Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Manual de reparatii isuzu

mackie

Postări Recomandate

Re: Manual de reparatii isuzu

Colegu si eu asi fi interesat sa-l am cu bunavointa ta. Mare nevoie asi avea de el. Cauta o modalitate de copiere(sacanare sau xerox ) care sa-ti convina tie si spune doleantele ca normal toata lumea trebuie motivata. Mersi mult ptr intelegere.

:hi

ISUZU TROOPER II / zuzu, zuzu iese ursu...!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am sa incerc totusi sa il scanet undeva tot, sa fie pe in format digital. Revin cand am vesti.

Iti multumim mult colegu...Cand il scanezi ne spui cat a costat scanarea si cotizam toti cei care avem nevoie de el....Si pe mine ma intereseaza motorizarea 3.2....Si toata electrica de pe el...Mai ales ca a murit aerotermaMai functioneaza doar treapta 4.

Suzuki Vitara 94 1.6i

Isuzu Trooper II 97 3.2I

Link spre comentariu

• 7 luni mai târziu...

Salut, detin un manual de reparatii Isuzu, pt modelele AMIGO/PICK-UPS/RODEO/TROOPER. 1981-96.

Daca doreste cineva ceva info din el , pot scana si trimite.

salut, ma intereseaza si pe mine manualul.daca ai reusit sa-l scanezi da-mi si mie un tel - 0734378225 sau id topdecor2003. multumesc

Link spre comentariu

Manualul, baieti :grin:, a ajuns la mine de la mackie odata cu Isuzu Rodeo, asa ca..., sa curga berile :x:ha:

Link spre comentariu

Este OK, uite asa mai face omu` o cetirica de Craciun, o bucata de sorici... :ha:!

Link spre comentariu

Amu` se accepta :grin: da` fotocopiile nu sunt incluse in spirt..., pardon, palinca! :ha:

Link spre comentariu

Dupa cum spunea si mackie, manualul are vreo 200 de pagini fata-verso :grin: maine ma duc la un centru de copiere, fac o copie completa si o dau si la legat, dupa care am sa va pot spune un pret pentru o copie (fara trimis si fara bere, palinca si alte spirtoase :ha: ..., daca aude careva care nu ma cunoaste zice ca cine stie ce alcoolic sunt :ha: si cand colo eu duc o viata de sportiv, se stie :y) si dupa, voi deschide o lista cu cei care-si doresc o copie, OK?!

P.S.

Sorry, nu ma complic cu scanari, copieri pe bucati, ca nu am timp..., de pierdut..., asa ca cine va dori o copie completa, cu placere, cine nu...:ooo

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

M-am dus cu manualul (ca daca ziceam cu cartea iesea o cacofonie de toata frumusetea :ha:) la un xerox de qualite :wink:, s-au uitat la ea luuuuung :ha: (ca are peste 200 de coli, deci fata-verso 400 de pagini..., dupa cum va spuneam :grin:) si mi-au spus ca xerox + legat = undeva pe la 90 RON...

Asa ca daca mai ezista :grin: doritori, asta e pretul..., fara taxe de trimitere curier... :h5

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

SALUTARE AM SI EU UN ISUZU TROOPER DIN 93 3.1 TDI SI AM MAARE NEVOIE DE MANUALUL DE REPARATII IN SPECIAL DIAGRAMA CU FIRELE SI RELEE, SIGURANTE DIN CUTIA DE LA MOTOR - CODURILE DE CULORI ETC. CREZI CA POTI SA MA AJUTI, MULTUMESC

cosmin.simionica@gmail.com

Salut, detin un manual de reparatii Isuzu, pt modelele AMIGO/PICK-UPS/RODEO/TROOPER. 1981-96.

Daca doreste cineva ceva info din el , pot scana si trimite.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare