mackie Postat Aprilie 17, 2010 Partajează Postat Aprilie 17, 2010 Salut, detin un manual de reparatii Isuzu, pt modelele AMIGO/PICK-UPS/RODEO/TROOPER. 1981-96. Daca doreste cineva ceva info din el , pot scana si trimite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogidan21 Postat Aprilie 18, 2010 Partajează Postat Aprilie 18, 2010 Re: Manual de reparatii isuzu daca mi-ai putea trimite si mie o copie ti-as fi foarte recunascator. uite adresa me de e-mail: marinescu_bogdan2003@yahoo.com Suzuki Vitara 94 1.6i Isuzu Trooper II 97 3.2I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Aprilie 18, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2010 Re: Manual de reparatii isuzu problema e ca nu il am in format digital , si are vreo vreo 200 de pagini. daca te intereseaza ceva sectiune in special as putea scana.... ceea ce te intereseaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
10NUT Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Re: Manual de reparatii isuzu Colegu si eu asi fi interesat sa-l am cu bunavointa ta. Mare nevoie asi avea de el. Cauta o modalitate de copiere(sacanare sau xerox ) care sa-ti convina tie si spune doleantele ca normal toata lumea trebuie motivata. Mersi mult ptr intelegere. :hi ISUZU TROOPER II / zuzu, zuzu iese ursu...! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rogozan_marcel Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Re: Manual de reparatii isuzu Imi poti scana si mie partea cu trooper 3.1 d te rog sau un tlf cind vin in cj sa facem un xerox.ms.:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Aprilie 19, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Re: Manual de reparatii isuzu am sa incerc totusi sa il scanet undeva tot, sa fie pe in format digital. Revin cand am vesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogidan21 Postat Aprilie 20, 2010 Partajează Postat Aprilie 20, 2010 Re: Manual de reparatii isuzu am sa incerc totusi sa il scanet undeva tot, sa fie pe in format digital. Revin cand am vesti. Iti multumim mult colegu...Cand il scanezi ne spui cat a costat scanarea si cotizam toti cei care avem nevoie de el....Si pe mine ma intereseaza motorizarea 3.2....Si toata electrica de pe el...Mai ales ca a murit aerotermaMai functioneaza doar treapta 4. Suzuki Vitara 94 1.6i Isuzu Trooper II 97 3.2I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toeds Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: Manual de reparatii isuzu Salut, detin un manual de reparatii Isuzu, pt modelele AMIGO/PICK-UPS/RODEO/TROOPER. 1981-96. Daca doreste cineva ceva info din el , pot scana si trimite. salut, ma intereseaza si pe mine manualul.daca ai reusit sa-l scanezi da-mi si mie un tel - 0734378225 sau id topdecor2003. multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: Manual de reparatii isuzu Manualul, baieti :grin:, a ajuns la mine de la mackie odata cu Isuzu Rodeo, asa ca..., sa curga berile :x:ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toeds Postat Noiembrie 27, 2010 Partajează Postat Noiembrie 27, 2010 Re: Manual de reparatii isuzu e ok, e mai aproape de mine. cit despre bere, va curge.:x:x:x,.....:ha: dupa 10 dec. ma iau cu treaba la masina si te caut. toate bune ! ps: e tare caraciumba... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Noiembrie 27, 2010 Partajează Postat Noiembrie 27, 2010 Re: Manual de reparatii isuzu Este OK, uite asa mai face omu` o cetirica de Craciun, o bucata de sorici... :ha:! Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rogozan_marcel Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Re: Manual de reparatii isuzu Off-Road Runner doi litri de palinca de salaj se accepta?:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Re: Manual de reparatii isuzu Amu` se accepta :grin: da` fotocopiile nu sunt incluse in spirt..., pardon, palinca! :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Re: Manual de reparatii isuzu Dupa cum spunea si mackie, manualul are vreo 200 de pagini fata-verso :grin: maine ma duc la un centru de copiere, fac o copie completa si o dau si la legat, dupa care am sa va pot spune un pret pentru o copie (fara trimis si fara bere, palinca si alte spirtoase :ha: ..., daca aude careva care nu ma cunoaste zice ca cine stie ce alcoolic sunt :ha: si cand colo eu duc o viata de sportiv, se stie :y) si dupa, voi deschide o lista cu cei care-si doresc o copie, OK?! P.S. Sorry, nu ma complic cu scanari, copieri pe bucati, ca nu am timp..., de pierdut..., asa ca cine va dori o copie completa, cu placere, cine nu...:ooo Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Re: Manual de reparatii isuzu M-am dus cu manualul (ca daca ziceam cu cartea iesea o cacofonie de toata frumusetea :ha:) la un xerox de qualite :wink:, s-au uitat la ea luuuuung :ha: (ca are peste 200 de coli, deci fata-verso 400 de pagini..., dupa cum va spuneam :grin:) si mi-au spus ca xerox + legat = undeva pe la 90 RON... Asa ca daca mai ezista :grin: doritori, asta e pretul..., fara taxe de trimitere curier... :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toeds Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Re: Manual de reparatii isuzu salut, road runner, pretul e bun, tinem legatura. cit despre spirtoase.....mai vedem :2dr !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmins Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: Manual de reparatii isuzu SALUTARE AM SI EU UN ISUZU TROOPER DIN 93 3.1 TDI SI AM MAARE NEVOIE DE MANUALUL DE REPARATII IN SPECIAL DIAGRAMA CU FIRELE SI RELEE, SIGURANTE DIN CUTIA DE LA MOTOR - CODURILE DE CULORI ETC. CREZI CA POTI SA MA AJUTI, MULTUMESC cosmin.simionica@gmail.com Salut, detin un manual de reparatii Isuzu, pt modelele AMIGO/PICK-UPS/RODEO/TROOPER. 1981-96. Daca doreste cineva ceva info din el , pot scana si trimite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate