Gil Postat Mai 18, 2011 Partajează Postat Mai 18, 2011 Re: poze suzuki O gramada de poze cu Suzuki: http://www.facebook.com/group.php?gid=122508194426591&v=photos&closeTheater=1 Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JokR Postat Iunie 11, 2011 Partajează Postat Iunie 11, 2011 Re: poze suzuki http://www2.izook.com/?page_id=40 Lay back & wach the sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Iunie 23, 2011 Partajează Postat Iunie 23, 2011 Re: poze suzuki http://www2.izook.com/?page_id=40 off topic se pare ca si altii au masinile pe GPL - aici ii spune "propane" on - faina tare masinuta ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iunie 23, 2011 Partajează Postat Iunie 23, 2011 Re: poze suzuki se incadreaza la suzuki?? defapt o sa se incadreze pe masina:old:2dr:2dr http://img26.imageshack.us/img26/3926/photoipe.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan93 Postat August 23, 2011 Partajează Postat August 23, 2011 Re: poze suzuki faina firma asta de masini, e buna, am auzit ca nu cosuma mult...:wink:care-i cea mai iefitna noua?! In timpul liber joc jocuri cu masini Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius_br Postat August 26, 2011 Partajează Postat August 26, 2011 Re: poze suzuki si ceva poze cu o vitara putin pregatita....chiar e de vanzare pe autovit :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 Re: poze suzuki jucaria aia de troliu e pus la caternica :ha::ha:. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat August 30, 2011 Partajează Postat August 30, 2011 Re: poze suzuki faina firma asta de masini, e buna, am auzit ca nu cosuma mult...:wink:care-i cea mai iefitna noua?! Salut! Ai postat cumva la misto ? Ai dreptate, e faina marca asta de masini, e buna, are tabla cam proasta dar merge, samuraiul intradevar nu prea consuma mult cu toate ca mai mananca si el vreo 10litri in functie de imprejurari... Samurai nou nu se mai fabrica decat prin australia parca pentru ferme si nu se poate inmatricula. Vitara se mai fabrica dar primul model nu se compara cu actualul ...diferenta de plastic....modelul costa in jur de 25000euro, in functie de dotari Jimny se mai fabrica si il gasesti nou, e tot un fel de samurai din privinta dimensiunilor, si caracteristicilor off-road la pretul de vreo 15000 euro .... PS: Ce-l mai ieftin e SX4 care costa 12000, e 4x4, dar nu cred ca te coafeaza modelul respectiv, deci ramane jimny la 15000:wink: Si ca sa nu fiu total off-topic postez si eu o poza: Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady.p Postat August 30, 2011 Partajează Postat August 30, 2011 Re: poze suzuki si ceva poze cu o vitara putin pregatita....chiar e de vanzare pe autovit :) Off-topic: Vitara asta am vazuto prin Deva ,arata destul de bine dar cred ca la mecanica nu este lucrata nu stiu ce sa zic ,cred ca a facuto numai pentru impresie ,asta si dupa soferul care era pe partea gresita si era intr-un avansat proces de cocalarizare (tricou roz tipator etc) Ori gasim un drum, ori facem unul ...:lr :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 Re: poze suzuki Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 Re: poze suzuki suzuki sj 410 Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geo_jimny Postat Octombrie 21, 2012 Partajează Postat Octombrie 21, 2012 (editat) Re: poze suzuki O poza care imi place. Nu e "care pe care" si nici nu vreau sa compar masinile. E doar o poza reusita! Editat Martie 5, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexandru N Postat Noiembrie 1, 2012 Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 (editat) Re: poze suzuki Asta este masina primita de la tatal mau si sunt mandru cum se descurca in off road.:grin::grin::grin: Masina nu este in totalitate un suzuki.Ea are un sasiu de Range Rover+punti si inca o inventie.La reductorul de vitara i s-a mai adaugat un reductor de samurai.Motorul este de vitara 1.6. Editat Martie 5, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scoro Postat Martie 5, 2013 Partajează Postat Martie 5, 2013 Re: poze suzuki Foarte frumoasa vitara .:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Martie 5, 2013 Partajează Postat Martie 5, 2013 Re: poze suzuki Putin soare de primavara si o scurta iesire in natura Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat Mai 15, 2013 Partajează Postat Mai 15, 2013 Re: poze suzuki pinguinii din madagascar....in locul si la momentul potrivit :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Mai 15, 2013 Partajează Postat Mai 15, 2013 Re: poze suzuki Foarte tare! :ha: :br Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 Re: poze suzuki Foarte tare! :ha: :br ulterior, saracii pinguini cred ca fost rupti cu bataia de aceste testoaste ninja :beat care le-au luat si locul... a fost o lupta "parte in parte" :)) Donatello vs. Skipper Michelangello vs. Kowalski Leonardo vs. Private Raphael vs. Rico Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 Re: poze suzuki Defapt broscutele sunt pentru sezonul estival, mai dezbracate, ca e caldura mare, iar pinguinii cand vine frigul :grin: Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kkz-ul Postat Mai 29, 2013 Partajează Postat Mai 29, 2013 Re: poze suzuki Fara cuvinte atat pentru culoare cat si pentru...tot! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GabrielRad Postat Mai 30, 2013 Partajează Postat Mai 30, 2013 Re: poze suzuki broască 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ovistein Postat Iunie 13, 2013 Partajează Postat Iunie 13, 2013 Re: poze suzuki Nava spatiala. http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.4tuning.ro/images/Suzuki-Vitara-off-road/f9915ff53a60c214b/Suzuki-Vitara-off-road.jpg&imgrefurl=http://suzuki.anunturi-auto.4tuning.ro/anunturi-auto/masini-tunate/suzuki-vitara-off-road-10894067.html&h=768&w=1024&sz=159&tbnid=kip8gijhrU9qBM:&tbnh=90&tbnw=120&zoom=1&usg=__TmMdDOt5nBIXMDPMly1Sc_WlVrg=&docid=21wQ4CDK-vkQjM&sa=X&ei=QkW6UfqfJMmX7QaZpIDADg&ved=0CDkQ9QEwAw&dur=212 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionica77 Postat Iunie 25, 2013 Partajează Postat Iunie 25, 2013 Re: poze suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Ianuarie 29, 2014 Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 Re: poze suzuki SJ80 cu 1.6 8v Turbo :fk2:fk2:fk2:grin: Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DHL Postat Ianuarie 29, 2014 Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 Re: poze suzuki Vitara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate