sfatupopular Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 (editat) Re: Jimny - ne trebuie nanotehnologie sau merge si altceva? Eu am o folie pe samurai,este transparenta,asa l-am luat. Cred ca este mai degraba pt protectie urbana,prin padure am reusit sa-l zgarii(de fapt sa zgarii folia). Ideea este ca urme se vad oricum. Dca totusi te intereseaza folia transparenta de la 3m sau carbon,da-mi un p.m. si-ti dau nr de tel al unor baieti care au asa ceva.Nu-l postez pe forum ca sa nu semene a reclama. Mai exista varianta targ vitan,unde am vazut imitatie de carbon(mai multe culori) la vreo 80 lei mp. Editat Decembrie 4, 2010 de sfatupopular adaugare info daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 (editat) Re: Jimny - ne trebuie nanotehnologie sau merge si altceva? ...... Din toti baietii care i-am cunoscut si se dau nici unu nu are folie si nu le e mila daca da cu masina in pomi sau o juleste:ha:. Si la doi ani o vopsesti ca sa treci ITP-ul? La un filtru, politistul mi-a cerut pv de constatare pentru o indoitura la o aripa din spate pe care tocmai o facusem in padure. Daca-ti ridica talonul pentru "aspect necorespunzator" si ajungi la RAR, trebuie sa te duci cu masina ca noua. Editat Decembrie 5, 2010 de stane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shoricelu Postat Decembrie 5, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2010 (editat) Re: Jimny - ne trebuie nanotehnologie sau merge si altceva? pe-asta cu vopsitul pentru ITP nu pot sa o cred. Inspectia Tehnica Periodica - asa cum si numele o spune - e menita sa admita doar autovehiculele a caror stare tehnica nu pune in pericol viata celor din autovehicul si a participantilor la trafic. De la asta la simtul estetic al celor care se uita la masina mea.... e cale lunga. Si daca-i zgaraie pe retina, ce? Le duc un catalog TOP GEAR sa se dreaga dupa aia.... PS: si - ca sa nu fim off-topic, revin cu o intrebare pusa si pe alt forum: nu stie nimeni vopseaua aia grunjoasa si aproape abraziva? Cica daca dai cu un lantete de-a lungul caroseriei, singura urma care ramane e a lantetelui care isi lasa din substanta datorita porozitatii si a duritatii "nemaipomenite" a acestei vopsele... Stie cineva de unde o putem achizitiona? Editat Decembrie 5, 2010 de shoricelu Jimny "moapsa" M13A Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Re: Jimny - ne trebuie nanotehnologie sau merge si altceva? pe-asta cu vopsitul pentru ITP nu pot sa o cred. Inspectia Tehnica Periodica - asa cum si numele o spune - e menita sa admita doar autovehiculele a caror stare tehnica nu pune in pericol viata celor din autovehicul si a participantilor la trafic. De la asta la simtul estetic al celor care se uita la masina mea.... e cale lunga. Si daca-i zgaraie pe retina, ce? Le duc un catalog TOP GEAR sa se dreaga dupa aia.... Te inseli, la ITP masina trebuie sa fie impecabila dpdv aspect (vopsea, zgarieturi, indoituri, suprafete vitrate). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Re: Jimny - ne trebuie nanotehnologie sau merge si altceva? PS: si - ca sa nu fim off-topic, revin cu o intrebare pusa si pe alt forum: nu stie nimeni vopseaua aia grunjoasa si aproape abraziva? Cica daca dai cu un lantete de-a lungul caroseriei, singura urma care ramane e a lantetelui care isi lasa din substanta datorita porozitatii si a duritatii "nemaipomenite" a acestei vopsele... Stie cineva de unde o putem achizitiona? Aia e vopsea epoxidica de podele industriale, hale, etc., 2 componente, in care se amesteca nisip de Quartz de diferite granulatii in functie de rugozitatea dorita pt. a o face "nealunecoasa". Am folosti si eu asa ceva pt. a face "nealunecoase" niste scari metalice la noi in firma. Ideea de a vopsi cu asa ceva masina, mi se pare grozava. Voi aprofunda...:grin:. Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Re: Jimny - ne trebuie nanotehnologie sau merge si altceva? Intereaba-l pe Googu de ' vopsea antiderapanta ' , ' sisteme clorcauciuc ', 'vopsea clorcauciuc ' ...si te lamuresti instant . E mai simplu decit te astepti . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shoricelu Postat Decembrie 5, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Re: Jimny - ne trebuie nanotehnologie sau merge si altceva? Intereaba-l pe Googu de ' vopsea antiderapanta ' , ' sisteme clorcauciuc ', 'vopsea clorcauciuc ' ...si te lamuresti instant . E mai simplu decit te astepti . Cos, si ce-ai asteptat pana acum ca sa ne dezlegi si noua misterul??? :2dr Jimny "moapsa" M13A Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Re: Jimny - ne trebuie nanotehnologie sau merge si altceva? Imi cer scuze cu palaria in mina . Nimeni nu-i perfect . Cei care ma cunosc stiu ca nu tin meseria ascunsa dupa batista . Daca sint la momentul potrivit si la locul potrivit pot ajuta . Mai intreaba-ma .... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate