Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bucovina Off-Road Challenge 2010

Postări Recomandate

Bucovina Off-Road Challenge - Editia a IV-a

20 - 23 Mai, 2010 – Gura Humorului

A venit si timpul nostru!!!

Anul acesta, Clubul Off-Road Bucovina organizeaza cea de-a patra editie a evenimentului concurs Bucovina Off-Road Challenge in perioada 20-23 mai.

BORC va alinia la start in aceasta editie sectiunile AUTO si MOTO, respectiv maximum 75 de masini 4X4 si maximum 50 de motociclete, ce vor concura pe clase: STANDARD, OPEN si EXTREM.

AUTO STANDARD 15 masini

AUTO OPEN 40 masini

AUTO EXTREM 20 masini

MOTO OPEN 10 echipaje

MOTO EXTREM 15 echipaje

Despre concurs

SECTIUNEA AUTO

La clasele STANDARD, OPEN si EXTREM concursul se desfasoara individual,

un echipaj fiind format dintr-un pilot si un copilot.

Concursul se va desfasura pe road book.

SECTIUNEA MOTO

Traseele se parcurg numai in echipaj format din cate 2 motociclete

Concursul se va desfasura pe track gps (obligatoriu GARMIN).

Traseele parcurse NU acumuleaza puncte intr-un campionat.

Conditii de participare

Clasele AUTO vor participa numai in conformitate cu

Regulametul campionatului national de Off-Road 2010

Clasele MOTO vor participa numai in conformitate cu

Regulamentul particular MOTO al Bucovina Off-Road Challenge 2010

Conditii tehnice de participare

SECTIUNEA AUTO

Clasele AUTO STANDARD, AUTO OPEN si AUTO EXTREM vor avea toatedotarile obligatorii conforme cu

ANEXA A din Regulamentul campionatului national de Off-Road 2010

Aceste dotari minime nu se negociaza.

Documente necesare la prezentarea pentru concurs:

SECTIUNEA AUTO

- Act de identitate pentru pilot si copilot

- Permis de conducere valabil pentru pilot

- Licenta sportiv FRAS pentru pilot si copilot (info licenta)

- Declaratie notariala cu acceptul ambilor parinti in cazul minorilor copilot

SECTIUNEA MOTO

- Act de identitate

- Permis de conducere valabil

- Licenta sportiv FRM

Inscrieri

Inscrierile se fac pe pagina web a clubului incepand cu data de 22 APRILIE si se inchid in mod automat dupa inscrierea a 75 de masini si 50 motociclete conform numarului alocat pentru aceasta editie.

Inscrierea este confirmata de catre organizator dupa efectuarea platii taxei de participare de catre concurenti. Dupa confirmarea concurentilor, acestia apar la sectiunea "Participantii inscrisi pana in prezent"

Plata taxei de participare se face in maximum 7 zile de la data inscrierii pe pagina web.

Taxa de participare este in valoare de 850 RON de persoana si include 3 nopti cazare la

Hotel Best Western Bucovina - Club de Munte (4 stele),

mic dejun si cina pentru fiecare zi.

INFORMATII PLATA TAXA PARTICIPARE

In masura locurilor disponibile la hotel, insotitorii concurentilor pot beneficia de acelasi pachet de servicii la tariful de 650 RON de persoana.

Premii

Locul I la clasa AUTO EXTREM va fi premiat cu 1.000 EURO

Locul I la clasa AUTO OPEN va fi premiat cu 600 EURO

Locul I la clasa MOTO EXTREM va fi premiat cu 500 EURO

Locul I la clasa MOTO OPEN va fi premiat cu 300 EURO

Premiul “Team Spirit” va fi premiat cu 500 EURO

Dupa premiere, se va organiza o tombola pentru toti sportivii inscrisi la acest eveniment si se va extrage numele unui singur concurent care va primi un premiu substantial.

Sportivul nominalizat trebuie sa prezinte in maxim 10 secunde pentru a ridica premiul.

Nu se accepta sa se prezinte alte persoane in numele sportivului.

In caz de neprezentare in termenul de 10 sec, se mai face o extragere pana se prezinta un concurent nominalizat.

Locurile I - II - III la clasele STANDARD, OPEN si EXTREM vor fi premiate cu produse specifice off-road-ului.

Castigatorii locurilor I de la clasele AUTO EXTREM si AUTO OPEN la

Bucovina Off-Road Challenge 2009 nu platesc taxa de participare.

Clasa AUTO EXTREM

TOTH SORIN (Craiu’) – pilot

FURDUI RADU - copilot

Clasa AUTO OPEN

DRELCIUC DANIEL-pilot

FERMESAN PETRU-copilot

PUSCASU BOGDAN-pilot

RICA CRISTINEL-copilot

Program detaliat

Joi, 21 Mai 2010

Incepand cu ora 12:00 la Hotel Best Western Bucovina

- verficare tehnica auto-moto

- verificare acte sportivi

- inscriere in competitie

secretariatul concursului se afla in receptia hotelului.

Secretariatul cu inscrierile se inchide la ora 22:00

Vineri, 22 Mai 2010

08:00 – 09:00 – Mic dejun

09:00 – 09:45 – Briefing tehnic

10:00 – Startul competitiei

19:00 – Ora estimata pentru incheierea primei zile de concurs

20:00 – Seara haiduceasca cu foc de tabara

Traseele vor avea cca 50 de km pentru fiecare clasa si vor cuprinde si speciale (locatii cu acces pentru public si media).

Sambata, 23 Mai 2010

08:00 – 09:00 – Mic dejun

09:00 – 09:45 – Briefing tehnic

10:00 – Startul celei de-a doua zile de concurs

19:00 – Ora estimata pentru incheierea celei de-a doua zi a concursului

20:00 – Cina

21:00 – Decernarea premiilor speciale si haioase ale competitiei

22:00 – Invitatie la clubul – discoteca din cadrul hotelului

Traseele vor avea cca 50 de km pentru fiecare clasa si vor cuprinde si speciale (locatii cu acces pentru public si media).

Duminica, 24 Mai 2010

08:00 – 10: 30 – Mic dejun

10:00 – 11:00 – Deplasare catre zona de Trial (locatie cu acces pentru public si media)

11:00 – 14:00 – Desfasurare Trial

15:00 – Premierea

Let’s off road in Bucovina!

PENTRU CINE MAI STA PE GANDURI IL INVITAM SA VIZITEZE

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Bucovina Off-Road Challenge 2010

Concursul Bucovina Off-Road Challenge 2010

se va desfasura sub

Federatia Romana de Automobilism Sportiv

si

Federatia Romana de Motociclism

Editat de Astral
Link spre comentariu

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

Saptamana trecuta am platit si noi, sa inteleg ca nu ati actualizat inca site-ul?

Ai rabdare ca Rasty e in Croatia.

Link spre comentariu

Noutate editiei 2010 Bucovina Offroad Chalenge este reprezentata de introducerea sectiunii standard in cadrul clasei auto.

Motivul aparitiei noii sectiuni este reprezentata de dorinta organizatorilor de a oferi atmosfera si farmecul trairilor unei competitii profesionista, dedicata masinilor 4x4 cu minim de pregatire offroad (masina pregatita pentru aventura/“tura”), celor ce doresc sa descopere / redescopere acest sport.

Deasemenea aceasta sectiune poate reprezenta un pas binevenit celor ce doresc sa participe in viitor in cadrul sectiunilor auto open si extrem.

Ca si la restul claselor competitia consta in 2 zile de traseu montan-forestier si a treia zi de proba super speciala, trial.

Traseele montane sunt contra-cronometru, vor include portiuni de drum forestier, poteci si ravene cu grad de dificultate mediu, traversari de ape de munte.

Fiecare traseu va fi marcat de check point uri, amplasate vizibil.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati si va vom raspunde cu cea mai mare placere tuturor intrebarilor.

Cu stima,

Andrei

Range Rover Classic V8

The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine

Link spre comentariu

Da, pot sa participe patru persoana intr-o masina la clasa standard in conditiile specificate de regulament.

O zi placuta,

Range Rover Classic V8

The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine

Link spre comentariu

Parca asa e mai bine :grin:

http://www.accuweather.com/en-gb/EUR/RO/RO035/Gura%20Humorului/Forecast2.aspx

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

Circotashii....vor la offroad si se sperie ca treb sa poarte umbrela prin padure :ha::ha:

Ce viata....concurs cu noroi....cihhhh

:ypu

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Circotashii....vor la offroad si se sperie ca treb sa poarte umbrela prin padure :ha::ha:

Ce viata....concurs cu noroi....cihhhh

:ypu

mai, rezeveu-le...te-a lovit filoxera...au oare crezi tu, ca se sparie gandul lu' zuz de o ploicica de primavara??? mai corcodele, mai...cin' te citeste te si crede , mai, baiatule!:fk2

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Domn Semaca,daca nu crezi ca ne bucuram cu totii de ploicica de primavara anuntata.....nu are rost sa discutam.

Bucuria era de citit printre rinduri,my frend......:top

Ce te mai deranjeaza si pe tine altii:ha::ha:

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

mai sint doar citeva zile pina cind campionatul in sfirsit incepe...

ma asteptam la mai multe comentarii pe forum legate de pregatiri, de tactici sau de starea de spirit a concurentilor...pronosticuri sau eventual pariuri...foarte ,foarte putin sau de loc...

pe organizatori ii intelegem ca au in mod cert multa treaba cu ultimele detalii de pregatire...( speram sa iasa ceva frumos ) SUCCES !

copiloata mea, fiind de alfel la fel ca mine mai novice in ale offroad-ului ,mi-a zis : " tati, tu nu stii cu ce se maninca...e liniste deoarece oamenii se pregatesc si nu au timp sa scrie...in garaje sar scintei...se modifica...se cipeaza motoare...ciocane,zumzait de trolii...probe...ce mai!, e de lucru contra cronometru..." si dupa o pauza, in care parca s-a luminat ea la fata precum cerul Bucovinei dupa furtuna si ploi : " da tu ce ai de gind cu imeseu' merge ? ne tine ? "

dupa ce mi-am tras cea mai serioasa mina pe fata in semn de a exprima siguranta i-am zis: " imeseu e cea mai pregatita masina !...(si dupa o pauza) dintre cele romanesti ! iar obiectivul nostru este sa calcam tot traseul...fara abandon!...ultimul loc e al nostru !... "

sper cu aceste cuvinte ca am mai transmis ceva liniste concurentilor de la clasa open...si sa mai destind un pic fetele...MULT SUCCES TUTUROR PARTICIPANTILOR ! si in loc de la revedere 4 versuri usor modificate din 'cintec pentru Bucovina' interpretat de Grigore Lese :

cinta cucu' bata-l vina

de rasuna Bucovina !

............................

( s-ar putea sa nu cinte cine stie ce speriat fiind de motoare )

............................

Bucovina plai cu flori

cind ploua i-mi dai fiori !

Link spre comentariu

da, toata lumea e in mari pregatiri, probabil, asa, pe ultima suta de metri cum ne-am obisnuit...

Nea Regep...e OK imseu'!!! acu 2 ani am fost cu al meu stock...nu prea stiam eu cu competitia (asta nu inseamna ca acu' stiu...:grin:) dar m-am distrat de minune!

bafta la toata lumea!

PS: worldscape, fiindca ai fost baiat dragutz cu cristiblondu', m-am decis sa nu-ti mai fac papusica woodoo, ca sa te rastorni!:ha:

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Am o intrebare catre organizatori: exista cineva din staff-ul vostru care face poze in competitie? (de exemplu cum a facut afantana la Cupa ORR)Ma intereseaza acest aspect deoarece cativa ziaristi solicita poze de la eveniment si ori le spun sa vina acolo ori le spun ca le dam noi poze? Ca de vorbe ... ne descurcam!:grin:

Link spre comentariu

Exista fotograf(i).

Ca de obicei, in timpul si la sfarsitul concursului vor fi puse pe site-ul http://www.bucovinaoffroad.ro cateva poze la rezoltie mare pentru tipar.

ioana

Am o intrebare catre organizatori: exista cineva din staff-ul vostru care face poze in competitie? (de exemplu cum a facut afantana la Cupa ORR)Ma intereseaza acest aspect deoarece cativa ziaristi solicita poze de la eveniment si ori le spun sa vina acolo ori le spun ca le dam noi poze? Ca de vorbe ... ne descurcam!:grin:
Ioana
Link spre comentariu

Abia astep sa ajung maine acolo.

Spuneti drept, o sa ne cacam pe noi la extrem anul asta? :ha:

Nu de alta dar eu cunosc foarte bine noroaiele voastre. Stiu cum si cand e uscat, si cand ploua. :grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare