Yonutz Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 (editat) @Trupa care pleaca de la Bucuresti catre Ploiesti: ora 07.00 intalnire la benzinaria de dupa McD. Otopeni (Rompetrol) ora 07.30 plecare spre Ploiesti (sa avem timp sa ne bem cafeaua impreuna) O sa deschid un topic ptr plecare ... sa centralizam datele mai bine! Cei care n-au mijloc de locomotie vedeti la cine va lipiti! ora 08.30 intalnirea cu restul grupului, respectiv cu colegii de la Ploiesti Cei anuntati si pe care ii stiu: 1.Gaganu + Razvanutza + Yonutz (3 intr-o barca + tzambalul) 4.Astral 5.Stefan79 + consoarta 6.Sanduzzo 7.Zamonkh 8.Bobinator + copilot 9.Horace 10.Didone (?) 11.Csaf + copiloata 12.Brutaru Cristian Ionut + copiloata Pe masura ce va adaugati actualizez primul post! Niste numere de telefon de contact Yonutz (0743 122 225) Gaganu (0761 334 433) ... in caz ca va rataciti ... :ha: Editat Aprilie 17, 2010 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Re: Plecare bucuresteni la botezul "Club4x4 Ploiesti"! Ma poti trece si pe mine + una bucata nevasta + una bucata gratar si evident cu una bucata Mitzu. Dupa neiesirea de duminica trecuta...abia asteptam ocazia sa va revad :D Doar ca nu am reusit sa aduc modifcari Mitzului...asa ca venim tot cu roti de sufragerie dar mult sange in cardan! :tk www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SANDUZZO Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Re: Plecare bucuresteni la botezul "Club4x4 Ploiesti"! prezent si eu +una bucata copilot(bodyguard)!:tk:x:2dr TOYOTA LC V8-4.5 TOYOTA COROLLA-TOYOTA AVENSIS TOYOTA HILUX 3.0-TOYOTA LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zamonkh Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Re: Plecare bucuresteni la botezul "Club4x4 Ploiesti"! si eu si eu :old... si pentru ca masinuta mea inca nu e gata de noroaie vin cu una bucata trooper cu tot cu sofer :ha: Toyota LJ 70 Suzuki GSX-R 750 Yamaha Virago Citroen C4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Re: Plecare bucuresteni la botezul "Club4x4 Ploiesti"! Hm ..imi pare rau ca nu pot veni ...succes in tot ce v-ati propus :h5......saptamana asta sunt la nunta unor prieteni iar saptamana viitoare la nunta surori mele unde Zdreanta de Gaganul e nasul mare :2drasa ca suntem in pregatiri :x tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobinator Postat Aprilie 17, 2010 Partajează Postat Aprilie 17, 2010 Re: Plecare bucuresteni la botezul "Club4x4 Ploiesti"! Prezent si eu cu copilot cu tot ! B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
csaf Postat Aprilie 17, 2010 Partajează Postat Aprilie 17, 2010 Re: Plecare bucuresteni la botezul "Club4x4 Ploiesti"! Trag tare sa ajung la 07,30 (renunt la cafeaua de la benzinarie, dar asta este), impreuna cu un copil(ot?), o nevasta si o vitara cam stock.:grin: Suzuki Vitara JLX 1,6 16v LWB - ZUZA Skoda Fabia Combi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Aprilie 17, 2010 Partajează Postat Aprilie 17, 2010 Re: Plecare bucuresteni la botezul "Club4x4 Ploiesti"! prezent , vin si eu cu sotia!!!!!!! Cu gratarul si cu trooper-ul. ramane pe maine la 07 00 la rompetrol.:cl:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate