bogidan21 Postat Aprilie 20, 2010 Partajează Postat Aprilie 20, 2010 (editat) Salutare baieti....Odata cu ploile astea de primavara am observat ca masina mea se comporta ca un colector de apa...Adica intra in ea apa....In partea din fata dreapta la nivelul picioarelor pasagerului se prelinge apa pe mocheta....Acum ceva timp am dat aripa dreapta jos si grila de la stergatoare jos dar nu am vazut pe unde se prelinge....Acum astept sa se faca frumos sa ma it din interior dar e un manunchi mare de fire care e pe acolo....Intrebarea ar fi daca stiti pe unde itra apa voi cei care ati umblat pe acolo.... Si alta problema ar fi ca a murit aeroterma...Primele 3 tyrepte de fapt...merge decat pe treapta 4 ventilatorul...Va multumesc mult si sper ca ma puteti indrepta spre directia buna. Editat Aprilie 20, 2010 de Astral Suzuki Vitara 94 1.6i Isuzu Trooper II 97 3.2I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Aprilie 20, 2010 Partajează Postat Aprilie 20, 2010 Re: Probleme : apa in interior; aeroterma Daca iti bagi capu sub bord in partea pasagerului, se vede direct aeroterma, si pe acolo intra si tevile de apa pt calorifer. uitate daca nu se prelinge apa din instalatie ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flaviu Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Probleme : apa in interior; aeroterma la un prieten al meu la un suzuki Jimny intra apa pe la parbriz parbrizul nu era lipit bine intra in masina, si pune pe cineva sa toarne apa pe masina,si poate vezi de unde vine asta daca nu scade apa din instalatia de racire,ca daca scade atunci poate fi caloriferul de la incalzire din masina Toyota RJ 70 1991 2.4 b http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 Re: Probleme : apa in interior; aeroterma Primele trei trepte merg printr-un reostat care probabil a fost afectat de apa care se prelinge pe acolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 Re: Probleme : apa in interior; aeroterma Salutare baieti....Odata cu ploile astea de primavara am observat ca masina mea se comporta ca un colector de apa...Adica intra in ea apa....In partea din fata dreapta la nivelul picioarelor pasagerului se prelinge apa pe mocheta....Acum ceva timp am dat aripa dreapta jos si grila de la stergatoare jos dar nu am vazut pe unde se prelinge....Acum astept sa se faca frumos sa ma it din interior dar e un manunchi mare de fire care e pe acolo....Intrebarea ar fi daca stiti pe unde itra apa voi cei care ati umblat pe acolo.... Si alta problema ar fi ca a murit aeroterma...Primele 3 tyrepte de fapt...merge decat pe treapta 4 ventilatorul...Va multumesc mult si sper ca ma puteti indrepta spre directia buna. Dupa stiinta mea apa intra pe la parbriz...., dar trebuie sa te lamuresti daca intra numai stand pe loc sau si in mers. Daca intra si in mers, pe langa parbriz apa poate sa mai intre si din compartimentul motor sau contra aripa. Cel mai bine este sa te bagi sub bord, cu o lanterna, cand ploua si sa incerci sa identifici pe unde vine apa... Legat de pozitiile pe care functioneaza aeroterma: pe aeroterma exista o rezistenta/reostat cu mai multe iesiri (functie de treapta cuplata) si se poate sa fie firele intrerupte/arse. Tot atat de bine este posibil sa fie contactele de pe comanda oxidate sau sterse si practic sa nu inchida circuitul de alimentare al aerotermei. most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogidan21 Postat Aprilie 24, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2010 Re: Probleme : apa in interior; aeroterma Dupa stiinta mea apa intra pe la parbriz...., dar trebuie sa te lamuresti daca intra numai stand pe loc sau si in mers. Daca intra si in mers, pe langa parbriz apa poate sa mai intre si din compartimentul motor sau contra aripa. Cel mai bine este sa te bagi sub bord, cu o lanterna, cand ploua si sa incerci sa identifici pe unde vine apa... Legat de pozitiile pe care functioneaza aeroterma: pe aeroterma exista o rezistenta/reostat cu mai multe iesiri (functie de treapta cuplata) si se poate sa fie firele intrerupte/arse. Tot atat de bine este posibil sa fie contactele de pe comanda oxidate sau sterse si practic sa nu inchida circuitul de alimentare al aerotermei. o sa incerc zilele astea sa ma uit pe unde intra apa...Nu am avut timp pana acum ca am fost plecat cu ea...Ce sa zic asina e ca un tanc...Am tras cu ea 1.5 tone pe pante care abea le urcai cu picioarele...M-a surprins foarte mult masina si in sensul placut....Bafta baieti si o sa revin cu ceva concret....Apropo se gasesc mrl-uri manuale pentru isuzu???Si ar fi mai bune acelea decat astea automate???Ca ma gandesc ca nu ar mai invarti grupul fata cu cele manuale cand merge pe 2X4...Voi ce ziceti merita investitia? Suzuki Vitara 94 1.6i Isuzu Trooper II 97 3.2I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 24, 2010 Partajează Postat Aprilie 24, 2010 Re: Probleme : apa in interior; aeroterma Ref la cuplajele manuale - incearca la Gepetto sau la GTC Auto! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Aprilie 24, 2010 Partajează Postat Aprilie 24, 2010 Re: Probleme : apa in interior; aeroterma Eu am pus AVM-uri , si sunt ff multumit , cred ca au fost vreo 650 lei, sau asa ceva..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogidan21 Postat Aprilie 25, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: Probleme : apa in interior; aeroterma Eu am pus AVM-uri , si sunt ff multumit , cred ca au fost vreo 650 lei, sau asa ceva..... Eu din ce stiu mlr-urile manuale suntbune pentru ca iti reduc uzura grupului fata si a planetarelor pentru ca nu mai sunt invartite odata cu roata atunci cund esti in modul 4X2....O sa fac si eu o investitie de genul asta dar mai spre toamna pentru ca acum mai sut multe de facut la masina...inclusiv un retus de vopsea in anumite zone unde e luata de rugina...Va multumesc mult pentru ajutor. PS.Mackie de unde ai luat avm-urile? Suzuki Vitara 94 1.6i Isuzu Trooper II 97 3.2I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: Probleme : apa in interior; aeroterma Deja aţi dat-o din Tanţa-n Bălălău... :2dr Care e legătura între MRL-uri şi apa din interior?! Poate-mi scapă mie ceva... :ha: Asta sună a off-topic! :y :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogidan21 Postat Aprilie 25, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: Probleme : apa in interior; aeroterma Deja aţi dat-o din Tanţa-n Bălălău... :2dr Care e legătura între MRL-uri şi apa din interior?! Poate-mi scapă mie ceva... :ha: Asta sună a off-topic! :y Scuze daca am dat-o in off-topic dar nu roiam sa mai deschid inca un topic sa intreb de una alta...Sunt nou in domeniul 4X4 si de asta...O sa ma rezum la problema pe care am scris-o in titlu. Suzuki Vitara 94 1.6i Isuzu Trooper II 97 3.2I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: Probleme : apa in interior; aeroterma Scuze daca am dat-o in off-topic dar nu roiam sa mai deschid inca un topic sa intreb de una alta...Sunt nou in domeniul 4X4 si de asta...O sa ma rezum la problema pe care am scris-o in titlu. No offence man!, just joke! :h5 N-o lua personal! Poti deschide cate topicuri ai nevoie, atat timp cat nu gasesti deja deschise, pe subiectele care te intereseaza! :y :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
samurai Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: Probleme : apa in interior; aeroterma Am si eu probleme cu apa la smurai,intra in masina prin ventilatie.Stie cineva pe unde ar trebui sa iasa apa din grila de langa parbriz? Grila asta nu se poate de jos deci nu pot vedea pe unde ar trebui sa iasa apa.In concluzie nu pot curata eventualele gauri infundate. Dacia 500 Lastun(Pt showuri TV) Mercedes-Benz B200 CDI(Pentru nevasta) Nissan Patrol Y60 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate