soimu Postat Aprilie 13, 2010 Partajează Postat Aprilie 13, 2010 (editat) http://www.patrol-gr.net/patrol_2010.php am ramas socat ce cacat de suv au reusit sa scoata din filmulet am vazut ca fata e independenta... Editat Ianuarie 29, 2011 de Yonutz forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 13, 2010 Partajează Postat Aprilie 13, 2010 Re: a mai murit o legenda ...patrol Dragule, Ala nu e Patrol ...e o minciuna de masina! :uameni Ce marca? Nu stiu si nici nu ma intereseaza ... nici cred ca pe vreunul ...Pretul exorbitant trebuia justificat intr-un fel sau altul ... Avioane dastea de sosea vor aparea cu miile, masini pursange de teren ... mai putin! O sa ne batem la un moment dat pe legendara Dacia 1100 sau pe un Fiat 850 ... masini clasice ... simple dar cu stil! O sa ramanem insa cu amintirea placuta ca am avut sansa sa fim contemporani cu masini adevarate ... :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat Aprilie 13, 2010 Partajează Postat Aprilie 13, 2010 Re: a mai murit o legenda ...patrol este copy paste la Toyota LC 200 - concurenta serioasa la categoria vapoare de lux. DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Aprilie 13, 2010 Partajează Postat Aprilie 13, 2010 Re: a mai murit o legenda ...patrol Soimu`!! N-a murit. E doar o optiune : vrei vapor, vezi mai sus. Vrei off road , vezi http://www.alibaba.com/product-free/106603388/NISSAN_PATROL_4X4_4_2_DIESEL.html 4,2 diesel, NOU, vechiul Y61 "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Endevour Postat Aprilie 13, 2010 Partajează Postat Aprilie 13, 2010 Re: a mai murit o legenda ...patrol Nu vad de ce asa mirare, pt ca masini cu adevarat fiabile, de calitate, cu target precis si specializate in domeniul lor nu prea se mai fac din 2000/2004 incoace... Acum cumparam cu munti de bani tehnologii la moda - opulente dar mai putin dedicate unui anumit scop. Marfa fura ochii si banii din cont. Ai celor ce-i au evident. Yonutz, chiar azi am gasit in Oradea o Dacia 1100 de vanzare, intr-o stare excelenta de altfel...5000 euro negociabil...eu zic sa va clatiti pe fata si sa pregatiti banii pt masini din vremea cand se faceau compromisuri doar la dotari, nu si la tehnica si fiabilitate. Sunt sigur ca detineti sau cunoasteti astfel de auto...stati doar deoparte din calea valului de modernism. :old “If you want to see Africa bring a Land Cruiser, if you want to meet the people bring a Land Rover” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Aprilie 13, 2010 Partajează Postat Aprilie 13, 2010 Re: a mai murit o legenda ...patrol eu abia astept sa se lanseze si un europa motorul asta ... poate fac un transplant... sa vad planetare de y61 facute zob...ca la jeep :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Aprilie 13, 2010 Partajează Postat Aprilie 13, 2010 Re: a mai murit o legenda ...patrol Sper sa nu-l vad niciodata in fata ochilor , ar fi trebuit sa-l numeasca '15% Patrol + 75 % SUV ' . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rupere2004 Postat Aprilie 13, 2010 Partajează Postat Aprilie 13, 2010 Re: a mai murit o legenda ...patrol Eu sunt fericit ca a aparut acest model. Sincer Nu inteleg de ce nu va place! Imi voi lua cu siguranta 1 bucata cind se lanseaza in Romania.:banana Modelul asta e " nirvana " chirurgilor de caroserii.:grin: Parca ii vad pe "taietorii de suv-uri " cu un zambet de satisfactie si cu flexul in mana. " Mama cat fier de distrus " jumate din bani ii recuperam de la Remat !:ha::ha: Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdanys Postat Aprilie 13, 2010 Partajează Postat Aprilie 13, 2010 Re: a mai murit o legenda ...patrol subscriu la parerea cu lc200....cand am vazut prima poza m-am gandit ca ii gresit numele topicului. defenderul ii dus de cand cu motorul de ford lc 120 dus, varianta noua ii avion patrolul se vede ca e dus. dupa mine singurele ramane sunt toyotele pt asia....gen 79 etc. restul sunt transformate conform cererilor de pe piata...deci asta e. isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Aprilie 13, 2010 Partajează Postat Aprilie 13, 2010 Re: a mai murit o legenda ...patrol Incet,incet masinile adevarate in care soferul era principalul factor care decidea cum trebuie sa se comporte masina pe sosea sunt inlocuite cu masini care au tot mai multe calculatoare sub capota in care soferul este o "cantitate neglijabila" in conduita de drum a masini.Nu se mai fabrica masini rezistente si fiabile pentru ca nu aduc profit.De ce sa fabici o masina care nu se strica niciodata sau se strica ceva nesemnificativ foarte greu gen nissan 160,260,y60,suzuki samurai,toyota lc60,lc70,lc80,etc, cand poti fabrica o masina care la cea mai mica defectiune te lasa in drum, te uiti la ea si nu ai ce-i face pentru ca computerul este la putere si trebuie sa suni la serviceul de reprezentanta care te usuca de bani pentru o reparatie minora.Daca masina nu se strica farbicantului i se diminueaza semnificativ profitul.Peste ceva ani am sa scot la licitatie batrana toyota hj60:ha::ha:.:ha: sau am sa fac acasa un fel de muzeu la intrarea caruia cei care vor sa vada o masina clasica vor plati o suma de bani:top:ha::ha::ha:. Din putina franceza pe care o mai stiu am dedus ca noul patrol are suspensie independenta atat fata cat si spate,poate ne lamureste cineva care are cunostinte mai vaste de limba franceza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Aprilie 13, 2010 Partajează Postat Aprilie 13, 2010 Re: a mai murit o legenda ...patrol http://www.patrol-gr.net/patrol_2010.php am ramas socat ce cacat de suv au reusit sa scoata din filmulet am vazut ca fata e independenta... un fleac.....l-au ciuruit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Endevour Postat Aprilie 13, 2010 Partajează Postat Aprilie 13, 2010 Re: a mai murit o legenda ...patrol Scurt si la obiect ! :h5 “If you want to see Africa bring a Land Cruiser, if you want to meet the people bring a Land Rover” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Re: a mai murit o legenda ...patrol mare pacat! Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Re: a mai murit o legenda ...patrol R.I.P Respectati batranii care au ramas.....aveti grija de ei sa nu o ia pe urmele urmasilor lor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Re: a mai murit o legenda ...patrol ar fi trebuit sa-l numeasca '15% Patrol + 75 % SUV ' . Si restul de 10% cum?:grin: Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Re: a mai murit o legenda ...patrol Si restul de 10% cum?:grin: Skoda fabia ... la asta ma duce gindul cind vad masina. La o fabie mai mare :ooo I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boczarionut Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Re: a mai murit o legenda ...patrol Si restul de 10% cum?:grin: SUV-o-Patrol:ha: Totusi e o masina ca si altele din categoria ei LC 200, Range Rover si aceste referinte au facut schimbari majore mizand mai mult pe lux decat pe off-road Patroll Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
workaholic_ro Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Re: a mai murit o legenda ...patrol Probabil ca voi fi rastagnit pentru asta, dar imi permit sa am o parere putin diferita pe ici pe colo si imi asum riscul de a o spune: 1. amnarul si cremenea sunt cele mai fiabile scule de aprins focul si totusi folosim bricheta; impacati-va cu gandul ca pompa clasica de injectie si carburatorul sunt in drum spre muzeu; argumente sunt tone, nu insist aici; 2. toata stima pentru "clasice", in ultimii 80-90 de ani diversi fabricanti au sclipiri de geniu si au produs adevarate opere de arta, cam in toate perioadele; Dacia 1100 nu e printre ele, decat poate daca e masina in care ti-ai pus-o pentru prima data cu regina balului; nici opt cinzeci. 3. nu sunt un fan Humvee, dar o fi oare chiar atat prost, ca din cate stiu cam pica la examenul de numaratoare a puntilor rigide ? nu discut aici despre planetare facute la fabrica de chibrituri, dar poate cineva sa ma lamureasca despre superioritatea geometrica a puntii clasice ? 4. mitul cu fiabilitatea vechiturilor e la fel de fals ca mitul sigurantei intr-un Mercedes Cobra; motoarele de azi tin de cateva ori mai mult; ca mai crapa cate-un senzor asta-i alta poveste, EMS-urile au destula redundanta ca sa nu te lase in drum dintr-un fleac; revin la Cobra: da cu el intr-o Laguna si vezi ai cui pasageri isi pun bocancii pe dulap. 5. nu-i o masina de teren; e ceea ce vrea sa arate, un cuirasat confortabil atat pe sosea cat si pe hotar; am un prieten care are o balena din aia de Toyota, V8 benzina, motor urias, consum nesimtit; nu-i campioana smarcurilor dar nu ti-e rusine cu ea nici pe dealuri; e pur si simplu altceva decat un Puch, dar totusi 4x4. Ar mai fi, dar aud deja ca ati bagat glont pe teava; trageti, dar va rog s-o faceti cu argumente; nu sunt adeptul polemicii ca scop, sper intr-o discutie constructiva; personal sunt in plin proces de invatare despre ce inseamna sculele astea. Multam de intelegere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Endevour Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Re: a mai murit o legenda ...patrol NU se poate mai mult, mai repede si mai bine. Nu toate 3 odata ! De aceea FIABILITATEA a scazut sensibil la produsele din anii 90 fata de anii 80 si la produsele de dupa 2004 fata de cele din 2000, aici deja ma refer strict la industria auto... Asa ca un SUV a ajuns sa coste cat o casa in America si ca sa vezi, vizitele la service sunt mai dese pt unii decat drumurile "necesare" la WC pt altii... am o experienta concreta, dar ma gandesc ca nu-i locul s-o povestesc fie si pe scurt...cu ce inseamna VAG ca grup auto. :y “If you want to see Africa bring a Land Cruiser, if you want to meet the people bring a Land Rover” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Aprilie 18, 2010 Partajează Postat Aprilie 18, 2010 Re: a mai murit o legenda ...patrol Probabil ca voi fi rastagnit pentru asta, dar imi permit sa am o parere putin diferita pe ici pe colo si imi asum riscul de a o spune: 1. amnarul si cremenea sunt cele mai fiabile scule de aprins focul si totusi folosim bricheta; impacati-va cu gandul ca pompa clasica de injectie si carburatorul sunt in drum spre muzeu; argumente sunt tone, nu insist aici; 2. toata stima pentru "clasice", in ultimii 80-90 de ani diversi fabricanti au sclipiri de geniu si au produs adevarate opere de arta, cam in toate perioadele; Dacia 1100 nu e printre ele, decat poate daca e masina in care ti-ai pus-o pentru prima data cu regina balului; nici opt cinzeci. 3. nu sunt un fan Humvee, dar o fi oare chiar atat prost, ca din cate stiu cam pica la examenul de numaratoare a puntilor rigide ? nu discut aici despre planetare facute la fabrica de chibrituri, dar poate cineva sa ma lamureasca despre superioritatea geometrica a puntii clasice ? 4. mitul cu fiabilitatea vechiturilor e la fel de fals ca mitul sigurantei intr-un Mercedes Cobra; motoarele de azi tin de cateva ori mai mult; ca mai crapa cate-un senzor asta-i alta poveste, EMS-urile au destula redundanta ca sa nu te lase in drum dintr-un fleac; revin la Cobra: da cu el intr-o Laguna si vezi ai cui pasageri isi pun bocancii pe dulap. 5. nu-i o masina de teren; e ceea ce vrea sa arate, un cuirasat confortabil atat pe sosea cat si pe hotar; am un prieten care are o balena din aia de Toyota, V8 benzina, motor urias, consum nesimtit; nu-i campioana smarcurilor dar nu ti-e rusine cu ea nici pe dealuri; e pur si simplu altceva decat un Puch, dar totusi 4x4. Ar mai fi, dar aud deja ca ati bagat glont pe teava; trageti, dar va rog s-o faceti cu argumente; nu sunt adeptul polemicii ca scop, sper intr-o discutie constructiva; personal sunt in plin proces de invatare despre ce inseamna sculele astea. Multam de intelegere. Ei domnilor ...cand am sa vad un rahat cu perje (noul Patrol) contruit pentru fite si si vanitate umana ca se va comporta in teren la fel ca un y60 sau 61 am sa ma las de off road !!! suntem cativa pe forumul asta care am vazut cativa curajosi cu ceva utilaje asemanatoare prin teren ....:ha::ha::ha: asa ca adevaratele Patroale vor fi la mare cautare in viitorul foarte apropiat...care cauta asa ceva ar trebui sa se miste repejor :old:old:old prefer asa ceva nu hidosenia aia !!! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Aprilie 18, 2010 Partajează Postat Aprilie 18, 2010 Re: a mai murit o legenda ...patrol legenda abia acum incepe sa se spuna ... acum cand nu se vor mai fabrica .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Aprilie 19, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Re: a mai murit o legenda ...patrol legenda abia acum incepe sa se spuna ... acum cand nu se vor mai fabrica .... asa e si daca ne gandim la ce spunea colegul nostru despre tehnologie vs clasic, va dau un exeplu concret, cu riscul ca ma repet am fost acum 2 ani musafir la un prieten in ungaria omul INTAMPLATOR a doua zi (duminica) urma sa mearga la 50 km de budapesta sa cumpere un patrol y60 pana aici nimic deosebit intervin mici detalii care fac povestea interesanta 1. omul este reprezentatnul jaguar in ungaria si are cel mai mare service din budapesta, mare pasonat de masini (e patronul, nu un angajat) 2. omul avea un range rover nou, din 2006 (era in 2008) su un SUV honda 3. omul nu face DELOC offroad, nu e vanator sau pescar am intrebat care erau motivele pentru care vinde range roverul si se urca in ceva fara abs, fara clima, cu sprint de baba (era cu motor de 2.8) omul a mai avut 2 y60, unul a fost furat si a fost despagubit de asigurari si celalat lavandut sa isi ia masina performanta a luat range rover cu motor mare, confort etc dupa nenumarate inconveniente electronice care il lasau balta pe ici pe colo, cireasa de pe tort a fost cand a facut o pana de cauciuc, a schimbat raota si masina nu mai s-a ridicat (suspensie pneumatica) fiind nevoit sa cheme trailer sa o duca la service omul a spus ca cat timp a condus Y60 NICIODATA nu la lasat in drum si nu a avut probleme majore, ca nu mai vrea electronica, ca nu mai vrea confort, vrea fiabilitatea data de mecanica simpla si neasistata de nici un fel acestea fiind spuse, putem sa preferam fiecare orice, de aceea avem atatea opriuni, dar practic, situatia sta altfel decat vor campaniile pubilicitare sa o coloreze si societatea de consum doreste fiabilitate mica si intretinereFOARTE scumpa cu ce ma incalzeste pe mine personal ca motorul tine +200k daca mici chestii se defecteaza la fiecare 30k sau mai des, chestii care nu sunt importante, dar care ma lasa in drum SI NU AM CE SA II FAC decat sa o duc pe triler la reprezentanta unde platesc pt interventie si un cacat de plastic, cat as fi dat pe un motor intreg la o masina mai veche dar fara electronica...si care tine cam tot ata ca cel asistat, chiar daca consuma cu un litru mai mult la 100km in plus, discutand de transmisii...nu pot sa cred ca avem un termen de comparatie intre independent si rigid... poate daor daca vrem sa fim machiavelici, ca in rest, nu poti sa faci o paralela la fiabilitate intre ele desigur, poti sa incepi sa compari tipurile avand in vedere ca la una ai confort si la cealalta fiabilitate...si sa te gandesti care iti e mai potrivita, dar comparatie intre ele ca fiabilitate..nu se poate ca nu nu sunt pe aceeasi pagina patrolul prin modelele de y61 era pe un drum superb, cu ceva electronica, dar pastrand fiabilitatea transmisiei la cote maxime taind si acest avantaj, ma intreb de ce nu e pathfinder sau altfel botezat, ca patrol nu poti sa ii spui...spun eu forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Re: a mai murit o legenda ...patrol Probabil ca voi fi rastagnit pentru asta, dar imi permit sa am o parere putin diferita pe ici pe colo si imi asum riscul de a o spune: 1. amnarul si cremenea sunt cele mai fiabile scule de aprins focul si totusi folosim bricheta; impacati-va cu gandul ca pompa clasica de injectie si carburatorul sunt in drum spre muzeu; argumente sunt tone, nu insist aici; 2. toata stima pentru "clasice", in ultimii 80-90 de ani diversi fabricanti au sclipiri de geniu si au produs adevarate opere de arta, cam in toate perioadele; Dacia 1100 nu e printre ele, decat poate daca e masina in care ti-ai pus-o pentru prima data cu regina balului; nici opt cinzeci. 3. nu sunt un fan Humvee, dar o fi oare chiar atat prost, ca din cate stiu cam pica la examenul de numaratoare a puntilor rigide ? nu discut aici despre planetare facute la fabrica de chibrituri, dar poate cineva sa ma lamureasca despre superioritatea geometrica a puntii clasice ? . mai, eu cred ca ai o opinie destul de eronata despre problema, zic eu ca toata electronica in teren nu valoreaza nimic in fata mecanici de calitate. Eu nu am Patrol, am un Terrano si ce pot sa iti spun e asa: la puntea fata (independenta) mai mereu cade ceva: o bieleta, o bucsa de una de alta, in sfarsit imi face necazuri mai des, puntea spate care e rigida niciodata nimic, acum calculeaza si tu cum o sa fie noul Patrol fata de ala vechi. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Re: a mai murit o legenda ...patrol Am un Terrano si ce pot sa iti spun e asa: la puntea fata (independenta) mai mereu cade ceva: o bieleta, o bucsa de una de alta, in sfarsit imi face necazuri mai des, puntea spate care e rigida niciodata nimic Asta pentru ca mergi cu fata! Mergi si cu spatele in teren sa vezi ca-ti da cu virgula si acolo!:grin: Cu fata sari, rupi malurile, lovesti mult, brachezi si dai in span etc. Eu rupeam la Patrol cate doua MRL-uri pe iesire daca abordam "trialuri". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
workaholic_ro Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Re: a mai murit o legenda ...patrol Ramane valabila nelamurirea cu privire la superioritatea in teren a unei solutii fata de alta (care ?); punti sau independente. Nu vreau sa stiu cum, cand si ce se rupe, ma intereseaza manevrabilitatea, stabilitatea, siguranta, eficienta. Fiabilitatea tine de conceptie si fabricatie, confortul de fite, sa le lasam pentru alta discutie. Despre restul, ne-am spus fiecare parerea sau am dat verdicte, am lamurit ca portocala e mai rotunda decat e castravetele verde, nu merita sa dezvoltam. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate