mongli Postat Aprilie 26, 2010 Partajează Postat Aprilie 26, 2010 Bucovina Off-Road Challenge - Editia a IV-a 20 - 23 Mai, 2010 – Gura Humorului A venit si timpul nostru!!! Anul acesta, Clubul Off-Road Bucovina organizeaza cea de-a patra editie a evenimentului concurs Bucovina Off-Road Challenge in perioada 20-23 mai. BORC va alinia la start in aceasta editie sectiunile AUTO si MOTO, respectiv maximum 75 de masini 4X4 si maximum 50 de motociclete, ce vor concura pe clase: STANDARD, OPEN si EXTREM. AUTO STANDARD 15 masini AUTO OPEN 40 masini AUTO EXTREM 20 masini MOTO OPEN 10 echipaje MOTO EXTREM 15 echipaje Despre concurs SECTIUNEA AUTO La clasele STANDARD, OPEN si EXTREM concursul se desfasoara individual, un echipaj fiind format dintr-un pilot si un copilot. Concursul se va desfasura pe road book. SECTIUNEA MOTO Traseele se parcurg numai in echipaj format din cate 2 motociclete Concursul se va desfasura pe track gps (obligatoriu GARMIN). Traseele parcurse NU acumuleaza puncte intr-un campionat. Conditii de participare Clasele AUTO vor participa numai in conformitate cu Regulametul campionatului national de Off-Road 2010 Clasele MOTO vor participa numai in conformitate cu Regulamentul particular MOTO al Bucovina Off-Road Challenge 2010 Conditii tehnice de participare SECTIUNEA AUTO Clasele AUTO STANDARD, AUTO OPEN si AUTO EXTREM vor avea toatedotarile obligatorii conforme cu ANEXA A din Regulamentul campionatului national de Off-Road 2010 Aceste dotari minime nu se negociaza. Documente necesare la prezentarea pentru concurs: SECTIUNEA AUTO - Act de identitate pentru pilot si copilot - Permis de conducere valabil pentru pilot - Licenta sportiv FRAS pentru pilot si copilot (info licenta) - Declaratie notariala cu acceptul ambilor parinti in cazul minorilor copilot SECTIUNEA MOTO - Act de identitate - Permis de conducere valabil - Licenta sportiv FRM Inscrieri Inscrierile se fac pe pagina web a clubului incepand cu data de 22 APRILIE si se inchid in mod automat dupa inscrierea a 75 de masini si 50 motociclete conform numarului alocat pentru aceasta editie. Inscrierea este confirmata de catre organizator dupa efectuarea platii taxei de participare de catre concurenti. Dupa confirmarea concurentilor, acestia apar la sectiunea "Participantii inscrisi pana in prezent" Plata taxei de participare se face in maximum 7 zile de la data inscrierii pe pagina web. Taxa de participare este in valoare de 850 RON de persoana si include 3 nopti cazare la Hotel Best Western Bucovina - Club de Munte (4 stele), mic dejun si cina pentru fiecare zi. INFORMATII PLATA TAXA PARTICIPARE In masura locurilor disponibile la hotel, insotitorii concurentilor pot beneficia de acelasi pachet de servicii la tariful de 650 RON de persoana. Premii Locul I la clasa AUTO EXTREM va fi premiat cu 1.000 EURO Locul I la clasa AUTO OPEN va fi premiat cu 600 EURO Locul I la clasa MOTO EXTREM va fi premiat cu 500 EURO Locul I la clasa MOTO OPEN va fi premiat cu 300 EURO Premiul “Team Spirit” va fi premiat cu 500 EURO Dupa premiere, se va organiza o tombola pentru toti sportivii inscrisi la acest eveniment si se va extrage numele unui singur concurent care va primi un premiu substantial. Sportivul nominalizat trebuie sa prezinte in maxim 10 secunde pentru a ridica premiul. Nu se accepta sa se prezinte alte persoane in numele sportivului. In caz de neprezentare in termenul de 10 sec, se mai face o extragere pana se prezinta un concurent nominalizat. Locurile I - II - III la clasele STANDARD, OPEN si EXTREM vor fi premiate cu produse specifice off-road-ului. Castigatorii locurilor I de la clasele AUTO EXTREM si AUTO OPEN la Bucovina Off-Road Challenge 2009 nu platesc taxa de participare. Clasa AUTO EXTREM TOTH SORIN (Craiu’) – pilot FURDUI RADU - copilot Clasa AUTO OPEN DRELCIUC DANIEL-pilot FERMESAN PETRU-copilot PUSCASU BOGDAN-pilot RICA CRISTINEL-copilot Program detaliat Joi, 21 Mai 2010 Incepand cu ora 12:00 la Hotel Best Western Bucovina - verficare tehnica auto-moto - verificare acte sportivi - inscriere in competitie secretariatul concursului se afla in receptia hotelului. Secretariatul cu inscrierile se inchide la ora 22:00 Vineri, 22 Mai 2010 08:00 – 09:00 – Mic dejun 09:00 – 09:45 – Briefing tehnic 10:00 – Startul competitiei 19:00 – Ora estimata pentru incheierea primei zile de concurs 20:00 – Seara haiduceasca cu foc de tabara Traseele vor avea cca 50 de km pentru fiecare clasa si vor cuprinde si speciale (locatii cu acces pentru public si media). Sambata, 23 Mai 2010 08:00 – 09:00 – Mic dejun 09:00 – 09:45 – Briefing tehnic 10:00 – Startul celei de-a doua zile de concurs 19:00 – Ora estimata pentru incheierea celei de-a doua zi a concursului 20:00 – Cina 21:00 – Decernarea premiilor speciale si haioase ale competitiei 22:00 – Invitatie la clubul – discoteca din cadrul hotelului Traseele vor avea cca 50 de km pentru fiecare clasa si vor cuprinde si speciale (locatii cu acces pentru public si media). Duminica, 24 Mai 2010 08:00 – 10: 30 – Mic dejun 10:00 – 11:00 – Deplasare catre zona de Trial (locatie cu acces pentru public si media) 11:00 – 14:00 – Desfasurare Trial 15:00 – Premierea Let’s off road in Bucovina! PENTRU CINE MAI STA PE GANDURI IL INVITAM SA VIZITEZE SECTIUNEA VIDEO 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat Aprilie 26, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2010 (editat) Re: Bucovina Off-Road Challenge 2010 Concursul Bucovina Off-Road Challenge 2010 se va desfasura sub Federatia Romana de Automobilism Sportiv si Federatia Romana de Motociclism Editat Mai 5, 2010 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 26, 2010 Partajează Postat Aprilie 26, 2010 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2010 Da' inscrierea...unde se face inscrierea? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat Aprilie 26, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2010 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2010 Pentru inscrieri va rugam sa accesati acest link. http://www.bucovinaoffroad.ro/eveniment2010_la_inscrieri.php Rasty;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Aprilie 27, 2010 Partajează Postat Aprilie 27, 2010 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2010 vrem si noi, daca se poate, o lista cu locurile "vacante". Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jo Postat Aprilie 27, 2010 Partajează Postat Aprilie 27, 2010 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2010 vrem si noi, daca se poate, o lista cu locurile "vacante". daca intri aici vezi locurile vacante.. http://www.bucovinaoffroad.ro/inscriere2010.php Ioana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Mai 5, 2010 Partajează Postat Mai 5, 2010 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2010 http://www.accuweather.com/world-forecast3.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=EUR|RO|RO035|GURA%20HUMORULUI&metric=1 :al:grin: FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Mai 5, 2010 Partajează Postat Mai 5, 2010 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2010 daca intri aici vezi locurile vacante.. http://www.bucovinaoffroad.ro/inscriere2010.php Saptamana trecuta am platit si noi, sa inteleg ca nu ati actualizat inca site-ul? KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 5, 2010 Partajează Postat Mai 5, 2010 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2010 Saptamana trecuta am platit si noi, sa inteleg ca nu ati actualizat inca site-ul? Ai rabdare ca Rasty e in Croatia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Mai 5, 2010 Partajează Postat Mai 5, 2010 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2010 Ai rabdare ca Rasty e in Croatia. Stiu,dar banui ca nu le face el pe toate:wink: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kess Postat Mai 9, 2010 Partajează Postat Mai 9, 2010 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2010 Noutate editiei 2010 Bucovina Offroad Chalenge este reprezentata de introducerea sectiunii standard in cadrul clasei auto. Motivul aparitiei noii sectiuni este reprezentata de dorinta organizatorilor de a oferi atmosfera si farmecul trairilor unei competitii profesionista, dedicata masinilor 4x4 cu minim de pregatire offroad (masina pregatita pentru aventura/“tura”), celor ce doresc sa descopere / redescopere acest sport. Deasemenea aceasta sectiune poate reprezenta un pas binevenit celor ce doresc sa participe in viitor in cadrul sectiunilor auto open si extrem. Ca si la restul claselor competitia consta in 2 zile de traseu montan-forestier si a treia zi de proba super speciala, trial. Traseele montane sunt contra-cronometru, vor include portiuni de drum forestier, poteci si ravene cu grad de dificultate mediu, traversari de ape de munte. Fiecare traseu va fi marcat de check point uri, amplasate vizibil. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati si va vom raspunde cu cea mai mare placere tuturor intrebarilor. Cu stima, Andrei Range Rover Classic V8 The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacosul Postat Mai 9, 2010 Partajează Postat Mai 9, 2010 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2010 La clasa standard pot participa patru persoane intr-o masina ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kess Postat Mai 10, 2010 Partajează Postat Mai 10, 2010 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2010 Da, pot sa participe patru persoana intr-o masina la clasa standard in conditiile specificate de regulament. O zi placuta, Range Rover Classic V8 The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Mai 13, 2010 Partajează Postat Mai 13, 2010 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2010 Parca asa e mai bine :grin: http://www.accuweather.com/en-gb/EUR/RO/RO035/Gura%20Humorului/Forecast2.aspx FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Mai 13, 2010 Partajează Postat Mai 13, 2010 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2010 Circotashii....vor la offroad si se sperie ca treb sa poarte umbrela prin padure :ha::ha: Ce viata....concurs cu noroi....cihhhh :ypu Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Mai 13, 2010 Partajează Postat Mai 13, 2010 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2010 Circotashii....vor la offroad si se sperie ca treb sa poarte umbrela prin padure :ha::ha: Ce viata....concurs cu noroi....cihhhh :ypu mai, rezeveu-le...te-a lovit filoxera...au oare crezi tu, ca se sparie gandul lu' zuz de o ploicica de primavara??? mai corcodele, mai...cin' te citeste te si crede , mai, baiatule!:fk2 Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Mai 13, 2010 Partajează Postat Mai 13, 2010 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2010 Aoleu....ploua rau! Iar raman fara geam! Iar mi se blocheaza usa! Iar sar pe geam! Iar intru pe burta si ma-ntorc in spatiul de la pedalier nu inainte ca Adi nebunu sa bage-n-viteza!:dr3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Mai 15, 2010 Partajează Postat Mai 15, 2010 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2010 Domn Semaca,daca nu crezi ca ne bucuram cu totii de ploicica de primavara anuntata.....nu are rost sa discutam. Bucuria era de citit printre rinduri,my frend......:top Ce te mai deranjeaza si pe tine altii:ha::ha: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Mai 16, 2010 Partajează Postat Mai 16, 2010 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2010 mai sint doar citeva zile pina cind campionatul in sfirsit incepe... ma asteptam la mai multe comentarii pe forum legate de pregatiri, de tactici sau de starea de spirit a concurentilor...pronosticuri sau eventual pariuri...foarte ,foarte putin sau de loc... pe organizatori ii intelegem ca au in mod cert multa treaba cu ultimele detalii de pregatire...( speram sa iasa ceva frumos ) SUCCES ! copiloata mea, fiind de alfel la fel ca mine mai novice in ale offroad-ului ,mi-a zis : " tati, tu nu stii cu ce se maninca...e liniste deoarece oamenii se pregatesc si nu au timp sa scrie...in garaje sar scintei...se modifica...se cipeaza motoare...ciocane,zumzait de trolii...probe...ce mai!, e de lucru contra cronometru..." si dupa o pauza, in care parca s-a luminat ea la fata precum cerul Bucovinei dupa furtuna si ploi : " da tu ce ai de gind cu imeseu' merge ? ne tine ? " dupa ce mi-am tras cea mai serioasa mina pe fata in semn de a exprima siguranta i-am zis: " imeseu e cea mai pregatita masina !...(si dupa o pauza) dintre cele romanesti ! iar obiectivul nostru este sa calcam tot traseul...fara abandon!...ultimul loc e al nostru !... " sper cu aceste cuvinte ca am mai transmis ceva liniste concurentilor de la clasa open...si sa mai destind un pic fetele...MULT SUCCES TUTUROR PARTICIPANTILOR ! si in loc de la revedere 4 versuri usor modificate din 'cintec pentru Bucovina' interpretat de Grigore Lese : cinta cucu' bata-l vina de rasuna Bucovina ! ............................ ( s-ar putea sa nu cinte cine stie ce speriat fiind de motoare ) ............................ Bucovina plai cu flori cind ploua i-mi dai fiori ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Mai 17, 2010 Partajează Postat Mai 17, 2010 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2010 da, toata lumea e in mari pregatiri, probabil, asa, pe ultima suta de metri cum ne-am obisnuit... Nea Regep...e OK imseu'!!! acu 2 ani am fost cu al meu stock...nu prea stiam eu cu competitia (asta nu inseamna ca acu' stiu...:grin:) dar m-am distrat de minune! bafta la toata lumea! PS: worldscape, fiindca ai fost baiat dragutz cu cristiblondu', m-am decis sa nu-ti mai fac papusica woodoo, ca sa te rastorni!:ha: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Mai 17, 2010 Partajează Postat Mai 17, 2010 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2010 Am o intrebare catre organizatori: exista cineva din staff-ul vostru care face poze in competitie? (de exemplu cum a facut afantana la Cupa ORR)Ma intereseaza acest aspect deoarece cativa ziaristi solicita poze de la eveniment si ori le spun sa vina acolo ori le spun ca le dam noi poze? Ca de vorbe ... ne descurcam!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Mai 17, 2010 Partajează Postat Mai 17, 2010 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2010 La Bucovina intotdeauna au fost fotografi si cameramani acreditati pt acest eveniment. Despre modul cum poti intra in posesia pozelor, vorbeste cu Rasty. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
judge Postat Mai 17, 2010 Partajează Postat Mai 17, 2010 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2010 Brusc si dintr-o data ne-am trezit ca mai e loc de o masina pe trailer-ul cu care mergem la BORC. Pretul e chiar foarte ok, iar detalii gasiti aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?p=581097#post581097 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jo Postat Mai 19, 2010 Partajează Postat Mai 19, 2010 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2010 Exista fotograf(i). Ca de obicei, in timpul si la sfarsitul concursului vor fi puse pe site-ul http://www.bucovinaoffroad.ro cateva poze la rezoltie mare pentru tipar. ioana Am o intrebare catre organizatori: exista cineva din staff-ul vostru care face poze in competitie? (de exemplu cum a facut afantana la Cupa ORR)Ma intereseaza acest aspect deoarece cativa ziaristi solicita poze de la eveniment si ori le spun sa vina acolo ori le spun ca le dam noi poze? Ca de vorbe ... ne descurcam!:grin: Ioana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 19, 2010 Partajează Postat Mai 19, 2010 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2010 Abia astep sa ajung maine acolo. Spuneti drept, o sa ne cacam pe noi la extrem anul asta? :ha: Nu de alta dar eu cunosc foarte bine noroaiele voastre. Stiu cum si cand e uscat, si cand ploua. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate