Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Y61: Microbuuu allaaaa :D Dorinta implinita ... urmeaza ... greul

sokatu

Postări Recomandate

Salutare,

Dupa cum spuneam cu ceva timp in urma ca urmeaza sa iau un Y61 , dorinta sa si implinit . Impreuna cu batranu am achizitionat un Y61 din 98 , 2,8 TDI , Verde ca cetina de brad, cu o dunga pe parbriz, 210.000 km si inca se aduna . Pentru inceput ca sa imi fac si eu pofta de off road ma mancat... sa ies cu gumele de sosea la putin noroi...cu amicu care are un Feroza....eu ii zic la masinutza aia drujba... nush de ce dar de fiecare data cand o vad .... ma gandesc la un motor mic si turat... drujba. Iesim ... ici colo ... vad ca dam de noroii... cupleaza .. ca doar el mergeam in fata, cuplez si eu ... il las inainte sa nu cumva sa faca vreo boacana si sa o scape peste jucaria mea, o ia inainte... eu dupa el... la un moment dat ajungem undeva .. unde pur si simplu se ingusta drumu ... e cu gume cat de cat mai ooff decat mine mere brici inainte eu, cu slik-urile ... ajunga ... rotile se invart dar de trecut mai departe ioc.... atunci gata... decizia a fost luata... prima investitie inaltare si gume. Dam inapoi... sa coboram de pe coclauri la vale . O iau inainte eu cu utilaju.... cobor o panta aprupta... acum nici nu stiu cate grade are... in fine foarte abrupta.... la un moment dar gaura in partea dreapta... eu cu slick-urile .... fuge acaretu tocma in santu ala.... cu chiu cu vai o scot de acolo si o iau la vale... in a 1 a .... masina mergea ca si cum... as cobora o panta cu schiurile si fara franaa...... adrenalina inunda corpul meu ... urlu.... la propriu.... in sfarsit ajung jos si reusesc sa opresc.... ma dau jos ma uit si zic....wow....sa-mi.... betonn nn mai vreauuu... Astept colegu cu drujba... eu de urcat inapoi nu ca nu vroiam nu puteam ca aveam slik-uri .... ma urc la pas si imi dau seama ca am ... tenisi in picioare.... urcam panta ca pe gheata.... mai aveam putin si bagam 4x4 la propriu ... ajung in varf... de unde am iesit eu acolo a intrat el... masina joasa... si aproape sa o rastoarne ... ne chinuim.... impingem ... nici o sansa... zic ma .... maine venim cu sufa si cu acaretu meu si o scoate.... astia ca nu si nu ... se face bezna si ora 00:00 reusesc sa ii conving... plecam... a doua zi venim cu sufa... echipati corespunzator.... il scot ca pe un morcov din pamant .... frumos frumos.... abia astept sa reiau... dar cu gume si innaltat.

P.S. Imi cer scuze pentru greselile gramaticale si de exprimare... poate or sa mai fie . Hai noroiiii

Pozele sunt inainte de incident ... adica in drum spre incident , in timpul acestuia nu avea cine sa faca poze.

Editat de Yonutz
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Microbuuu allaaaa :D Dorinta implinita ... urmeaza ... greul Y61

:brbuna alegere :h5sa-l stapanesti sanatos .

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

:brbuna alegere :h5sa-l stapanesti sanatos .

te vazusi azi ... adica acu vreo 20 min la dristor... salivam..... amvazut gps-ul :)) frumosss... asa tre sa il fac si pe al meu .

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Heh si acu problemee..... monstruletzu verde scoatea fum da ce fummmmm de numa numa ,.... repede il iau si il duc la mecanic... ce sa aiba,... nenea care la avut inainte a pus motorina proasta... si erau imbacsite filtrele... le-am schimbat si acum trage ca un tanc :D ... se aduna banii pt modificar i :D

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare