Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Airbag Y 61

ozo

Postări Recomandate

Buna ziua

Cum pot reseta un senzor de airbag pentru un Y61, in asa fel sa nu se mai aprinda becul in bord( am cumparat masina cu airbagul sarit).

Eventual de unde pot sa cumpar un airbag dreapta la un Y61 din 2003, la un pret decent (poate fi si secondhand)

Scuze pentru toate intrebarile (senzor ulei, airbag) dar ma omoara masina asta.Bordul se aprinde ca bradul de carciun.

multumesc

Vremurile e grele.

oamenii e nervosi, are arme ,trage

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Airbag Y 61

taie-i alimentarea la becul(rile) din bord...:2dr

aibag sofer sau dead's place?:grin:

Airbagul din dreapta e cu pb.

Vremurile e grele.

Link spre comentariu

citat din ZD30_patrol, un fel de "manual after-market"

AIR BAG(S) SYSTEM - DISABLING

Thanks to TUFFGU & GQ

Always disable the air bag system when working on steering components.

Disabling the air bag system is simply a matter of turning the ignition off, disconnecting both

Negative and Positive battery terminals in that order, and wait at least 3 minutes. During this

time it is still possible for the air bag(s) to deploy, therefore work should not be commenced on

the air bag system for at least 3 minutes.

atata timp cat y61 nu are OBDII si deci iti impune service-urile proprii, cam greu sa faci lucrurile ca la carte

cred ca un simulator ar putea inlocui functia airbagului dar nu stiu cum sa-l faci...

poate stie altcineva:old

Link spre comentariu

Buna ziua

Cum pot reseta un senzor de airbag pentru un Y61, in asa fel sa nu se mai aprinda becul in bord( am cumparat masina cu airbagul sarit).

Eventual de unde pot sa cumpar un airbag dreapta la un Y61 din 2003, la un pret decent (poate fi si secondhand)

Scuze pentru toate intrebarile (senzor ulei, airbag) dar ma omoara masina asta.Bordul se aprinde ca bradul de carciun.

multumesc

Ca sa ti se stinga becul ,trebuie inlocuit air bag ,reparat calculatorul ,cetenturile ,si pe urma resetat sistemul:h5

MITSUBISHI DE FAMILIE

Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie

Link spre comentariu

:old adica in traducere...ucide becele sau scoate banii!multi!

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

1.domnu, nu inseamna ca daca matali ai dat de nishte frairuti care nu stiu sa-ti repare fierul, conduce la ideea ca masina e proasta. Pe mine unul, ma duce cu gandul, ca, proprietarul are ceva probleme de......... logistica.

2.iti place sa compari mere cu pere, adica LJ70 cu Y61, adica ceva din anii 90 cu ceva din anii 2000. Da, amandoua sunt 4x4 si amandoua merg cu motorina, asemanarile se opresc AICI.

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

1.domnu, nu inseamna ca daca matali ai dat de nishte frairuti care nu stiu sa-ti repare fierul, conduce la ideea ca masina e proasta. Pe mine unul, ma duce cu gandul, ca, proprietarul are ceva probleme de......... logistica.

2.iti place sa compari mere cu pere, adica LJ70 cu Y61, adica ceva din anii 90 cu ceva din anii 2000. Da, amandoua sunt 4x4 si amandoua merg cu motorina, asemanarile se opresc AICI.

Buna ziua

multumesc pt raspuns .

Intamplarea face sa lucrez de mai bine de 15 ani numai cu camioane ,in momentul de fata , cam 350 de bucati, si vre-o 200 de semiremorci , pe care le gestionez, intretin , repar... etc. Poate ca Nissanul nu-i camion, dar cel putin pot sa fac o diferenta de calitate , dintre un produs bun sau rau.

Am si un Lancruiser pe care l-am luat la mana bucata cu bucata si pot sa iti spun ca acolo exista calitate.

Totusi cred ca de cand Nissanul a fuzionat cu Renault calitatea produsului a scazut simtitor , iar piesele de schimb au crescut ca pret , fara nici o justificare.

Cand spun ca Nissanul nu mai este ce a fost , stiu de ce o spun , iar mintile luminate la care am dus-o este un reprezentant Nissan in Arad.

cu stima

Vremurile e grele.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare