alta persoana de sus decat in momentul in care se apleaca si ii intinde o mana de ajutor'' ------------------------ Toyota Hilux 2001 2.4TD Honda Accord 2007 2.4 AT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 12, 2010 Partajează Postat Aprilie 12, 2010 Re: ,,Botez,, club-4x4-ploiesti 18-04-2010 trasee medii ,gratar si voie buna Unde faceti inaugurarea? Sau e secret? Daca pot sa ma strecor printre probleme ... incercam sa ajungem si noi! Vineri comunic exact daca pot ajunge... :wink: Mi-ar face placere sa-mi revad prieteni vechi si sa cunosc pe altii noi! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Aprilie 13, 2010 Partajează Postat Aprilie 13, 2010 Re: ,,Botez,, club-4x4-ploiesti 18-04-2010 trasee medii ,gratar si voie buna salut , puteti sa precizati mai multe detalii privid traseul si cit de echipata trebui sa fie masina ?:cl As dori sa ajung si eu cu sotia sa ne plimbam sa facem un gratar si sa ne cunoastem!!!!!!!!!!poate de data asta ajung si eu ca sapt trec nu am putut ajunge la intinlirea haiduceasca .:banana:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Aprilie 13, 2010 Partajează Postat Aprilie 13, 2010 Re: ,,Botez,, club-4x4-ploiesti 18-04-2010 trasee medii ,gratar si voie buna salut , puteti sa precizati mai multe detalii privid traseul si cit de echipata trebui sa fie masina ?:cl As dori sa ajung si eu cu sotia sa ne plimbam sa facem un gratar si sa ne cunoastem!!!!!!!!!!poate de data asta ajung si eu ca sapt trec nu am putut ajunge la intinlirea haiduceasca .:banana:tk Salut Cristian, nu inteleg, tu inca nu te-ai cunoscut cu sotia ta? :ha: Glumeam, sa nu te superi, dar asa reiesea din fraza scrisa de tine mai sus :2dr Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 13, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2010 Re: ,,Botez,, club-4x4-ploiesti 18-04-2010 trasee medii ,gratar si voie buna ca si dificultate a traseului va fii de genul.... orice pentru oricine:ha: ca si pregatire a utilajelor traseul mediu. . gratare si voie buna pentru insotitoare si copii . distractie si aventura pentru piloti:2dr sunt bine veniti toti doritorii:h5 ps daca vremea nu permite atunci se va purcede la organizarea unui mars dar cu dificultate medie.:h5 va multumim si va asteptam:tk detalii mai pe parcurs:be:Hr Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 13, 2010 Partajează Postat Aprilie 13, 2010 Re: "Botez" CLUB4x4 Ploiesti 18-04-2010 trasee medii ,gratar si voie buna Din Brasov salutare!!!! Nu putem trece cu vederea un asemenea botez !!!!! La masa festiva se pregateste si o echipa de la noi! NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TractoRila Postat Aprilie 13, 2010 Partajează Postat Aprilie 13, 2010 Re: "Botez" CLUB4x4 Ploiesti 18-04-2010 trasee medii ,gratar si voie buna Daca gasesc sa-mi schimb vasul de expansiune voi veni si eu altfel o sa faca febra scufita rosie. Observ ca se strange lume :banana dar locatia pentru punctul de plecare o sa devina neancapatoare, recomand ceva mai mare. Daca de traseu se ocupa Cristi1 o sa fie un traseu interesant cu siguranta. ''Viata trebuie savurata, nu suportata'' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 13, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2010 Re: "Botez" CLUB4x4 Ploiesti 18-04-2010 trasee medii ,gratar si voie buna Daca gasesc sa-mi schimb vasul de expansiune voi veni si eu altfel o sa faca febra scufita rosie. Observ ca se strange lume :banana dar locatia pentru punctul de plecare o sa devina neancapatoare, recomand ceva mai mare. Daca de traseu se ocupa Cristi1 o sa fie un traseu interesant cu siguranta. pana in statia peco este parcarea de tiruri dupa calea ferata:h5 waww :2dr:Wcati crezi ca vor venii?:W Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 13, 2010 Partajează Postat Aprilie 13, 2010 Re: "Botez" CLUB4x4 Ploiesti 18-04-2010 trasee medii ,gratar si voie buna @Cezarium ...ai vb cu GPScu? Cred ca are el ce cauti ...:h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate