Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ecran mai mare garmin 60csx

georgei23

Postări Recomandate

salut

ieri m-am ratacit in parcul comana pe un route pe care il facusem acasa; vreo ora m-am chinuit prin namol prin padure (cu un c-crosser stock); cind am aj acasa si am descarcat trackul pe pc in 30 de sec mi am dat seama unde am gresit

ce am inteles a fost ca ecranul lui 60csx e cam mic

stie cineva daca e posibil sa scot prin vreun cablu ce se vede pe displayul garminului pe un monitor mai decent sau alta combinatie (care sa nu implice cararea laptopului cu windows pe care sa am instalata harta)

sau cum sa instalez hartile si comunicarea cu garminul pe asus eeepc linux (din nou fara sa il ucid pe eeepc cu windows-ul)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: ecran mai mare garmin 60csx

Garminul 60 este un aparat dedicat folosirii in offroad pe motocicleta, bicicleta sau perpedes! Nu merge legat la un monitor mai mare!

Daca vrei ceva mai mare tre sa schimbi aparatul.

Achizitioneaza un USB Garmin si impreuna cu softul de linux vei face din eee un navigator pe cinste!

Mai sunt ceva optiuni dar acum nu am link-urile, poate sa le gasesc mai pe seara! Exista un monitor care il poti lega prin usb la eee cu touch screen

Link spre comentariu

Multumesc pentru reply.

Am cauta pe site-ul garmin si iata ce am gasit, ca si cerinte minime ale dispozitivului la care se leaga. Nu mentioneaza nimic de masini linux, cum e asus eee pc-ul.

"Cerinţe minime PC: Procesor din categoria Pentium sau compatibil cu aceasta, sistem de operare Windows® 2000 sau mai nou; 32 MB RAM; cel puţin 2 GB de spaţiu disponibil pe unitatea disc, unitate DVD; placă video şi monitor cu capacitate de culoare de 16-biţi; maus sau alt dispozitiv de indicare, este recomandat accesul la Internet

*Cerinţe minime Windows Mobile: Sistem de operare Windows Mobile ® 2003 sau mai nou (activat cu tehnologie Bluetooth® fără fir), 16 MB memorie pentru program (doar Pocket PC), minim 128 MB stocare pe card, stocare de 2GB pentru randament deplin card

*Cerinţe minime Palm: Palm OS 5.4 sau mai nou (activat pentru tehnologia fără fir Bluetooth), 8 MB memorie pentru program, minim 128 MB stocare pe card, stocare de 2 GB pentru randament deplin consultaţi http://www.garmin.com/mobilephones/ pentru date despre compatibilitatea anumitor dispozitive"

Stii pe cineva care a facut schema asta? Trebuie butonat putzin in linux (la care eu nu ma pricep deloc)?

Am sa incerc sa sun si la garmin romania.

Link spre comentariu

Poti conecta 60CSx-ul prin cablul USB la un "lactop", tablet-PC, net-book etc., pe care sa ai instalat:

Garmin mobile PC

http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=4049

sau

nRoute-ul Garmin - vezi pe net

sau

BaseCamp

http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=4435

si harta pe care vrei sa te misti.

Folosesti GPS-ul ca receptor si vei avea pe harta pozitia.

... BRAKES ARE FOR PUSSIES !..
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

pina la urma am abdicat de la principii si am facut compromisul instalind windos ul pe eeepc. si lasind linuxul pe un card sdhc,de unde buteaza automat;

merge ok

problema rezolvata;

se poate inchide topicul!multumesc celor care au contribuit cu sugestii!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare