Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesire offroad Craiova - Fantanele

m5power

Postări Recomandate

Re: Iesire offroad Craiova - Fantanele

Mda...am lasat un comentariu la un filmulet...exceptand gasca si distractia (super de altfel),dar daca va vedea cineva va arata cu degetul...eu am comiso aproape asemanator si am fost admonestat dur de catre membrii participanti ai intalnirii..si da aveau dreptate(facusem o urcare fara rost in vazul lumii sa arat eu ce ''jmecher'' is eu si masina mea...nu va critic doar aveti putina atentie fata de natura ca nu strica...hai vam pupat si mult noroi sub roate.

P.S. Stiu ca oricum faceti ce vreti ,dar ganditi-va ca unii colegi impaduresc anumite zone,altii protejeaza vanatul si cam toti suntem oleaca eco (nu emo) si la fel mai facem cate o prostioara..dar daca se repeta (prostioara) e cam grav...:h5

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Iesire offroad Craiova - Fantanele

Mda...am lasat un comentariu la un filmulet...exceptand gasca si distractia (super de altfel),dar daca va vedea cineva va arata cu degetul...eu am comiso aproape asemanator si am fost admonestat dur de catre membrii participanti ai intalnirii..si da aveau dreptate(facusem o urcare fara rost in vazul lumii sa arat eu ce ''jmecher'' is eu si masina mea...nu va critic doar aveti putina atentie fata de natura ca nu strica...hai vam pupat si mult noroi sub roate.

P.S. Stiu ca oricum faceti ce vreti ,dar ganditi-va ca unii colegi impaduresc anumite zone,altii protejeaza vanatul si cam toti suntem oleaca eco (nu emo) si la fel mai facem cate o prostioara..dar daca se repeta (prostioara) e cam grav...:h5

Ma vad nevoit sa te contrazic, sub nici o forma iesirea nu a daunat naturii. 100% din timp s-a mers pe drum, sau pajiste agricola cu regenerarari, balta rutiera, zona inundata previous teren arabil etc.

Crede-ma ca respect natura, nu numai pe principii "eco", m-a ocup si cu plantarea de padure (salcam, plop) si reabilitarea eologica a zonelor erodate/distruse de torenti, perdele forestiere etc, pt romsilva, intr-adevar contracost, dar e munca si ma dispera sa vad arbustul smuls de simex, golurile alpine facute sleauri de tot felu`de offroaderi care fac 8-ri si rup iarba, copacu` sfasiat de cablurile de la trolii, sau apa colcaind de peturi de bere de la cocalarii-manelari de pretutindeni.

Cu stima

Editat de m5power
"Tara mea, e o vesnica ridicare din umeri.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare