Vizitator Cosmin Adrian Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 (editat) Re: Dakar 2013 Duster pt Dakar 2013: Ala e un monstru. Doar farurile par a fi de pe versiunea de serie... Echipat complet de offroad: Editat Decembrie 20, 2012 de Cosmin Adrian Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ddalcu Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii http://www.youtube.com/watch?v=mM98fvHGxDI Posibil sa fie doar un facelift, dar si asa arata binisor la banii astia. Probabil pretul nu va fi cu mult diferit. Ramane de vazut. Sincer sper ca botul sa nu arate asa, e urat rau, il prefer pe cel actual. Zvonurile spun ca va prelua partea frontala de la actualele modele Logan/Sandero, care mie personal imi place foarte mult. http://www.autobild.de/artikel/dacia-duster-facelift-3726297.html Oricum, am informatii din interior cum ca se lucreaza din primavara la un facelift pentru Duster si ca va fi lansat undeva in a doua jumatate a lui 2013, cel tarziu inceputul lui 2014. Eu vroiam sa-mi dau comanda de un Duster in primavara, dar cred ca am sa mai astept sa apara facelift-ul :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Cosmin Adrian Postat Decembrie 21, 2012 Partajează Postat Decembrie 21, 2012 (editat) Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii [ATTACH=CONFIG]161251[/ATTACH] Eu as prefera sa arate asa: [ATTACH=CONFIG]161255[/ATTACH] Facelift-u vine sigur, nu stiu daca si motorizare in plus. Editat Decembrie 21, 2012 de Cosmin Adrian Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Decembrie 24, 2012 Partajează Postat Decembrie 24, 2012 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Interesant... nu i-ar sta rau nici in varianta Pick-up... 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Decembrie 24, 2012 Partajează Postat Decembrie 24, 2012 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii http://www.youtube.com/watch?v=mM98fvHGxDI Posibil sa fie doar un facelift, dar si asa arata binisor la banii astia. Probabil pretul nu va fi cu mult diferit. Ramane de vazut. Acesta nu este un facelift ci poate un exercitiu de stil in web design, cam hidos dupa gustul meu. Iar bordul este prezent pe Renault Duster de mai bine de un an http://forum.club4x4.ro/showthread.php?66210-Se-pare-ca-dusterul-cucereste-lumea-si-nu-numai-%29%29&p=734351&viewfull=1#post734351 S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Meridivs Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Foarte interesant filmuletul desi imi place sa cred ca Renault l-a pus la teste putin mai grele decat asta inainte sa dea drumul la productia de serie. Poate ne spune mai multe un inginer care a lucrat la proiectul asta :wink: Crazy about good old cars with tons of... personality :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
icXu Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Teste s-au facut in mare parte pe ruta Mioveni-Campulung pe celebrul DN 73, si chiar nu menajau deloc masinile. My Build: ARO Spartana Offroad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Iunie 29, 2013 Partajează Postat Iunie 29, 2013 (editat) Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Duster 1.5 dci...pe asfalt ok....desi era 4x4 pana tureaza e un lag de 1-2 secunde ...asta ca minus...ca si plus...confortul e ok...mediu,oricum mult peste logan si sandero,pozitia pilotului e super ok,raza vizuala mare,ca si impediment totusi in teren e greutatea masinii pentru 1.5dci...atat; si asta pe macadam cu ceva pante si 2wd. A...si cammult plastic care sare la orice groapa.... Editat Iunie 29, 2013 de gnok Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Iulie 2, 2013 Partajează Postat Iulie 2, 2013 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Salutare!! Ce spuneti de bord din imagine, merita cumparate? [imagine] Mulțumesc. incearca sa deschizi un topic separat pentru intrebari de genul sau eventual foloseste aria tehnica unde sigur iti va raspunde cineva altfel te vei trezi cu atentionari sau interdictii din partea moderatorilor sectiunii ca postezi aiurea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iulie 2, 2013 Partajează Postat Iulie 2, 2013 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Stai linistit Karol, omul e intrat numai pentru a posta vanzari de pe un site tip okazii. E in vizor! Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nae rx 4 Postat Iulie 3, 2013 Partajează Postat Iulie 3, 2013 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii vine si dusterul papuc...e in teste ....era unul pe o platforma sub prelata...nu stiu cum arata dar exista ceva.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Iulie 3, 2013 Partajează Postat Iulie 3, 2013 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii vine si dusterul papuc...e in teste ....era unul pe o platforma sub prelata...nu stiu cum arata dar exista ceva.. asta imi place :) adica un fel de papuc 4x4? :) pai daca e asa tare ma bate gandul la unul,iti dai seama ca in conditiile astea ar trebui sa fie mai usor cu vreo 150-200 kg?:) numa bun s a ii pun un rollcage si sa ma bag cu ea in campionat :) 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nae rx 4 Postat Iulie 3, 2013 Partajează Postat Iulie 3, 2013 (editat) Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii asta imi place :) adica un fel de papuc 4x4? :) pai daca e asa tare ma bate gandul la unul,iti dai seama ca in conditiile astea ar trebui sa fie mai usor cu vreo 150-200 kg?:) numa bun s a ii pun un rollcage si sa ma bag cu ea in campionat :) te inseli la capitolul greutate ....eu ma astept sa iasa un pic mai greu sau macar egal .....dusterul neavand sasiu ( caroserie autoportanta) si decupand plafonul- structura de rezistenta a partii posterioare-va trebui ramforsat cumva ...si asta inseamna kg in plus ....''jumatatea'' aia de plafon +stalpi+geamuri=vreo 40 kg.... iar am butonat aiurea ...imi cer scuze ...rog un moderator sa stearga acest post :tk Editat Iulie 3, 2013 de nae rx 4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nae rx 4 Postat Iulie 3, 2013 Partajează Postat Iulie 3, 2013 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii te inseli la capitolul greutate ....eu ma astept sa iasa un pic mai greu sau macar egal .....dusterul neavand sasiu ( caroserie autoportanta) si decupand plafonul- structura de rezistenta a partii posterioare-va trebui ramforsat cumva ...si asta inseamna kg in plus ....''jumatatea'' aia de plafon +stalpi+geamuri=vreo 40 kg.... e cam aceeasi problema ca la masinile cabrio cu caroserie autoportanta care sunt in general mai grele decat suratele lor cu acoperis ( indiferent de varianta de copetina aleasa -panza tabla fibra manaul electric sau hidraulic -majoritatea greutatii provenind din ramforsarea pragurilor a podelei a ramei parbriseului si a portbagajului.In general masinile cu varianta cabrio sau inchise sunt asemanatoare doar la exterior) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pharmacistu Postat Februarie 25, 2015 Partajează Postat Februarie 25, 2015 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Sfatuiti-ma: Duster 1.5 dci sau 1.6 benzina? Va fi neeaparat 4x4 si utilizat in soft-offroad (poate incet incet renuntam la soft), mers iarna, mers pe vreme rea si la piata, carat una - alta. Va fi sh si va suferi modificari daca e cazul (scuturi metalice), poate si o suspensie inaltata, etc. Intrebarea care ramane este motorizarea: 1.5 dci consuma mai putin dar e poate mai sensibila, 1.6 benzina consuma mai mult, parca nu prea are cuplu dar e mai fiabila. Din punctul vostru de vedere, pt off-road (asa de inceput), ce s-ar potrivi mai bine - benzina sau diesel? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ERR Postat Februarie 25, 2015 Partajează Postat Februarie 25, 2015 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Salutare Ti-as recomanda: 1.5 DCI 110cp care cred ca e cu 6 viteze: ai cuplu decent la turatii mici plus treapta 1 care demultiplica bine ("granny 1st gear"). cu astea 2 treci mai usor peste lipsa reductorului. Spor Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Februarie 25, 2015 Partajează Postat Februarie 25, 2015 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii subscriu la diesel :) desi personal sunt benzinar la baza si imi place spanul :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Februarie 25, 2015 Partajează Postat Februarie 25, 2015 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Nu am avui niciodata o parere buna despre Duster dar intre timp , mi-am schimbat impresiile fata de aceasta masina. Pentru motorizarea 1.5 Dci si in versiunea 4x4 , este o masina OK atata timp cat nu se cere de la ea ceva ce nu poate sa dea. Pentru un SVU mediu , utilizat preponderent in oras si foarte rar pe drumuri neamenajate ( nu cred ca are ceva de a face cu off-froadul ) , cred este o alegere destul de buna . Ziele trecute am stat pe langa unul vreo 35 de minute si nu m-am lasat pana nu l-am si condus. Era aproape noua masina si m-a impresionat faptul ca motorul diesel era foarte silentios . Parea si destul de fasnet ( si chiar este comparativ cu puturosul meu diesel de pe Ford de 109 CP ) raportat la greutatea masinii . Interiorul destul de calitativ pentru gama din care face parte . Este o masina destul de polivalenta daca nu te dedai pa torturi aferente off-roaderurilor clasice . M-am uitat si putin pe sub ea. Nu cred ca ramane intr-o singura bucata daca o calaresti prin grohotisuri vreo 6 luni de zile. Nici nu cred ca a fost proiectata pentru asa ceva. Una peste alta , mi-as lua una de oras . Este destul de potrivita ca si dimensiune . Si merge si la o iesire usoara la iarba verde , dar nu de trecut ape si escaladat busteni ca se rupe in doua . Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel_cojocar Postat Februarie 25, 2015 Partajează Postat Februarie 25, 2015 (editat) Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Si... ce... Dieselu' su tine la span (atat cat poate orice Duster)? Eu sunt proprietar de Diesel si... modificat (scuturi, suspensii, etc). Si-l recomand cu mare caldura :grin: Nu l-am pazit prea mult si... a rezistat mai mult de 6 luni prin grohotisuri, namoale si alte cele. Cativa de pe acest forum pot confirma spusele mele... Nu-i asa KAROLOKW?:wink: Editat Februarie 25, 2015 de daniel_cojocar Dacia DUSTER 4x4 1,5 Dci 110 CP\ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SeptimiuAl Postat Februarie 25, 2015 Partajează Postat Februarie 25, 2015 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Cred ca am mai scris pe undeva dar ma repet. Eu am Tiguan 2.0 Diesel si fetelor le-am luat un Duster dci ca sa aiba cu ce sa plece si sa vina acasa . Iarna trecuta cand a fost viscolul prin februarie si nu am gasit dimineata nici un buldozer sa-mi faca o poteca am reusit sa ma avant cu Tigu vreo 5 metri prin zapada unde a si ramas pana la sfarsitul iernii... De ce ? pentru ca m-am urcat in Duster am bagat in a'ntaia si am facut carare dupa mine... de atunci am un mare respect pentru Duster , iar fica-mea ma tachineaza mereu : sigur crezi ca iesi cu Tiguanul sau sa vin sa te scot eu ! No coment ! Raspuns =Diesel. Drumuri bune !:banana Nu mai am Aro , l-am vandut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tavi_ro Postat Februarie 25, 2015 Partajează Postat Februarie 25, 2015 (editat) Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii 240 Nm vs. 320 Nm. Din parcare am iesit si eu fara probleme ba mai mult am urcat la mama naibii prin creierii muntilor, si am doar 148 Nm. Cam scartaia transmisia/suspensia dar face si ea ce poate. La o exploatare mai dura se face praf mai repede decat se crede, iar piesele sunt la preturi astronomice. Ce ziceti de un grup spate la 70 mil, sau kit ambreiaj+volanta 62 mil ? Bineinteles piese originale. Este o masina buna dar pentru off-road mai sanatos as prefera un suzuky, sau altceva. Cu reductor cu tot. Editat Februarie 25, 2015 de tavi_ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Februarie 25, 2015 Partajează Postat Februarie 25, 2015 Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Nu am avui niciodata o parere buna despre Duster dar intre timp , mi-am schimbat impresiile fata de aceasta masina. Pentru motorizarea 1.5 Dci si in versiunea 4x4 , este o masina OK atata timp cat nu se cere de la ea ceva ce nu poate sa dea. Pentru un SVU mediu , utilizat preponderent in oras si foarte rar pe drumuri neamenajate ( nu cred ca are ceva de a face cu off-froadul ) , cred este o alegere destul de buna . Ziele trecute am stat pe langa unul vreo 35 de minute si nu m-am lasat pana nu l-am si condus. Era aproape noua masina si m-a impresionat faptul ca motorul diesel era foarte silentios . Parea si destul de fasnet ( si chiar este comparativ cu puturosul meu diesel de pe Ford de 109 CP ) raportat la greutatea masinii . Interiorul destul de calitativ pentru gama din care face parte . Este o masina destul de polivalenta daca nu te dedai pa torturi aferente off-roaderurilor clasice . M-am uitat si putin pe sub ea. Nu cred ca ramane intr-o singura bucata daca o calaresti prin grohotisuri vreo 6 luni de zile. Nici nu cred ca a fost proiectata pentru asa ceva. Una peste alta , mi-as lua una de oras . Este destul de potrivita ca si dimensiune . Si merge si la o iesire usoara la iarba verde , dar nu de trecut ape si escaladat busteni ca se rupe in doua . :) nu ma pot abtine :) dar te contrazic amarnic la aspectul ca nu tine 6 luni tine mai mult de atat si face mult mai mult decat ai descris tu ca il vezi sa faca,ce ai povestit tu acolo fac cu loganul cu cauciucuri de vara :) pe probate oricand daca vrei:) dusterul il alerg de vreo 4 ani si numai in conditii de kkt pentru unii si numai prin locuri pe unde nici prin gand nu iti trece ca poti,dar a il compara cu offroadere,revenim la eterna discutie comparativa intre SUV ceea ce e dusterul si offroader mai devreme spunea cineva de un tiguan care e tot suv in paginile anterioare vei gasi multe alte comparatii mai mult sau mai putin fortate ce vreau sa spun este ca Duster este SUV si este un suv cu 4x4 care poate si face fata unor trasee dure de offroad ca si orice alta masina dedicata pentru asta. nu incerca sa ma convingi ca rata impunge c anu ai cum,sunt unul dintre cei care radeam si nu credeam ca poate face ce face dar am fost extrem de surprins,placut cand chiar am condus si am vazut cum trebuie condus si ce poate face. de ce mereu trebuie sa dam cu pietre intr-un produs care aduce plus valoare pentru noi? nu am Duster da mi-as cumpara,nu imi permit, dar vorbesc din prisma unuia care m-am dat in etape de campionat cu unul,din prisma unuia care calaresc un patrol zilnic si caruia ii place rally raidul iar exact pe grohotis si pietre,macadam si piatra sparta cam cum e prin Brasov,Mures,Harghita,campulung e "ce trebuie" :):):) iar tu domnu Daniel :) nu te bag in seama tu nu esti specimenul care trebuie tu ai prea multa grija de masina :) da te aprob si confirm :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tavi_ro Postat Februarie 25, 2015 Partajează Postat Februarie 25, 2015 (editat) Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii Stimate d-le KAROLOKW am si eu o intrebare, sper ca nu deranjez, cine platea reparatiile la dusterele din campionat ? Am vazut ce poate dusterul dar am vazut si cu ce costuri. E incredibila masina (remember GRX) dar si traseele din campionat unde dusterul era la inaltime. Totusi necesita o intretinere destul de scumpa. Mie unul imi place mult dar nu as vrea sa incep sa cotizez la piese de schimb. Si nu in ultimul rand este o masina destul de scumpa ca sa dai in bolovani cu ea.Nu toata lumea are reducere la service-uri sau e sponsorizata de dacia, sau e pe firma. Am vazut la un moment dat, la un demo intr-o albie de rau un duster a rupt o planetara. Primul meu gand a fost, PACAT, al 2-lea e doar 18 mil bucata. Mi-ar place mult sa o alerg si pe a mea in conditii si mai dure dar din pacate stiu tot atat de bine ca un kit de ambreiaj benzinar e doar 22 mil. Si mai stiu si persoana care l-a distrus undeva la 20 mii km. Ca dusterul poate... PS: imi cer scuze daca am deranjat pe cineva, dar asta e parerea mea dupa aproape 3 ani de exploatare Editat Februarie 25, 2015 de tavi_ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tavi_ro Postat Februarie 25, 2015 Partajează Postat Februarie 25, 2015 (editat) Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii iar tu domnu Daniel :) nu te bag in seama tu nu esti specimenul care trebuie tu ai prea multa grija de masina :) da te aprob si confirm :) Aici am inteles tarziu, dupa ce am luat ban pe motiv ca vorbesc prea mult despre calitatile sau defectele dusterului, e drept in locuri nu prea potrivite, pe forumul "pastorit" de dansul. Sper totusi ca pe acest forum administratorii sa fie impartiali. PS: Nu am injurat pe nimeni niciodata in public, dupa unele acuze nefondate ale ....nu repet :). Apropo, doar 4 bucse schimbate de-a lungul carierei masinii cu numele dvs (Daniel...) pe ea ? Editat Februarie 25, 2015 de tavi_ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate